Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na Terzica navodno ne racunaju vise u Fiorentini, eto prilike da resimo i tu poziciju. 

Jos desni krilo da se nadje dobro i lakse se dise posle.

• Like 5
Posted

Mocart pise da hocemo stopera Socija, Rodrigaa. Soci sam gledao samo u onim susretima protiv Partizana i bas sam komentarisao da su odvratna ekipa i da ne bih doveo nijednog njihovog igraca. Mada su bili visoko kotirani ove sezone u ligi.

A i ne znam sta ce nam stoper.

Posted
3 minutes ago, Venger said:

A i ne znam sta ce nam stoper.

Pa, generalno mi smo u manjku sa jednim štoperom, ali pretpostavljam da hoće da prodaju nekoga na leto.

Posted

Pa pisu vec danima da Erakovic navodno ostaje. A nesto ne verujem da ovog dovodimo za klupu, mada je sve moguce. Imamo Djurica i Lekovica koje treba isforsirati. Mislim da pravimo nepotrebnu guzvu u vezi i stoperima.

Posted (edited)

Dinamo Zagreb je u Eu, pa se ne lozi na strance, ima ih, ali u prvoj postavi 9 hrvata

Dobili cak i Sevilju u jednoj utakmici 

Mi da samo u Eu, ima li bi 22 stranca lagano

Gde ce to igrati  Lekovic, Djuric, pa kao i Lukic
Vezni red imamo talenatovane Stanica, Stankovica i KNEZEVICA, Mituljikice

Nikad talentovaniju decu nismo imali, ALI KOGA BRIGA, nece igrati... 

I da najveca sramota kako dajemo pasoše posle godinu dve igranja(to nema nigde) 

Edited by vlaDixXx
  • Like 1
Posted
1 hour ago, vlaDixXx said:

Dinamo Zagreb je u Eu, pa se ne lozi na strance, ima ih, ali u prvoj postavi 9 hrvata

Dobili cak i Sevilju u jednoj utakmici 

Mi da samo u Eu, ima li bi 22 stranca lagano

Gde ce to igrati  Lekovic, Djuric, pa kao i Lukic
Vezni red imamo talenatovane Stanica, Stankovica i KNEZEVICA, Mituljikice

Nikad talentovaniju decu nismo imali, ALI KOGA BRIGA, nece igrati... 

I da najveca sramota kako dajemo pasoše posle godinu dve igranja(to nema nigde) 

Generalno postaješ jako naporan i već žestoko počinješ da spamuješ temu i ne samo ovu.

istine radi DZ ima 11 stranaca u timu i još 7-8 na pozajmicama, tako da odmori malo, bez nervoze i sekiracije, niko ovde nije za to da se ne daje šansa mladim fudbalerima.

• Like 3
Posted

Uf, Soci je delovao bas busno pozadi protiv komsija, posebno je ovaj Rodrigao bio nesiguran. Nece da valja ako je ideja da odmeni Dragovica, a pretpostavljam da je on taj koji odlazi, jer je Erakovic idealno resenje za bonusa i cena ce samo da mu raste.

Nije nemoguce ni da se mister i definitivno opredelio za postavku sa tri stopera, pa ce igrati sva trojica, a to je tek budalastina.

U svakom slucaju, ne bi bilo lose da se izjalovi.

Posted

Ako smo bas resili da koristimo situaciju u Rusiji i skupimo sta moze, mislim da ovaj iz Socia nije bas dobar izbor, da sam video napadac Sochia na radaru Zvezde obradovao bih se, ovako mi se i ne svidja bas. 

Ima po Rusiji jos zanimljivih igraca, videcemo sta ce na kraju biti.

Posted
1 hour ago, fradler said:

Uf, Soci je delovao bas busno pozadi protiv komsija, posebno je ovaj Rodrigao bio nesiguran. Nece da valja ako je ideja da odmeni Dragovica, a pretpostavljam da je on taj koji odlazi, jer je Erakovic idealno resenje za bonusa i cena ce samo da mu raste.

Nije nemoguce ni da se mister i definitivno opredelio za postavku sa tri stopera, pa ce igrati sva trojica, a to je tek budalastina.

U svakom slucaju, ne bi bilo lose da se izjalovi.

Jel Erakovic i sledece sezone moze da bude bonus? Napunio je 21 godinu.

Posted
6 minutes ago, Igor_ said:

Ako smo bas resili da koristimo situaciju u Rusiji i skupimo sta moze, mislim da ovaj iz Socia nije bas dobar izbor, da sam video napadac Sochia na radaru Zvezde obradovao bih se, ovako mi se i ne svidja bas. 

Ima po Rusiji jos zanimljivih igraca, videcemo sta ce na kraju biti.

Pa i napadac je. Navodno pokusavamo da dovedemo i napadaca Socija Kasijeru. On nije igrao protiv Partizana, ove godine u ruskoj ligi 14 golova i 6 asistencija, dosta dobar ucinak. Igrao za Ajaks pre par godina. On mi se dopada, brz, pokretljiv napadac.

Navodno nam je glavni konkurent za njegov potpis Rendzers.

Posted
6 minutes ago, Venger said:

Pa i napadac je. Navodno pokusavamo da dovedemo i napadaca Socija Kasijeru. On nije igrao protiv Partizana, ove godine u ruskoj ligi 14 golova i 6 asistencija, dosta dobar ucinak. Igrao za Ajaks pre par godina. On mi se dopada, brz, pokretljiv napadac.

Navodno nam je glavni konkurent za njegov potpis Rendzers.

O njemu i pricam, odlican je, al mi je promaklo to da ga jurimo, ako je tacno.

To bi bilo odlicno pojacanje

• Like 1
Posted
4 hours ago, Don Juan said:

Pa, generalno mi smo u manjku sa jednim štoperom, ali pretpostavljam da hoće da prodaju nekoga na leto.

U manjku jesmo, ali ako vec imamo standardni stoperski par, taj manjak ne treba da popunjava standardni clan vicesampiona druge lige, uz to i stranac.

Terzic se i dalje ponasa kao ne pijani, nego drogirani milioner. 

Posted
57 minutes ago, pantelia said:

U manjku jesmo, ali ako vec imamo standardni stoperski par, taj manjak ne treba da popunjava standardni clan vicesampiona druge lige, uz to i stranac.

Terzic se i dalje ponasa kao ne pijani, nego drogirani milioner. 

Pa ja nisam siguran koliko ima istine u svim tim naslovima, ali ja se plašim da će Eraković da napusti klub u ovom prelaznom roku.

Posted
17 minutes ago, Igor_ said:

Kako Mozzart pise, Djuric, Stankovic i Radulovic idu na pozajmice. Pominju se Novi pazar i Napredak.

Мали Станковић је колико се сјећам лагано метно као везни Новом Пазару 2х па је баш логично да да га пошаљу да учи у тако перспективном развојном окружењу:classic_laugh:

• Like 9
Posted
1 hour ago, Константин said:

Мали Станковић је колико се сјећам лагано метно као везни Новом Пазару 2х па је баш логично да да га пошаљу да учи у тако перспективном развојном окружењу:classic_laugh:

I da ga trenira sjajni stručnjak Sivić😝

• Like 1
Posted

Katai,Ivanic,Sanogo, Dragovic, Rodic, Kanga, Ben - kakav poligon za afirmaciju mladih igraca pored njih koji su iskusni i vecina vec dugo u klupu i moze dobar uticaj da ima na mladje. 

A mi bas nista ne koristimi da afirmisemo mlade, a imamo bas dobar primer kako je Erakovic izrastao u ozbiljnog igraca. Steta sto ne koristimo momentum, sa 3 4 velike prodaje nasih igraca u sledecih 4 5 godina napravili bi odlican sistem i nesto slicno onome sto je Dinamo radio godinama..

Posted
5 hours ago, Igor_ said:

Katai,Ivanic,Sanogo, Dragovic, Rodic, Kanga, Ben - kakav poligon za afirmaciju mladih igraca pored njih koji su iskusni i vecina vec dugo u klupu i moze dobar uticaj da ima na mladje. 

A mi bas nista ne koristimi da afirmisemo mlade, a imamo bas dobar primer kako je Erakovic izrastao u ozbiljnog igraca. Steta sto ne koristimo momentum, sa 3 4 velike prodaje nasih igraca u sledecih 4 5 godina napravili bi odlican sistem i nesto slicno onome sto je Dinamo radio godinama..

Ozbiljan igrač se postaje nakon barem dve odigrane sezone a Eraković će biti prodat već ovog leta tako da će korist imati samo menadžerska ekipa oko njega i terza i mrkela.

Setimo se da tako funkciionišemo od kad je terza upao u klub, Jović, Terzić, Ristić, Manojlović, Jovanović, Adžić, Joveljić, Petrović, Lazetić sve isti kalup a ovde neki kukaju da treba mladima dati šansu.   

• Like 1
Posted
2 hours ago, Perkos2 said:

Jović, Terzić, Ristić, Manojlović, Jovanović, Adžić, Joveljić, Petrović, Lazetić

Luka Ilić, Ivan ilič, Račić, ta lista je mnoooogo duga.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Don Juan said:

Luka Ilić, Ivan ilič, Račić, ta lista je mnoooogo duga.

Ima i onih koji nisu ni prišli prvom timu, zato se uopšte više ne radujem kad se pojavi talentovani klinac, taj nije ni predviđen da igra u Zvezdi nego za prodaju, možda ga vrate posle 4-5 godina ako baš nigde ne uspe da se snađe kao Simića što su probali da ožive.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...