Jump to content

FK Partizan 2021/22


Xpert

Recommended Posts

1 hour ago, ranzo said:

Kako bi izbacio pazar iz lige pa nek glume ludilo negde drugde

 

Mogao bi Partizan da popase oduzimanje bodova pa neka skanidiraju i provociraju do mile volje.

 

Isto vazi i za rasizam, nacizam, huliganstvo i druge stvari na tribinama. Samo, Vozdovac je kaznjen, a Partizan verovatno nece.

Link to comment
Share on other sites

Jedno od najidiotskijih pravila: da oduzmes neki bod klubu jer su navijaci nesto uradili ?! WTF kome je to palo na pamet kakve su to promaje u glavi...

 

Nisam bio pa ne mogu da tvrdim ali ako je verovati... a ne bi im bio prvi put cak sta vise, imao je i domacin svoje bisere sa tribina, trebali su igraci partizana da odu do tunela i da traze da se isprazni stadion ?!

Nisam sklon teorijama zavere ali sve ovo nije prvi put ustvari reklo bi se da je uobicajeni folklor, zasto se bas juce odlucilo sve to dici na "visi nivo" ne znam, mozda slucajno, videcemo

 

U svakom slucaju pazar bi kaznio a ako opet krenu da glume ludilo nek lete u trecu ligu

Link to comment
Share on other sites

Pa odes u Sandzak i vices  RM i ono drugo je cin maloumnih osoba. Mislim da su oni to krenuli da se malo prica prelije na drugu stranu jer ne mogu da istrpe psihopata seceru.

 

E grobari, sta ste dozvolili da vam tribina bude sns brigada, gore od ovoga ne moze i nadam se nece biti. Zalosno stanje u zemlji, imaju li ti ljudi mozga uopste..

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...