Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma ne bi me cudilo da Doncic uzme OI...onda jos NBA titulu i tu je kraj svake diskusije. Ima najveci kosarkaski IQ,upija kao sundjer...sa 22g kad ljudi pricaju kako je najbolji evropljanin ikada,Dirk kaze da je sadbolji nego iz njegovog prajma...aLukin prajm je tek za 5-6-7-8-9 godina...Jezivo..

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted

Anderson odigra nekoliko vrhunskih minuta, onda promasi cist zicer i proda loptu na najobicnijem dodavanju. Reklo bi se standardno od nje, mora da se zivi sa tim.

Posted

Aj pustite Kazorlu samo još neki put, malo je ove tri trojke sto nam je dala zaredom

edit: Evo i četvrte, svaka vam čast, samo nastavite da je pustate

Posted

Ono sto je karakteristika ove reprezentacije jeste da kad vodi 7-10 razlike totalno stane u napadu, tako je bilo na EP na gotovo svakom meču, evo tako je i na OI i protiv Kanade i protiv Španije. To je jedno pomračenje i odsustvo mozga a očigledno da i Maljkoviceva ima svoj pečat jer se iznova dešava a kao po kalupu

Posted
2 minutes ago, Del Piero said:

Krenula je serija prodatih lopti.

I neverovatni promašaji zicera.

Anderson nas je načisto zakopala, kontra i umesto -3 ona promasuje zicer i odmah posle toga ode zaostatak na kako se sad čini nedostižan minus

Posted

Steta, ugasile se totalno.
Jedino da se nadamo da cemo biti najbolja drugoplasirana selekcija pa da igramo sa nekim od drugoplasiranih ili treceplasiranih.
Ako tako ide zreb upste [emoji28]

Posted
3 minutes ago, Ridji said:

I neverovatni promašaji zicera.

Anderson nas je načisto zakopala, kontra i umesto -3 ona promasuje zicer i odmah posle toga ode zaostatak na kako se sad čini nedostižan minus

Evo je sad izmislja 4 brza poena. Od sjaja do ocaja, kao sto rekoh moramo da zivimo sa tim, jbg.

• Like 2
Posted

Realno, nisu naše bolje od Španije da bi pobeda bila nešto što se podrazumeva. Baš je stao napad u jednom trenutku. Tina Krajišnik je mnogo važna, ali mi je delovalo da na momente ide dalje od opanaka. Ipak, Marinin tajmaut. :classic_love:

Posted

Za pitanje i analizu je kako prvo poluvreme završavamo samo sa +3 kada smo bili bolji za dosta veću razliku. Takodje i za 3/4, kako je moguće da je posle svega završavamo sa zaostatkom na semaforu

Posted

Tina me na momenat podsetila na Štimca. Šut-promašaj-skok u napadu, šut-promašaj-skok u napadu, šut-promašaj-skok u napadu-dupli pas i poen :s_d:

Posted

Jace su realno, ali moglo je bolje ovo drugo poluvreme, ako nista da ne bude ova razlika koja je poprilicno velika i nezasluzena. Ne znam sad koliko je realno to najbolje drugo mesto, ali treba pobediti Koreju sto vise, a za ostalo se ne pitamo mi. 

Doduse sad mozemo zavrsiti i treci ako Kanada dobije Spaniju, mada ne vidim da se to desava. U svakom slucaju prolaz ne bi trebalo da je upitan, osim ako ne izgubimo od Koreje.