Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

Zato što je Natho počeo da se šeta već u 47. minutu a i Suma je uglavnom igrao "peške". 

 

Ako ništa drugo, bar smo dali lep gol. Mnogo su brži i pokretljiviji od nas. Teške smo nekretnine a to sad postaje bolno vidljivo.

 

Kod dugog gola je ponovo Marković pustio svog čoveka koji je ušao iz drugog plana u 16 kao na treningu. Nije da su reakcije štopera bile bajne ali nisu oni glavni krivci.

 

Moraćemo dobro da oznojimo gaće da bismo prošli.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Manja je sramota da mrtav pijan na bir festu oralno zadovoljavas nekog random lika pred svim ljudima nego da ovako odigras utakmicu

 

Jel stanoje stvarno blesav ili se samo pravi

Sta je ovo

Na sta ovo lici

 

O majko bozija andjeli s neba

 

  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Barkley#34 said:

Mnogo su brži i pokretljiviji od nas.

 

Ovo je slucaj sa svim timovima iz Srbije kad igraju u Evropi.

 

Onaj Hamarbi razbio Cukaricki samo trcanjem i uigranoscu, ne kvalitetom. LASK razbio Vojvodinu...

 

Ja stvarno ne kapiram sta i kako oni treniraju ako se iz godine u godinu desava da imaju snage za 60 minuta. Pa valjda moze kondicioni trener da se nadje neki normalan?

 

Sto se tice sinocne utakmice, nekako sam izdrzao da je odgledam, u principu domacini nisu dominirali, ali tresu se gace svaki put kad dodju do 16m. Bukvalno svaki drugi put kad vam protivnik dodje na 20 metara od gola, bude gol sansa.

 

Cela tema bi mogla da se otvori o full back-ovima u nasoj ligi...blagi uzas.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Xpert said:

Mali Popovic nije kalibar za startnog golmana. Treba to prihvatiti na vreme i preseci.

 

Govor tela, ponašanje, pogled, pa i način na koji brani, sve zajedno daje neki vajb nesigurnosti, introvertnosti, deluje nekako depresivno i to nije nešto čime bi golman trebalo da zrači. Plus ta ispucavanja i dodavanja sa zadnjom linijom, previše grešaka pravi. Samo čekam kad će neku loptu da pošalje direktno protivniku u noge ili kad će neka lopta da mu pređe preko/ispod noge i da se otkotrlja u gol. Doduše o tome i bekovi moraju da vode računa a ne vode, ne smeju povratne lopte golmanu da idu u pravcu gola, nego uvek malo levo ili desno. On je do sada imao dosta sreće da greške koje je pravio nisu kažnjene, ne samo u dodavanjima nego i kod nekih odbrana koje su bile vrlo nesigurne.

 

Uspeo sam da ostanem budan samo za prvo poluvreme, a i to jedva, i mogu samo da kažem da sam bio veoma srećan kad sam video rezultat jutros. Da li je umor, dug put, jet lag, vreme odigravanja, istumban sastav ili sve pomalo, uglavnom vukli smo se po terenu, izgledali užasno i bili zreli za petardu. Minimalan poraz je čist poklon za ono što smo odigrali. Mi ćemo u revanšu sigurno da budemo brži, jači, bolji hehe, i ovakav poklon jednostavno mora da se iskoristi. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Decko ima 21 godinu...jebem mu mater vise stalno slusam o davanju sanse klincima a onda naravno kad neko dobije sansu, odmah ne valja. 

 

Ja kad vidim kod mojih da Velja Nikolic odigra losije ili da Erakovic odigra losije, jasno mi je zasto je tako, ali mi nije jasno sto i likovi od 30 godina igraju isto tako lose, ali se njima tolerise.

Link to comment
Share on other sites

Pa mozda nikad, ali malo fudbalera je sigurno i pouzdano sa 21 godinom, i uglavnom su vec van zemlje. Eto Vlahovica su fantasticno procenili u Violi. Ne kazem da ne treba da ga komentarisemo, bio je jako nesiguran sinoc, samo kazem da se to kod mladjih i moze tolerisati, moraju da nauce. Kako pravdati to sto ni matori ne znaju? Oni treba da su nosioci igre. Eto taj Vujacic da nije dao gol, cista nula od partije sinoc.

 

Postacemo groblje fudbalera, sve neki likovi od 27 do 33 godine i bez prodajnog potencijala.

Link to comment
Share on other sites

Bar kod nas mladi igrači dobijaju šansu.

 

Pozicija golmana nije kao druge, tu mlad igrač baš mora da prednjači kvalitetom da bi bio standardan. Plus ovo što kaže Arsenije, ne sme da bude nesiguran, mora da izgleda kao gazda na tom delu terena. Delovalo je da je Popović napredovao po tom pitanju nakon dobrih partija protiv Rusa, ali se mentalno sinoć vratio na ulogu uplašenog Bambija, kakav je bio protiv DAC-a. Da li je rano primljeni gol uneo bojazan od katastrofe ili šta je u pitanju ne znam, ali mi se čini da je bio sigurniji u drugom delu, kad je prošlo malo vremena. Naravno, ispucavanja su horor, to kao da je nasledio od Stojkovića.

1 hour ago, Hugo Punch said:

Ja stvarno ne kapiram sta i kako oni treniraju ako se iz godine u godinu desava da imaju snage za 60 minuta. Pa valjda moze kondicioni trener da se nadje neki normalan

 

Znaš kako, i fizičke karakteristike (sporost, tromost, nizak plafon kondicije) su deo ukupnog paketa kvaliteta igrača. Nisu slučajno ti igrači završili kod nas a ne u boljim ligama i klubovima. Ima malo i do genetike, možda je i klima na ostrvu bila problem... Ali sve su to racionalizacije lošeg izdanja. Jeste, imamo problema sa sastavljanjem tima, ali igramo protiv ekipe koja već desetak dana igra bukvalno bez izmene, putovali su i oni iz Ljubljane, igrali meč za vikend i opet zuje po terenu, prilaze blizu igraču, malo prostora ostavljaju... Baš smo bili žalosni, treba da slavimo rezultat. Samo se bojim hladnog tuša.

 

Ne igra Urošević u revanšu.

Link to comment
Share on other sites

Sporost u fudbalu je glavna odlika srpskih ekipa a posledica je nerada i namestene lige. Odmah da kazem da vazi za sve klubove da pojedinci opet ne protumače kao neki atak Partiazan i Stanojevica.  Sa Popovićem mora mnogo da se radi, on je trenutno samo talentovani golman kojo treba da gradi karijeru. Kao nekadasnji golman znam da Popović mora da bude gazda odbrane a danas odbranu mora da igra cela ekipa. To mora i da mu omogući ako ga već stavljaju na gol. Moje misljenje je da je trenutno Stevanović bolji golman ali kazem sve zavisi šta klub hoće, da li da izgura Popovića i zaradi od prodaje ili da ide na siguricu i iskustvo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Apsolutno je ne bitno sta ce biti u beogradu

Prosli ili ne, govna nece dovesti pojacanja

 

Na sta ovo lici

Ne moze se vise gledati taj javasluk i bezobrazluk, ljudi se setkaju na terenu

I stanoje se pravi blesav, druze mozes ti da izvlacis maksimum koliko hoces ovaj tim je q na biciklu

Sta izigravas

Sta glumis

Ako nemaju da ti obezbede osnovne uslove za rad okreni se i idi ovako si samo njihov saucesnik u ovom cirkusu

 

Trecerazredno evropsko takmicenje igramo i molimo boga da na nege guzove umuvamo se u evropu da bi onda sta - nista, para nece biti pojacanja jos manje a dug ce biti sve veci

Link to comment
Share on other sites

Ja se ne bih uzbudjivao, nazalost proci cemo ove na neki glup korner ili slobodan udarac. Onda ce uprava i Stanoje da imaju alibi, da se ne dize prevelika buka protiv njih. Vise se nama navijacima isplati da ispadnemo ovde, jedva imamo tim da izdrzi jednu utakmicu nedeljno a o dve i da ne pricam. Pare sto bi dosle od ovog takmicenja otisle bi u zna se ciji dzep, pojacanja ne bi videli. Tako da, bolje da se mi okrenemo domacem prvenstvu dok jos ne napravimo neki kiks.

Link to comment
Share on other sites

Nadao sam se neresenom rezultatu, nekom mrtvilu od utakmice. Ali nemamo mi snage ni za toliko. Znanja bi mozda i nakupili malo, ali snage, nema sanse.

Na ovaj tim fale bar dva dobra pojacanja, ako ne i vise. Obavezno desno krilo, i solidan napadac, da odmeni Rikarda. 

Desnog beka nemamo od Vulicevica. Ne mozemo da dobacimo ni do njegovog nivoa. A on je bio samo solidan. 

Na svu muku ni jedini levi bek ne moze u revansu. Obradovica ne racunam. Tu bi pre gledao Lutovca, pa i nek igra kontra nogom. 

Sto se tice revansa, vec vidim kako mi napadamo jalovo, oni cekaju kontru i 0/1. Posle jurimo dok imamo snage, i mozda jedan uvaljamo. 

I da, Stanojevic od ovog tima bolje ne moze da izvuce. Izvlaci maksimum. Moze samo da ode, posto nema ekipu koju zasluzuje. To je vec druga tema, 

Jedini nacin da mi prodjemo Klaru, jeste pun Istok i Zapad. Pa da na krilima publike ovo izvucemo nekako. 

Link to comment
Share on other sites

PARTIZAN: Stevanović - Živković, Vujačić, Ostojić, Obradović - Šćekić, Jojić - Suma - Lutovac, Terzić, Gomeš

 

Klupa: Popović, Saničanin, Natho, Holender, Pavlović, Baždar, Miljković, Marković, Urošević, Jović, Smiljanić

 

Ovo je žešće izmešan sastav. Nisam baš siguran na šta će nam igra ličiti.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...