Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeste nervoza, i ja kipim ali realno gledano da je stavio Bena u 11 a Falka na klupu, pljuvali bi ga svi. 

Falko je uz Kangu jedini poslao neki krsten centarsut, plus covek igra po strani sa Gobeljicem koji je u napadu igrac manje. Iz moje perspektive Falko sasvim solidan. Kad neko sem Kataia bude imao tehniku 40% kao on, mozemo tad da pricamo da je lom... 

Sa druge strane za Pankova se slazem totalno.

• Like 6
Posted
5 minutes ago, Igor028 said:

Jeste nervoza, i ja kipim ali realno gledano da je stavio Bena u 11 a Falka na klupu, pljuvali bi ga svi. 

Falko je uz Kangu jedini poslao neki krsten centarsut, plus covek igra po strani sa Gobeljicem koji je u napadu igrac manje. Iz moje perspektive Falko sasvim solidan. Kad neko sem Kataia bude imao tehniku 40% kao on, mozemo tad da pricamo da je lom... 

Sa druge strane za Pankova se slazem totalno.

Kakva tehnika kada nijednom nije uspeo da napravi visak protiv jebenog serif verifa, prelose za jednog mesija makar bio i kineski. Sutevi potpuno metiljavi, kao i duel igra. Ben za 5 minuta opasniji nego Falko za 80 minuta. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, SunZero said:

Kakva tehnika kada nijednom nije uspeo da napravi visak protiv jebenog serif verifa, prelose za jednog mesija makar bio i kineski. Sutevi potpuno metiljavi, kao i duel igra. Ben za 5 minuta opasniji nego Falko za 80 minuta. 

Neka bude da je tako. 

Posted

Krstovic je toliko neartikulisan da ne moze da skonta da je izbacio loptu u gol aut. Dragovic mora i Pankova da cuva pozadi.

Deki pizdurino jedna.

• Like 6
Posted

Svi su podbacili od struke do igraca. Igrali smo bez spica, bez halfa i bez beka plus Kanginoniskljucenje. Gosti su imali domacinsko sudjenje. Kako se radi tako se prodje. Jedan je Degenek Milos.

• Like 11
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...