Del Piero Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Sramno Lukino poluvreme, zacinjeno na kraju sa pokusajem sa skoro pola terena i onda tezak bol u preponama da uradi nesto u odbrani. Mils igra vrhunsko poluvreme, posebno jer je uvek u petorci sa neretko i 2 igraca koji ne smeju da pogledaju na kos. Sav fokus je na njemu i opet je ubacio 25. Tesko ce vuci on do kraja toliko, potreban je Ingles da se prikljuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Očajan Dončić, pre svega se vidi da je debelo u crvenom što se tiče kondicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ubi Mils, a Dragica ni u pismu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Herojska utakmica Millsa, a Inglesa sad vec redovno nema nigde kad su bitne utakmice (bar u dresu AUS). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 4 minutes ago, Del Piero said: Herojska utakmica Millsa, a Inglesa sad vec redovno nema nigde kad su bitne utakmice (bar u dresu AUS). Prozvao ga 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Krivo mi je zbog nasih kosarkasica, verujem da im je bas tesko, ali nema zbog cega da budu tuzne, bronzu su vec uzele, pre mesec i po dana su osvojile evropsko zlato, tesko je dobiti istog protivnika 2 puta za medalju za kratko vreme, a mislim da je zlato ipak zlato. Sto se muskih tice, Ocekivano mi je da Australija bude rasterecenija ovu utakmicu, jer su ipak ispali od USA. Volim Luku, ali nece biti nezasluzeno ako Aus uzme ovo, jer ipak su prosle OI ostali bez medalje, a dobro igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Koja glupost Jake, nevjerovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Bravo Jaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ode ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Sjajna Australija, dosta je drvenih medalja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 E moj Luka. Dok on prica sa sudijama Mils izvlaci kontru i utrpava im 50 poena 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Jaka u svom stilu reklo bi se. Ali i Cancar u narednom napadu napravio veliku glupost. Slovenci preoptereceni sudijama, sad su u stadijumu kada su im za svaki los potez krive sudije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Bravo Australijanci, zasluzeno💪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Just now, Miki28 said: Bravo Australijanci, zasluzeno💪 Poceo sam navijajuci za Slo, ali definitivno mnogo gotivniji Oziji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Čestitke Ozijima. Zasluženo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) Ne znam sta bi moralo da se desi, da bih mogao da navijam za Australiju, generalno su mi kao nacija antipaticni u maltene svim sportovima. Nisu ovo Slovenci mogli da isprate, Australija je u zavrsnici bila za klasu bolja i zasluzeno slavila. Edited August 7, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 imho Slovenija je bolja ekipa i da su neke normalne okolnosti pobedili bi, ali tezak poraz u polufinalu i ogromna razlika u igrama prvih zvezda ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) 4 minutes ago, Del Piero said: imho Slovenija je bolja ekipa i da su neke normalne okolnosti pobedili bi, ali tezak poraz u polufinalu i ogromna razlika u igrama prvih zvezda ekipa njihov najveci problem je prilicno tanka klupa, i Dragic koji je na ovim igrama izgledao kao da je zalutao ....................... sta ja znam, svakako da bih vise voleo da su oni uzeli medalju, ali su tu svoju sansu ispustili u onom zadnjem napadu protiv Francuske ......................... Edited August 7, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Bravo Australia, konačno medalja iz 5. pokušaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Slovenci su taj mod kukanja na sudije prisvojili od samog Luke... 🙂 Krivo mi je generalno zbog njih, ali AUS zasluženo posle toliko izgubljenih medalja. 💪 Mils je ono što je kod nas Bogdan - u dresu reprezentacije nezaustavljiv. Zaslužio je ovo 💛 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Luka, dje ti medalja 😞 Bravo za nase zlatne momke. King takodje cestitao ❤️ LeBron James @KingJames · 9hCONGRATULATIONS MEN!!! @usabasketball 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Od 1992., otkad igraju NBA igrači, u 5 od 7 slučajeva je reprezentacija koju su Ameri dobili u polufinalu na kraju osvojila broncu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 I čini se da je Australija igrala rasterećeno a Slovenci kao da su ostali u tom polufinalnom meču. Doduše ja sam se tome nadao i kod košarkašica ali tu je bilo obrnuto 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Ne treba Slovenci da previse zale za bronzom. Osvojice je vec na narednom Eurobasketu. 1. Srb 2. Fra 3. Slo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Ne treba Slovenci da previse zale za bronzom. Osvojice je vec na narednom Eurobasketu. 1. Srb 2. Fra 3. Slo A Jokić MVP 🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts