delgado Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 9 hours ago, Betolingar Misdongard said: Ja mislim da će sve doći na svoje. Adebayo i Green mogu da preuzimaju sve, a nisu uopšte laki za riješiti na postu. Danas su jednostavno igrali protiv selekcije koja ima par kiklopa na rosteru, tu su donekle izgubili bitku u reketu. Ne bih rekao opet da je to glavni razlog poraza. Biće prije da je do loše igre u napadu. Durant je isječen faulovima, posle nije mogao da pronađe ritam. Meni je ovo i dalje brutalan roster, dovoljno dobro izbalansiran. Mnogo bolja ekipa nego prije dvije godine na SP. Aha, isecen faulovima, zato je odigrao kao poslednji gubar i usrao sve moguce, ali eto bio je isecen faulovima 😕 45 minutes ago, Devil In My Pants said: Apsolutno tacno, svi misle sad ce on usporiti,ali on ide samo napred. Janis se i mozeporediti,ali sa Jokicem je smesno. Ako mu se poklopekockice,lagano prelazi i Lebrona, a onda verovatno i Kobea..za Dzordana bas tesko :)) Majko sveta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Kako deluje Sonja posle korone? Vidim na Livescore da puni sve kolone za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26, 2021 Author Share Posted July 26, 2021 Dobro izgleda, majstor je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) 32 minutes ago, delgado said: Majko sveta. Prva linija odbrane od Luke si ti, tebe kad prodju onda idem ja a onda i to ako prodju aktiviraju se MJ fanboys😁 Edited July 26, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Simultanka Doncica, a odlican i Scola na drugoj strani. Odlicna kosarka u ovoj grupi, ni Japan nije bas potpuni autsajder (Watanabe, Hachimura). Sa druge strane, USA bas lose igra, oni su ranije lomili rivale snaznom odbranom i brzim kontranapadima, deluje da se bas i ne snalaze u postavljenom napadu, pogotovo ovako oslabljeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26, 2021 Author Share Posted July 26, 2021 Ana je sramotna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 47 minutes ago, delgado said: Aha, isecen faulovima, zato je odigrao kao poslednji gubar i usrao sve moguce, ali eto bio je isecen faulovima 😕 Majko sveta. Avatar govori dosta toga. Ako zelis diskusiju oko teme, potrudi se bar da napises nesto 🙂 Luka je neko ko ce uci u GOAT pricu i to ne vidi samo kosarkaski slep coek. Ovakvu esenciju kosarke nisam video od Kobija, MJ...lakoca i jednostavnost i bez hibrid silovanja. Do skorog pisanja, budi pozdravljen Delgado Lou.. 🤤💔😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Ma moj komentar "Majko sveta" se odnos na to kad si napisao preci ce i Lebrona pa onda i Kobija i dalje sam u neverici da pojedinci i dalje svrstavaju Kobija iznad, koji cak nije ni ta klasa al dobro ae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26, 2021 Author Share Posted July 26, 2021 21 izgubljena lopta za tri cetvrtine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) Ajmo Ivana Andric nosi nas. necu vise da pisem svega mi. Edited July 26, 2021 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Cekaj, 3x3 igra samo 8 ekipa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Stvarno Mek, ovo je već previše 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 10 minutes ago, delgado said: Ma moj komentar "Majko sveta" se odnos na to kad si napisao preci ce i Lebrona pa onda i Kobija i dalje sam u neverici da pojedinci i dalje svrstavaju Kobija iznad, koji cak nije ni ta klasa al dobro ae Ukusi su razliciti. Meni je Kobe posle MJ najbolji...u GOAT pricu ne mogu uci igraci koji su pravili supertimove..to ne ide uz GOAT. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Ivon "Ajverson" ubila momentum sa dve gluposti na pocetku 4/4 kad smo poveli sa 5-0. Do sada imamo 25 turnovera, pre-vi-se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Srbija protiv Kanade i protiv retardiranih poteza Ivon Anderson Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Izadji brze Tina jbt vidi kolika si Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 E jbg ovde nije do ukusa nego do realnih parametara i Kobe ne sme u istu recenicu sa Kingom Kobe nije pravio supertim, on je imao supertim sa Shaqom na startu karijere i onda posle jos jedan, no dobro, necemo svakako diskutovati o ovome na temi Kosarka na Olimpijadi 2021. godine... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Bravo Anči, moramo dobiti ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Kakva asistencija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Kad napravis toliko brainfartova logicno je da jednom prodje i ovakav asist + trojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26, 2021 Author Share Posted July 26, 2021 kakva trojka i asistencija, a jedva trci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 4 minutes ago, Del Piero said: kakva trojka i asistencija, a jedva trci Kada je najpotrebnije 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Kakva glupost od odluke, jos gledaju snimak pet puta i sude nesportsku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 8 minutes ago, Devil In My Pants said: Ukusi su razliciti. Meni je Kobe posle MJ najbolji...u GOAT pricu ne mogu uci igraci koji su pravili supertimove..to ne ide uz GOAT. Nije ovde stvar o ukusu. I meni se više sviđa kako igra Eric Gordon nego Giannis. Što se ukusa tiče i elegancije, tu Kobe šije i MJ-a. Što se terena tiče, to je ipak malo drugačija priča i Kobe ne može ni prići Lebronu. Čuj supertimovi, a ovaj imao Shaqa i Gasola u prajmu. 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts