Contador54 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Tu vas je bas zeznulo ovo sto su Roma i Fejenord prosli kroz svoje life u LE i time povukli osvajaca kupa Kipra u PO rundu. U suprotnom bi Kiprani bili sa vama umesto ovog Slovackog i samim tim bi 100% isli na AEK Larnaku, racunajuci da bi ovi ispali u kvalifikacijama za LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Jbg, kako je pre raspleta izgledalo, bilo nam je bitno da Roma i Fejenord obezbede LE preko lige da bismo eventualnim osvajanjem LE od strane Rendžersa dobili priliku da kvalifikacije počinjemo od plej-ofa. Zajebana situacija ali šta je tu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Danas finale Kupa, a grobarija letargija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Niko ništa? Pa dobro, vinjak i pivo spremni... srećno momci, pa bar danas da nas obradujete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Realno imaju 2 sata da pokažu sav bez koji se skupio prethodna 4 meseca.Ova generacija neće dobiti novu priliku.A za posle očekujem Mlađu i remont.Mnogima se ne ostaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Prenos i na RTS1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 4 faula je Dragović napravio na Rikiju za 20 minuta.Jedan je pustio prednost, 3 svirao.Žuti kao vrata u 89. minutu. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 (edited) Markovic. 🤣 Nasa igra u zavrsnici je na nivou amaterskih ekipa. Edited May 26, 2022 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Treba samo gol pogoditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Zasluženo.Samo češće pogoditi okvir gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Miletic i Lutovac. Stvarno je tuzno ko sve igra u Partizanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Šteta za kiks Miletića, imali smo solidan ritam u drugom poluvremenu.Sad kud koji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Hvala nasem treneru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Zasluzeno bez trofeja ove sezone. Iz 4 utakmice nijednom da pobedis rivala.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Jasno, bilo je i ovakvih i onakvih razloga i situacija, ali nismo pobedili nijednom i to se piše. Jbg, bio sam ubeđen da bismo bolji odigrali da se Jevtović nije povredio. Ni to nije garancija da ne bismo nekom greškom ili majstorijom primili gol ali mislim da bismo se održali duže i bolje. Ali, mogu da mislim šta hoću. Još kad nam na leto dođe neki Okuka ili Lazetić. Ludilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 5 hours ago, Cooper said: Realno imaju 2 sata da pokažu sav bez koji se skupio prethodna 4 meseca. Ova generacija neće dobiti novu priliku. A za posle očekujem Mlađu i remont. Mnogima se ne ostaje... Iskališe... Elem, ne znam koliko nas ima sa ovakvim stavom, ali meni ovakve pobede gde se svede na kvalitet Kataia i na jajarenje Dejana a onda cirkus medrano ludog Stanoja, jednostavno ne donose radost. Više onako gađenje i jezu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Ceo srpski klupski fudbal još od titule Obilića je samo za gađenje i jezu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Nemam ništa pametno o FKP, nego ode nam tema na pejdža br2, pa da je vrnem na vr' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Navodno je Nikolicu ponudjen dvogodisnji ugovor, 500k po sezoni plus bonusi.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 https://sportklub.rs/fudbal/srbija-super-liga/ekskluzivno-partizan-krenuo-po-pirla/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 Meni je ovaj tekst gomila gluposti. Ej, milion i po po sezoni. Osim ako ne misle da igra. Bio bi među boljima u ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 4, 2022 Share Posted June 4, 2022 duguju se preko 7m eura za porez a dovesce se pirlo za 1,5m eura.. stvarno vise nema ni jedan kredibilan sporcki izvor u srbiji, sve se pretvorilo u zutu stampu, sve za klik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Stidljivo pominju povratak Đukića na klupu. Ježim se od same pomisli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Realno, ulaganje ove sezone bi moglo da se bas isplati. U ovakvoj ligi drugi smo sigurno sto ce sledece sezone gotovo sigurno znaciti igranje u Evropi, i to treba da bude prednost kod pregovora. Meni se ne svidja niko od pominjanih, tu mislim na Savu i Stolicu. Treba nam sveza krv. A pod tim ne mislim da treba da bude mlad. Ne znam zasto se stranci odbacuju. Pa danas svi govore engleski. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 12 hours ago, Alek The Great said: Realno, ulaganje ove sezone bi moglo da se bas isplati. Naravno, s' tim sto retko sta je FKP radio u skladu sa rezonom poslednjih sezona. A nemamo ni luksuz kao komsije da rizikujemo sa potpisima, pa ako ne bude match, teramo dalje. Sto se tice trenera, fijasko. Apsolutno je razumljivo zasto nijedan od ozbiljnih kandidata ne zeli da se vraca u ovaj mulj od srpskog fudbala, ali ni da saradjuje sa ovom upravom. Sto je velika steta, buduci da ozbiljnih kandidata ima, cini se, nikad vise. Celavi Jokan Paun Ivic Ovo su bile moje zelje, redosledom. Vec nakon dva-tri dana sam video da od toga nema nista. Pritom, pricamo o Partizanu, koji bi trebalo da ima najvise moguce ambicije nakon 5 susnih sezona u sampionatu i cinjenice da sampion sledece sezone ima garantovane grupe u LS. Sto se tice stranaca, apsolutno nisam protiv, iako mislim da kapiranje mentaliteta igraca, situacije, protivnika ali i sam skauting i priprema u sampionatu je nesto sto bi domaci treneri, iako duze vreme van fudbala, lakse doveli u red. Uostalom, ako pored ovakve cetvorke koja je slobodna, u manje-vise do or die sezoni ti moras da juris strance, znak je da nesto ozbiljno ne stima. --------------------------------------------------------------------------------------- Da se dotaknem igrackog kadra, izgledno je da cemo se rastati sa igracima kojima isticu ugovori: Markovic, Jojic, Obradovic, Brezancic, Smiljanic i Pavlovic. Ostojic ide u penziju. Ostaju Miljkovic i Miletic, otprilike i jedini dvojac koje bih voleo da zadrzimo i sledece sezone, ali sa redukovanom minutazom, odnosno da budu drugi izbori na svojim pozicijama. Od interesantnih domacih igraca koji ce biti slobodni 30. juna, a da nisu Djuricic, Matic i iz komsiluka, tu su: Milos Veljkovic, Radoja, Milos Pantovic, Ljajic, Zivko Zivkovic, Lazar Rosic, Cavric i Djordje Nikolic. Veljkovic je wet dream, ali svakako bismo morali da pitamo za zdravlje. Pantovic, Ljajic i Rosic - jedino Ljajica vidim u ozbiljnoj ulozi, ali wet dream kao i Veljkovic. Pantovic, ako mu se dolazi u Srbiju uopste, bi bio zanimljiv dodatak veznom redu a nije mu strano ni da popuni po strani (heh). Rosic, uz celavog Miletica bi bio sasvim korektan 2nd choice tandem stopera. Zivko je legit druga opcija, iskreno vrlo pozeljan scenario - Popovic i Zivko golmani, Stevanovic i Lukac out. Djordje Nikolic je nase dete kome istice ugovor sa Bazelom, vise je branio na pozajmicama, ali bilo je tu i nastupa u Ligi Evrope za Bazel. U idealnom scenariju, da se osvezimo sa Zivkom i njim. Cavric ce cini se u komsiluk, nema sta tu da trazimo. Od nekih zelja, voleo bih da se otarasimo Meniga, pa da na levom krilu guramo Jovica, a na desnom da jurimo nekog levonogog kapitalca. Ne bih isao dalje, buduci da ce dosta toga zavisiti od trenera, finansija ali i potencijalnih odlazaka Vujacica, Zdjelara i Rikarda. Svakako ce nam biti daleko jasnije kakve su ambicije onda kada vidimo ko ce voditi tim sledece sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts