Chaos Is Me Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Hvala, ne znam ni sam kako sam ovo izvukao, svi po malo valjda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 @Gaga čestitke Gago, dobro si me napenalio, mada sam se u poslednja dva dana opasno približio i zamalo da otkinem asistencije i poene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 bez butlera, suggsa i ajde batuma, plus kemba u rosteru? svaka čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 6, 2021 Author Share Posted December 6, 2021 Cestitke uini iako mi se ekipa raspada po svim savovima, to i dalje ne umanjuje odlicnu nedelju tvojih. Sada protiv sinova Anarhije, jedino sto zelim je da mi se vrate povredjeni.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 ma nema 'leba kada ti ne igraju likovi kao što je đana, og, pa i plumlee & mcdaniels. tako je nas debeli otrtio sa 4-5 bitna igrača out. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 10 hours ago, gggggggg said: cestitke @zorex i kolega na najnezasluzenijoj pobedi u istoriji fantasyja. I'll allow it 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Usrana nedelja, makar minimalna pobeda, on to the next one. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 2 hours ago, Magia said: Cestitke uini iako mi se ekipa raspada po svim savovima, to i dalje ne umanjuje odlicnu nedelju tvojih. Sada protiv sinova Anarhije, jedino sto zelim je da mi se vrate povredjeni.. da se vrate nasi, da se vrate tvoji, pa da se sibamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Izvuce se Debeli, dve neizvesne kategorije su otisle na njegovu stranu. Moglo je biti i ubedljivije veoma lako. Zadovoljan sam i ovom pobedom, nije lose 8-4, s obzirom i da Harden nije napravio TD. U ovu nedelju idem sa ubedljivo najlosijim rasporedom , prve dve runde po 2 utakmice, plus Rasel pod upitnikom. Negde je to po pravdi korigovano da Lamelica najverovatnije propusta ovu nedelju. Gusto je na vrhu, sada prvi i drugi imaju mec, a ja treci , vreme je doslo da izbijem na celo da se zna ko je gazda. Gusto je i u donjem delu tabele, prati se razvoj ekipa i veoma je zanimljivo pratiti. Zorexu kome sam prognozirao ispadanje se izvukao sa par dobrih FA, plus nastavlja dobro da bira. Ne bi me iznenadilo i da mi da znacajan otpor i uzme tipa 5 kategorija. Ispod njega su tvrde ekipe Madjija i Dovla i oni nemaju sanse da ispadnu. Borjan je ubo Dedmona, ali kao sto sam i znao, Miskova ekipa je dosta tvrda cak i sa Embidom koji je igrao lose utakmice. Zajonu se odlaze povratak na parket i najvise od njega mu zavisi opstanak, ove nedelje ce biti apdejt vesti da li i dalje oseca bol u stopalu, ako da, onda ce biti to vrlo lose za njegov povratak. Konkvistadori ne briljiraju, imaju i oni jednog dzokera na IR-u u vidu Kleja, ali nije ni blizu uticajan po fantazi kao sto bi to bio Zajon, ali se mora napomenuti i da je Klej dosta blizi povratku na teren, mozda cak i za nekih 10-15 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 6, 2021 Author Share Posted December 6, 2021 42 minutes ago, Dracarys said: Ispod njega su tvrde ekipe Madjija i Dovla i oni nemaju sanse da ispadnu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 45 minutes ago, Dracarys said: Izvuce se Debeli, dve neizvesne kategorije su otisle na njegovu stranu. Moglo je biti i ubedljivije veoma lako. Zadovoljan sam i ovom pobedom, nije lose 8-4, s obzirom i da Harden nije napravio TD. U ovu nedelju idem sa ubedljivo najlosijim rasporedom , prve dve runde po 2 utakmice, plus Rasel pod upitnikom. Negde je to po pravdi korigovano da Lamelica najverovatnije propusta ovu nedelju. Gusto je na vrhu, sada prvi i drugi imaju mec, a ja treci , vreme je doslo da izbijem na celo da se zna ko je gazda. Gusto je i u donjem delu tabele, prati se razvoj ekipa i veoma je zanimljivo pratiti. Zorexu kome sam prognozirao ispadanje se izvukao sa par dobrih FA, plus nastavlja dobro da bira. Ne bi me iznenadilo i da mi da znacajan otpor i uzme tipa 5 kategorija. Ispod njega su tvrde ekipe Madjija i Dovla i oni nemaju sanse da ispadnu. Borjan je ubo Dedmona, ali kao sto sam i znao, Miskova ekipa je dosta tvrda cak i sa Embidom koji je igrao lose utakmice. Zajonu se odlaze povratak na parket i najvise od njega mu zavisi opstanak, ove nedelje ce biti apdejt vesti da li i dalje oseca bol u stopalu, ako da, onda ce biti to vrlo lose za njegov povratak. Konkvistadori ne briljiraju, imaju i oni jednog dzokera na IR-u u vidu Kleja, ali nije ni blizu uticajan po fantazi kao sto bi to bio Zajon, ali se mora napomenuti i da je Klej dosta blizi povratku na teren, mozda cak i za nekih 10-15 dana. Boro vrati se, sve ti je oprosteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Počeo sam kao Vrbaški, završio više kao neka Veštica... i dalje popušio, ali bar naplatio. 5 kategorija u ovako pušačkoj nedelji je skoro kao W, čak se i popeo jedno mesto na tabeli, wtf. Dokle će da traje ova slumpara, ostajem da se pitam, vrv dok mi je glavni igrač, ali bukvalno - Drvo. Čestitke Sinovima, sada ide gggg - i neka bude GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 4 hours ago, Magia said: Realno, imas tim za TOP4, ali su te sasekle povrede, mozda konkurises ako naredjas nekoliko 10-2 pobeda. 4 hours ago, Zvezdinho said: Boro vrati se, sve ti je oprosteno. Zveki, nemoj da se vracas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Posle manjih tehnickih problema Lukaku ponovo sa vama. Vazna pobeda za nas i solidne brojke uz sve nedace koje su nas zadesile. Sada protiv branioca titule imamo priliku da nastavimo niz pozitivnih rezultata Japanac i sin ft anarhija do pobede 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 qqlele, povredio se Rasel. Edvardse trpaj veceras 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Barry ft Altina sinoć 4 DD protiv mene. "Ovo samo meni može da se desi". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Ekipa nam je bazdarena na 3 per night 🙂 E sad, sto smo traljavo startali, to je neka druga prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Domantas proigrao. Lepa iskopina ovaj Ernangonez iz NOP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 3 minutes ago, Gaga said: Domantas proigrao. Lepa iskopina ovaj Ernangonez iz NOP. a to si ti gago. ja sam bio ubeđen da igramo protiv stefana 181818181818 parafraziram jesil' spreman da izgubiš 7-5-1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 2 hours ago, uini said: a to si ti gago. ja sam bio ubeđen da igramo protiv stefana 181818181818 parafraziram jesil' spreman da izgubiš 7-5-1 ? Haha,taj sam. Spreman sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Do djavola,Sabonisa ce da trejduju. Fuck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 sabonis ce svugde imati slicnu produkciju, opusteno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Ja bas jutros razmisljam da li da uzimam Briseta, a znam da dobija minute naustrb MekKonela i Holideja koji se vraca za par dana i danas izlazi ovaj info Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 13 minutes ago, uini said: sabonis ce svugde imati slicnu produkciju, opusteno Naravno da nece on ove godine nema produkciju koju je imao prosle godine zato sto ima manji usg. Doduse cenim da ce pre Tarnera da oteraju posto ima vecu vrednost od Sabonisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 16 minutes ago, Dracarys said: Ja bas jutros razmisljam da li da uzimam Briseta, a znam da dobija minute naustrb MekKonela i Holideja koji se vraca za par dana i danas izlazi ovaj info Ko da sam znao da pokupim Lamba,vidim Lavert odlazi u svakoj kombinaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts