Imposter Posted November 29 Share Posted November 29 Borac je uspio ono sto ni najveci optimisti nisu pomisljali na pocetku sezone. Mislim da su vec prosli dalje ali jos nije 100% pa bi valjalo izvuci jos koji bod. Sinoc sam bio na stadionu i ono je stvarno bio potop. Iskreno sam iznenadjen da je teren izdrzao onoliku vodu. Posto sam bio sa sinom i tastom, koji je dosao jako slabo obucen, izasli smo na poluvremenu i ostatak odgledali od kuce. Borac je malo losije usao u utakmicu, bili su nekako smuseni u tih 5 -6 min, i crveni karton golmanu je preokrenuo momentum. Poslije toga se igralo samo pred golom LASK-a i bilo je par dobrih prilika ali bez realizacije. Poslije poluvremena je LASK je dao gol iz kontre i Borac se pogubio skroz, izmjene su malo pokrenule tim ali nije tu bilo puno pomaka do 80 minute i izjednacenja. Poslije gola je malte ne samo bilo pitanje hoce li ga stici dati prije kraja. Sto se igraca tice Herera je bio zvijer, dvojica "Holandeza" isto dobri. Prema napadu je skripalo ali su izmjene popravile utisak. Savic opet izvucen na krilo a inace mu vise pase da igra iza napadaca. Sa ulaskom Sreckovica tim je malo pretumban i Savic je otisao vise ka sredini. Izmjene na desnoj strani su okrenule momentum. Kvrzic je imao ubacaj iz koga je pao prvi gol a drugi je pao poslije akcije po toj strani koja je izbacena na 16 metara odakle je Skorup pogodio. Veliki uspjeh za klub i grad i sad bi valjalo ovo iskoristiti da se klub stabilizuje i podigne na visi nivo. Mala trivia, sinoc su u dresu Borca igrali igraci iz svih 6 republika bivse SFRJ. Od Bosanaca samo je nedostajao Hrvat 😀 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 30 Share Posted November 30 9 hours ago, Imposter said: Kvrzic je imao ubacaj iz koga je pao prvi gol a drugi je pao poslije akcije po toj strani koja je izbacena na 16 metara odakle je Skorup pogodio. Veliki uspjeh za klub i grad i sad bi valjalo ovo iskoristiti da se klub stabilizuje i podigne na visi nivo. Mala trivia, sinoc su u dresu Borca igrali igraci iz svih 6 republika bivse SFRJ. Od Bosanaca samo je nedostajao Hrvat 😀 ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imposter Posted November 30 Share Posted November 30 2 hours ago, Bugl Khan said: ????? On je iz Stanara, mjesta izmedju Prnjavora i Doboja u Republici Srpskoj. Pretpostavio sam da je Srbin. Al eto izgleda da smo bili pokriveni po svim kljucevima. 😀 Inace, kroz Borac je proslo dosta Hrvata iz Hrvatske ali slabo se sjecam nekog iz Hercegovine. Oni se obicno drze svojih klubova dole, ili idu za Hrvatsku i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 30 Share Posted November 30 38 minutes ago, Imposter said: On je iz Stanara, mjesta izmedju Prnjavora i Doboja u Republici Srpskoj. Pretpostavio sam da je Srbin. Al eto izgleda da smo bili pokriveni po svim kljucevima. 😀 Inace, kroz Borac je proslo dosta Hrvata iz Hrvatske ali slabo se sjecam nekog iz Hercegovine. Oni se obicno drze svojih klubova dole, ili idu za Hrvatsku i dalje. Prošlo je kroz više klubova u BiH. I igrača i trenera. Tomo "obranio sam penal Maradoni" Ivković je valjda trenirao pola BiH lige, a negdje bio i SD. Svugdje je kroz par mjeseci dobio otkaz. Sad na televiziji prodaje pamet gdje je Ancelotti pogriješio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted December 12 Share Posted December 12 Zmajevo gnjezdo poluprazno. Šta, Olimpija non stop u skupinama, pa Cercle Brugge i nije neki magnet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imposter Posted Thursday at 02:26 PM Share Posted Thursday at 02:26 PM Da se upisem na dana utakmice 🙂 Borac veceras igra jos jednu istorijsku utakmicu i moram reci da mi je zao sto je pala bas na danasnji dan. Nikoljdan je i svi su po slavama pa ce tesko biti pun stadion. Nije neki izgovor ali vjerujem da je na neki drugi dan zakazana ova utakmica da bi stadion bio pun. Proslu utakmicu nisam gledao, bila korporativna nova godina pa sam samo pratio rezultat na telefonu. Od ljudi koji su gledali utakmicu cuo sam da Borac nije toliko lose igrao koliko je Samrok iskoristio situaciju u kojoj se nasao sa ranim golom. Borac je poslije krenuo u napad, zadnja linija je izasla na centar i Samrok je dva puta izbacio covjeka pred golmana i to je bilo to. Sa druge strane Borac izgleda puno losije nego prije par mjeseci. Na pocetku sezone mnoge utakmice su bile pomjerane zbog evrope pa je kasnije to sve trebalo nadoknaditi. Raspored je jos vise zgusnut poslije odgodjenog kola zbog poplava i imam utisak da su energetski na jako niskom nivou i da im je pauza nasusno potrebna. Sto se vecerasnje utakmice tice i jednoj i drugoj ekipi igra remi i vjerujem da se nece srljati ni sa jedne strane. Sa remijem Borac prolazi sigurno a Omonija sa 98.5% vjerovatnocom. Ja cu veceras na stadion, vjerovatno samo do poluvremena jer klinac ima skolu sutra ranom zorom. Nadam se prolazu, makar i sa porazom pa na proljece da dobijemo neki Celzi. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted Thursday at 10:00 PM Share Posted Thursday at 10:00 PM Tsc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imposter Posted Thursday at 10:02 PM Share Posted Thursday at 10:02 PM 0:0 Kraj, I jedni i drugi prosli. Par prilika na obije strane ali niko nije nesto bas zapinjao. Omonija ide na jedan od dva Kiparska kluba a Borac na Panatinaikos (opet) ili Olimpiju TSC prosao i pored loseg starta. i igrace protiv Jagelonije ili Shamrock-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Thursday at 10:17 PM Share Posted Thursday at 10:17 PM Bravo za TSC i Borac, za njih je ovo veliki uspeh i podstrek za dalji rad 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Friday at 08:20 AM Share Posted Friday at 08:20 AM Kakva iskusna žabarka Borca i Omonije vs ludilo Bačvana. Sve te čari bubamare. Preozbiljan rezultat za njih obzirom odakle su krenuli i sa koliko love. Nadam se da su skapirali da može i uz nešto jača ulaganja ostanu na tom nivou i jašu na talasu zarađenog koeficijenta. Svakačastiranje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted Friday at 10:36 AM Share Posted Friday at 10:36 AM Za TSC je bitno i jaca svoj klupski koeficijent, jer ce im trebati svaka decimala u istom, zato sto vise nema direktne grupe na jesen, moraju da se izbore u kvalfikacijama, zato je bitno da u sto vise kola budu nosioci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts