Duh sa sekirom Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Nećemo mi ovde videti obilaženja. Perez sa novim gumama je jedva obišao trojicu iz zonske lige da bi stigao do Cunode. Staza je gora od Monaka. Užasno uzana, ovaj slepi sokak u mom komšiluku je širi od nje. Nije mi jasno kako je uopšte dobila F1 licencu. Pa Grobnik je širi od nje. Inače staza mi je kao rolerkoster. Gore, dole, levo, desno i opet u krug. Ako se niko od vozača ne izbljuje u kacigu do kraja biće dobro.
Hertzog Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 3.6 sec zamena guma saincu. Kako oni to lagano odrade i sa kurcoboljom, nema zurbe, jedan espreso pa guma, pa tako cetiri puta 1 1
User not found Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Uzbuđenja u trci ima kao i holandskog humora.... Ni traga
Dzoni_m Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ja rekoh na prvu. Ovo ce biti k****a od staze. SmorSent from my iPhone using Tapatalk 1
Hertzog Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Al sta kaze hamilton, max je super lucky sa guzvom. Pa rodjace Botas ti ga je servirao na tacni, usporio ga dok mu nisi maksimalno prisao.
Dzoni_m Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Izlazni krug posle pita. Na to je mislioSent from my iPhone using Tapatalk 1
Hertzog Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Pace is very good, rece botas i potpisa otkaz. Za dva kruga izgubio 20sekundi a zadovoljan brzinom
Maharaja Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ja rekoh na prvu. Ovo ce biti k****a od staze. SmorSent from my iPhone using TapatalkNažalost, ako holanđani ne sagrade neku bolju stazu, gledaćemo ovaj užas narednih desetak godina minimum.
Hertzog Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ovo je MotoGP staza. plasim se da cemo sve cesce gledati ovakve staze, daj sto kraci krug da publika vise puta vidi vodece kako se vozaju jedan iza drugog
Alek The Great Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Odlicna staza.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1
DASUBO Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Chris Harris je u pravu. Vrhunsko umeće svih vozača na gridu da se ne skrljaju na startu. By the way, niko nije vozio ovu stazu i za sada imamo samo jedno okretanje Vetela na stazi. Da ne ureknem...
Hertzog Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Na kraju trke ce max sve vozace preci za puni krug
Dzoni_m Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Sto da im ne kenja? Usrali su do daske. Ko da smo im mi radili strategiju Sent from my iPhone using Tapatalk
Hertzog Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ide Perez po FL, da im i to otkine kada su vec skinuli gace
DASUBO Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ide Luis i 3. put u box po crvene. Koliko kuka za gumama, inicijalni sastav ansambla "Južni vetar" plače za njim... 2
Radoye Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 (edited) Kadgod Hamilton krene da se zali na gume napravi najbrzi krug trke... Edited September 5, 2021 by Radoye 2
Xpert Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 (edited) Ide po crvene i mislim da Max ovaj put nece moci da pokrije. Imace 15tak krugova da ga (pre)stigne. EDIT: Ipak ne. Edited September 5, 2021 by Xpert
DASUBO Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Mislim da sam tek sad shvatio taktiku Mercedesa za Luisa. Mnogo su namazani, mnogo...
Downforce Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ovi na SK su bogovi. Totalno nekapiranje sporta koji komentarisu. 4
Duh sa sekirom Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Meni se zavrtelo u glavi od ove staze...
Recommended Posts