gggggggg Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 kako je trejd vetovan kada je bilo 8-1 za trejd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 44 minutes ago, gggggggg said: kako je trejd vetovan kada je bilo 8-1 za trejd Ma to sam prosuo foru za Uinija, jer jedini rekao da je Redzi malo, sto i jeste. A i stav vecine govori da se trejd mora oboriti. Nekad je to logicno, a nekada i ne. Sta da se radi, ni meni recimo nije bilo jasno one sezone za Kapelu kada mi je oboren trejd sa Brogdonom i Zumbulom, a ne mogu se ljudi dogovoriti izmedju sebe u B ligi da li je potrebno dati vise ili manje (sto je bila mnogo smesnija situacija, ali samo ides i nastavis dalje, tada je bio vazan i kontekst, ne samo trejd, jelte), ovde je bar situacija jasna i ubedljivi stav lige je da je Redzi malo. Vetovan istog dana kada je radjen trejd. Debeli pored svega toga nije ni najavio da zeli da trejduje povredjenog igraca druge runde. Morent je postao opak igrac za fantazi i nije vise bilo ko. Sada je maltene siguran TOP30 igrac, ako ne i vise, zavisno od ukusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 6 hours ago, Dracarys said: Ma to sam prosuo foru za Uinija, jer jedini rekao da je Redzi malo, sto i jeste. a pazi koja sam guja u nedrima; veče pred duel sa magijom ga roknem laktom u arkadu k'o vožd starog isaiju stjuarta, iako me je masno platio da mu budem stručni konsultant kada me je izbacio iz plej ofa. pri tome, mogao sam komotno da pišem kako je morant gotov i da eliminišem reggie vision jacksona iz duela, ali jok brate, fritrou i ja ne umemo na lakši način da pobeđujemo ili da gubimo. frenk džekson 3 tekme : redži džekson 4 tekme lebron 2 tekme : đana 3 tekme ovo samo meni može da se desi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 @Magia redži džekson: 0 poena frenk džekson: pametnom dosta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Dao sam 4. vejver da bih dobio samo par skokova i promasaj iz igre. Crni Len nije mogao da udari blokadu koja mi je trebala za dobijaje kategorije. Izvukao se Borjan, rezultat je sad samo 9-2-2 za mene. Uglavnom, trudio sam se da Bori oduzmem sto vise kategorija. Naizgled Bora i nema tako losu ekipu, jer mu se uskoro vracaju Zajon i Brajant, jedino mu ne ide na ruku ako vaskrsnu kojim slucajem Vola, onda ce se produkcija KPJ znatno smanjiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Opa, ove nedelje protiv Chaosa, velikog fantazi znalca Bring it on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 cestitke na pobedi fat. ja zadovoljan sa 6-7. btw, u sledecoj nedelji nemam ni jednu utakmicu u nedelju?? kakva je ovo prevara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Da pokupim ja Dragića, kada ga niko neće. Biće vejvovan ili trejdovan 100%, pa neka čuči na IR-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 (edited) Čestitke Rezidentima, zaslužena pobeda... @uini (?) Iako sam na kraju OPET stigao prednost (svako kolo ista priča, deru me, ja preokrećem) i što se rezultat klatio oko 6-6, dosta je bilo da se tako provlačim. Svakako sam ponosan na svoje noževe što ovaj težak period uopšte igraju konkurentno, čekaju se rekonvalescenti, pa će se ćeramo. PS. Prestanite da mi džinxujete Tarnera, propade čoek. Edited November 29, 2021 by Davai Davai 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 (edited) Cestitke @djole na pobedi! Cele nedelje smo se klali i kontam da je ovaj rezultat zasluzen, iako je par kategorija moglo da ode na obe strane. Moram priznati da je frustrirajuce igrati protiv Stefa, koliko god uzivao u njegovim majstorijama 🙂 Sada protiv @uini, jedino sto trazim od mojih je da budu neustrasivi kao Stewart prema njegovoj kraljici 🙂 Edited November 29, 2021 by Magia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 1 hour ago, Magia said: Cestitke @djole na pobedi! Cele nedelje smo se klali i kontam da je ovaj rezultat zasluzen, iako je par kategorija moglo da ode na obe strane. Moram priznati da je frustrirajuce igrati protiv Stefa, koliko god uzivao u njegovim majstorijama 🙂 Sada protiv @uini, jedino sto trazim od mojih je da budu neustrasivi kao Stewart prema njegovoj kraljici 🙂 pa da, to mu dođe to, kod mene fg na treću decimalu, kod tebe asistencije za 1, blokade nerešeno srećno u nastavku, pa se vidimo u PO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Minimalna pobeda,ocekivao sam poraz.Visoki fino sljakaju za sada,niski beton koliko su losi. Sada protiv Bukera i Stepha zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 10 minutes ago, Gaga said: Minimalna pobeda,ocekivao sam poraz.Visoki fino sljakaju za sada,niski beton koliko su losi. Sada protiv Bukera i Stepha zajedno. kada je raspored retardiran i Luka je imao samo 2 ali dobro sada Detroit i Lal imaju po 2 pa su vlasnici Brona, Rasela, ADa i Granta najebali. Dugo raspored nije bio usraniji, bukvalno rulet svake nedelje da li ces imati fin raspored ili usran; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Nije to nista, ja imam sledece nedelje protiv Zorexa po dva meca Janga i Ejtona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 6 minutes ago, Dracarys said: Nije to nista, ja imam sledece nedelje protiv Zorexa po dva meca Janga i Ejtona. to ej poenta po rasporedu znas da li ces da dobijes ili izgubis; Ako ti glavni igraci imaju po 2 gotov si; Ti imas tu 2 sa po 2 a neko ce imati Mareja iz Sasa 5 puta ili Petla to je kraj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 2 hours ago, Magia said: Sada protiv @uini, jedino sto trazim od mojih je da budu neustrasivi kao Stewart prema njegovoj kraljici 🙂 protiv tebe strogo vedete pauziraju. prosle sezone harden, george, fox, evo lavina sad oboleo od misteriozne non covid related bolesti ovo samo meni moze da se desi u italicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 31 minutes ago, uini said: protiv tebe strogo vedete pauziraju. prosle sezone harden, george, fox, evo lavina sad oboleo od misteriozne non covid related bolesti ovo samo meni moze da se desi u italicu Ne secam se prosle godine ali ove godine ti lagano pariram, OG, Trent, Plamli 😞 Pola lige bolesno, reklo bi se da neka epidemija vlada Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 (edited) 8 minutes ago, Magia said: Ne secam se prosle godine ali ne sećaš se da si u plejofu igrao protiv ekipe bez hardena plus malo foxa i malo đorđa? a i u regulareu nisu igrali neki od tih jel te bar malo sramota, kad već koristiš simbole nepravde & ugnjetavanja Edited November 29, 2021 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 Sad su poceli da se povredjuju i ovi FA koje ubacujem a evo tebi Lavinea da ga cuva mocna odbrana Sarlota 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Ajmo Sekulicka veceras 3blk i 7 skoka Opa i Tajsara dropovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Grof mod on: MOJSIJE BIO STARTER IMAO 20/20 PARTIJU, sada je starter jedva cekamo tu produkciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Mogao sam i ja da ga uzmem, ali posto je vec bio prosao termin za vecerasnje meceve, nisam ga ni uzeo. Starter je, jer je WCS bolestan. Nema leba od njega u Dalasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 2 minutes ago, Dracarys said: Mogao sam i ja da ga uzmem, ali posto je vec bio prosao termin za vecerasnje meceve, nisam ga ni uzeo. Starter je, jer je WCS bolestan. Nema leba od njega u Dalasu. Ima nade, ima nade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Just now, Zvezdinho said: Ima nade, ima nade Ako si ga Zveki uzeo u B ligi, onda stvarno nema nade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 (edited) Verovatno ce igrati samo 10 minuta kao i WCS, al greota da se ne proba. Posebno sad kad ga je Draki Procena vol 2. otpisao Edited November 30, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts