Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neverovatna slucajnost u trci polufinala na 200m gde su trojica trcali 19.99 :smiley5:

Ceka se De Grase u finalu, red je da i on osvoji neko zlato

• Like 1
Posted

Pao jos jedan svetski rekord u atletici. Zene 400 m sa preponama. Ali ovak komentator na Rts-u da je podigao glas zbog ushicenja da pada svetski rekord tokom trke ma ne. Kao da je obicna trka  jedan ton tokom cele trke. Neverovatno.

• Like 1
Posted

Imaju bosanci takmicara u bacanju kugle, mislim da je jedan njihov takmicar zavrsio kao drugi ili treci u kvalifikacijama , zaboravio sam mu ime , mrzi me sad da guglam. Mozda tu uzmu medalju

Posted
10 minutes ago, Del Piero said:

Jbt ovih Poljaka ima k'o kusih pasa, u svakoj disciplini napadaju medalju, neretko i po vise njih.

Mnogo su napredovali. 

Trenutno u Evropi, ako ne broj jedan, onda među tri sigurno.

Posted
5 minutes ago, alcesta said:

Koji je bio Tuka? Propustih trku :classic_rolleyes:

Šesti, 59 stotinki od bronze.

Bila je fina šansa za medalju, ali bi i bilo suludo zamjeriti nekom iz raspale BiH što je završio tek šesti na OI.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Imaju bosanci takmicara u bacanju kugle, mislim da je jedan njihov takmicar zavrsio kao drugi ili treci u kvalifikacijama , zaboravio sam mu ime , mrzi me sad da guglam. Mozda tu uzmu medalju

Mesud Pezer. Teško će do medalje.
Posted
5 minutes ago, Del Piero said:

Trenutno su drugi na OI iza USA. 

Pa da...na prošlom EP su bili drugi sa istim brojem zlata kao GB.

Veliki naklon za ono što rade Poljaci u sportu.

• Like 1
Posted

Zar nije bio ranije neki Bosanac dobar u bacanju kugle, u rangu Kolašinca barem? Gledala sam ga na mitingu u Baru ali ne mogu sad da se setim imena...

Posted

Pezer, imas gore. Generalno nije los, ali ove sezone se bas baca jako, nema on rezultate da to isprati. Kad je slabije takmicenje pa da neko iz tog ranga eventualno iznenadi i uzme medalju svojim najboljim rezultatima dok drugi podbace, sada je bas mala verovatnoca da ce se to dogoditi.