McLeod Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Tim igracima koje si pobrojao su godine nebitne, klasicni potrosni fizikalci, kicma ekipe stari, a ni Zaha vise nije poletarac. Brajton na papiru nije los ali nije bio ni Bornmut pre sezone kad je ispao. Kao ni Votford malo posle toga. Slazem se za Lids, ali verujem da posle godina tavorenja i ipak solidnog prelaska na PL nece sve srusiti tako brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 A ko je kicma ekipe ako smem da pitam? osim Zaha? Da zaboravio sam Johnstonea na golu - isto lepo pojacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Ima dosta kandidata za ispadanje. Everton je jedan od njih, prilicno truo tim, trener jos gori. Southampton i Leeds su prilicno slabi, Vila jos nema zamenu za Grilisa. Od novajlija, Fulam mi deluje da ce se brzo vratiti nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Nisam ništa ispratio što se tiče transfera, bilo bi fino da neko otvori novu temu, jer liga počinje za manje od nedelju dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Gde je toliko nevreme da nema signala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 30, 2022 Author Share Posted July 30, 2022 Pravovremeno privikavanje na strimovanje engleskog fudbala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Fino se ispromasivao Haland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 U Engleskoj nista novo - Liverpul pisa po Sitiju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Zadnja dva otvaranja PL teme su bila fenomenalna, nadam se da će im se ovogodišnje barem donekle približiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Ma samo izbrisati sezonu iz naslova i imati "Premier League" temu... nije kao da se ispise 10k stranica za sezonu pa nam treba svake sezone nova tema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 30, 2022 Author Share Posted July 30, 2022 Možda @Sjećaš li se Rum kasato ima volju da otvori temu, jer na početku svake sezone ima neki intro sa svojom analizom i pogledom na trenutna i buduća dešavanja u PL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 7 minutes ago, mr clutch said: Možda @Sjećaš li se Rum kasato ima volju da otvori temu, jer na početku svake sezone ima neki intro sa svojom analizom i pogledom na trenutna i buduća dešavanja u PL. Razmišljao sam da otvorim i ove sezone. Hvala ti što si me ohrabrio. Ako je u petak prva utakmica, mogla bi tema u četvrtak da bude otvorena. Biće najava za svaku ekipu. 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 30, 2022 Share Posted July 30, 2022 Jel postoji neki statisticki podatak koliko je igraca iz Championship-a pojacalo Premijerligaske klubove u ovom prelaznom roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Chelsea ako plati Kukurelu ovolike pare, treba ih stvarno na mesec poslati. Totalni besmisao... Pa ni City nije toliko lud da da tolike pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Celsi je prosle sezone pao povredom Cilvela, a cim jure sad ovog verovatno misle da ne moze da igra na proslosezonskom nivou. Siti je hteo da ga kupi samo iz besa. Onolike defanzivce si kupio, onoliko ih platio, imas najboljeg levog beka u ligi, Akea koji isto moze tu da igra i dobro je placen, ali Kukurela je karika koja fali za LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 (edited) Cini mi se da City nije ni bio pretjerano zainteresovan za Cucurellu. Odredili su taj neki budzet za njegov transfer pa ako prodje a ocigledno da Brighton nije htio ni da cuje za tu ponudu City-ja. Mozda ce ga Tuchel najvise koristiti na poziciji wing backa u formaciji sa tri centralna beka. Inace, hoce li se otvarati tema za PL 22/23? Edited August 5, 2022 by OgX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 15 minutes ago, OgX said: Inace, hoce li se otvarati tema za PL 22/23? Hoće sigurno, Shunsuke možda kasni ali vrijedi ga čekati 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 35 minutes ago, OgX said: Mozda ce ga Tuchel najvise koristiti na poziciji wing backa u formaciji sa tri centralna beka. Citam da neki tipuju da ce da igra levog od 3 stopera, mada nisam siguran da moze to da igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Kukurelja je tipičan onaj bočni koji igra po celoj strani. Najbolji će biti u sistemu sa tri štopera. Gledao sam ga dosta pre par sezona u Hetafeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 1 hour ago, Miskooo said: Citam da neki tipuju da ce da igra levog od 3 stopera, mada nisam siguran da moze to da igra. Mislim da ne može to da igra.Inače,ono što sam gledao Brajton prošle sezone,Kukurelja je kidao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Sa Klopovim komentarom počinjem da razmišljam da rušim temelj i uzmem još jednog napadača Liverpula koji su baš jeftini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Draki, za koga navijas u PL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Navijam za plavce iz Londona. Ove će sezone opet Liverpul i Siti biti konkurenti za titulu, stoga biram manje zlo, a to je Siti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Ok, i ja za Siti navijam od "jacih" i u borbi za titulu u PL, pa i u LS, a i oni su mi prva ljubav iz PL, ali poslednjih 4 sezona ipak no1 Tottenham&Kane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 (edited) Kukurelja je tehnicki konvertovano krilo u wing backa. Nesto tipa Kostic. Moze on da igra i klasicnog levog beka, ali to je tip Alonsa. Iskreno ne znam sta ce on Celsiju, ne verujem da ce biti los, ali nema mi neke logike, plus za ovolike pare. Jedino ako planiraju da bude Alonso umesto Alonsa, samo manji zunzar i konstantniji, a Alonsa da liferuju. Edited August 5, 2022 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts