Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Don Juan said:

Mića Pavkov 🙂

Sudija umesto da da žuti karton za povlačenje, daje Sanogu žuti karton.....Pošteno.

Imao je sličan šou u prvom kad je dao žuti Pićiniju.

Posted
21 minutes ago, Markoss said:

Moguce, ali nazalost boljeg nemamo trenutno. Da je Degenek ostao pa i da se kaze, ali Pankov je krs. 

pod guranjem erakovica smatram i to sto je rasterana i sva pristojna konkurencija

a nije doveden niko

Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

pod guranjem erakovica smatram i to sto je rasterana i sva pristojna konkurencija

a nije doveden niko

Erakovic je i bonus, on bi svakako igrao ove domace utakmice, jer nema ko drugi. 

• Like 2
Posted
24 minutes ago, Markoss said:

@perkos2 Nije bas Stojic malo bio kod nas, tri godine, prvo u omladincima, posle u Graficaru. Solidan igrac za Superligu, nije atraktivan, ali ne gresi. Vlalukin malo kasnio kod gola, ali nije los bekcic. 

Moguce da je bio toliko mada ovo u Grafičaru nisam baš pratio, znam ga jos od pionira Partizana, momak igra na postavljanje a ima hrabrost i volju samo tako ali nema faljija i raju iza sebe. Mi smo u drugo ušli puno ozbiljnije i mirnije. Treba igrati fudbal punih 90 minuta i ne padati u šabanluk.

Posted
1 minute ago, Volter said:

Mrkela upisao Prestiža u beležnicu.

Upisao ga jos pre godinu dana i bas se zalagao da dodje prosle zime, ali nista od toga ne bi na kraju. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Volter said:

I ovaj sad potez Pićinija govori o njegovoj inteligenciji. Lepo razmišljanje.

Ja imam neko svoje mišljenje, a verovatno se nećw mnogi složiti sa tim, Pićini treba da bude treći centralni bek.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...