odupri se ludilu Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Bravo bravo bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Ja pratio finale na sajtu i vidim svi ispucali 5 dijabola, ceka se da Ukrajinac zavrsi i da krene nova runda. Ali kod Hrvata pise da je pucao jednom i u narednoj rundi. Meni bilo cudno jer postoje pauze izmedju rundi, ne mozes tek tako da pucas, ali reko sta ja znam. Kad ono, Mikec javio ovima sa RTSa da je Ukrajinac upucao metu od Hrvata I eto, to je donelo medalju Sebicu. 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) Ovakve medelje su lepota OI, ne mora sve da bude ocekivano i po planu, nema sporta bez iznenadjenja pa i kad su bizarna. Bravo Milenko! Edited August 2, 2021 by zoe Bg 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Čekaj Ukrajinac je pucao Hrvatu u metu 🤣 Pa legenda 😁 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Редовно се дешава на гађањима у војсци, али на ОИ?! У финалу?! нијесам очекивао 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 20 minutes ago, Don Juan said: Čekaj Ukrajinac je pucao Hrvatu u metu 🤣 Pa legenda 😁 gospodin ☕ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) Edited August 2, 2021 by Xpert 12 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 7 hours ago, Nicklord said: Meni je nekako uvek najviše drago kada se uzme medalja u streljaštvu a ni ne znam što. Čak ni ne volim da gledam sport 😄 Pa nekako bi bilo bolno i udar na nacionalni ego da polse tolike istorije i “iskustva” nismo naučili da pucamo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Par zanimljivosti koje je rekla naša komentatorica; za streljaštvo nije nužno imati oko sokolovo - naš Gorša npr. ima minus 2.75 i astigmatizam. Također, ne postoji nikakva optika ili sl. koja bi im pomogla da bolje vide metu, ono što vide sa 50m udaljenosti golim okom - to je to. Razlika između 10.9 i 10.0 mjeri se u desetinama milimetara. Ne mogu premotati ali mislim da sam sve dobro prenio, neka potvrdi @Abizolirni ili @Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 6 hours ago, Big Ticket said: Редовно се дешава на гађањима у војсци, али на ОИ?! У финалу?! нијесам очекивао 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 5 minutes ago, svi pjevaju said: Par zanimljivosti koje je rekla naša komentatorica; za streljaštvo nije nužno imati oko sokolovo - naš Gorša npr. ima minus 2.75 i astigmatizam. Također, ne postoji nikakva optika ili sl. koja bi im pomogla da bolje vide metu, ono što vide sa 50m udaljenosti golim okom - to je to. Razlika između 10.9 i 10.0 mjeri se u desetinama milimetara. Ne mogu premotati ali mislim da sam sve dobro prenio, neka potvrdi @Abizolirni ili @Kronostime Tako je, dobri moj Mate Miso - samo kartonce za drugo oko, pa sta poravnaju na musicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 On 8/2/2021 at 6:37 PM, Kronostime said: Tako je, dobri moj Mate Miso - samo kartonce za drugo oko, pa sta poravnaju na musicu. sitna ispravkica... na diopter, tj poravnavanje centricnosti krugova na diopteru, prednjem nisanu tj. tunelu sa crnim krugom na meti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts