Jump to content

KK Partizan 2021/22 - After Dark - Live

Recommended Posts

Posted

Nisam ni ja nezadovoljan, ekipa umorna od juče, tek se upoznaju na terenu, biće ovo bombona ekipica tamo u maju.

Turci na tribinama svi pravilno nose maske, da mi je neko juče rekao da bi se od Turaka mogli naučiti ponašanju nasmijao bih mu se u facu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Alek The Great said:

Ovi imaju 60% za 3p, cenim.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Sve su skoro trojke bile iz otvorenih pozicija, koje su dolazile pose 2,3 pasa. 

Posted

Paige > Moore

Hajmo reci da mu treba vremena da se aklimatizuje. Bice partija gde ce zatrpati protivnika, a ostalo ce morati da sakriva Avram. Za sta ce to biti dovoljno, bumo videli...

Kuruc je bas bas ispod ocekivanja i na zalost tu mi deluje da problem nije do aklimatizacije.

Posted

Dangubić čuva Veselog i ne stigne da pokrije šut. Pa šta drugo ako nećeš to jbt.

9 minutes ago, jedibojan said:

Paige > Moore

Hajmo reci da mu treba vremena da se aklimatizuje. Bice partija gde ce zatrpati protivnika, a ostalo ce morati da sakriva Avram. Za sta ce to biti dovoljno, bumo videli...

Kuruc je bas bas ispod ocekivanja i na zalost tu mi deluje da problem nije do aklimatizacije.

Pa da Mur ima luksuz da ga koriste samo kao šutera, kao što smo Pejdža, bio bi odličan. Problem je što nama treba plej.

Pejdž je kao plej bio potpuna komedija.

Posted

Ali evidentna su ova Smajliva iskakanja posle kojih obavezno ostaje neko sam na trojci. 

I par puta bas neinteligentni potezi u odbrani u vidu nekih nepotrebnih faulova. 

Posted (edited)
14 minutes ago, realno *w said:

Pejdž je kao plej bio potpuna komedija.

Za sada ni Mur ne izgleda mnogo bolje.

Danga...

Tebra...

Edited by jedibojan
Posted
Pustice ovo Sale da ne bude +20, ali sto kaze realni, odlicne su ove tekme da se vidi sta ne valja. 

Ogolise sve mane sa pola gasa. 
Ma moze Sale da pusti, ali igraci nece. Ovaj jedan se buni zbog faula na 25+ razlike.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk