n4l1m Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 a za koji kur ce jos jedan stranac na krilu, a ne znaju gde ce ni sa falkom i bakajokom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Koji stranac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Eo sad hotspott izbacio sliku. Risario i Dusko Tosic dosli zajedno na tekmu. Kazu da su nam to dve bombe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 (edited) Ipak je Pankov izašao. Eraković će na štopera. Izašao i Nikolić a ušao Katai. Edited August 21, 2021 by Knipex Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 1 minute ago, Knipex said: Koji stranac? pa taj risario, koji pri tom nije ni igrao godinu dana.. samo neke mucke, lopovluci, a napadace nidje.. 🤢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Zar nema on i naše državljanstvo? Majka mu je srpkinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Au koja golčina 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Katai baš ima pik na TSC. A Gajić ako može samo po zemlji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Kako je Krsticic lepo otvorio Gajica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Odlična akcija i lep gol Magika. Baš komentarišemo kako zadnja linija TSC stoji na 35m od gola i da stoje svi u nekih 20m razmaka, da bi to trebalo kazniti ubacivanjem u prostor i opa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 12 minutes ago, n4l1m said: pa taj risario, koji pri tom nije ni igrao godinu dana.. samo neke mucke, lopovluci, a napadace nidje.. 🤢 Risario ima srpsko drzavljanstvo..Acaaa Kataiii..kakav majstor , najbolji igrač u zemlji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Dusko Tosic? Jel zna neko nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Rodić već diše ko da je igrao 90' bez prestanka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Fenomenalna akcija.... Raduje što Krle vaskrsava!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Duško Tošić danas prepodne pikao nožni tenis na Brodarcu sa Maksimovićem.. Posle gde je svraćao ne znam 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Tošić moze samo ako on plati Zvezdi da bude u timu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Ja bih pre gledao Tošića kao nekog osigurača na klupi, nego Pankova ili Babića. Ako može za Babića da se uzme neki dinar, treba ga prodati. Ne vredi da ostaje, ni za njega, ni za nas. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Uopšte mi nije jasna uloga Srnića - niti kreira, niti kvari, niti realizuje... Magiko je upravo to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Jebeni majstor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Maestro za maesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Mi Benu kao klub moramo adekvatno da se odužimo.. Čovek lagano izrasta u legendu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ja bih pre gledao Tošića kao nekog osigurača na klupi, nego Pankova ili Babića. A kao levog stopera u liniji Tosic-Dragovic-Degenek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 24 minutes ago, Don Radonja said: Kako je Krsticic lepo otvorio Gajica. Što bi reko moj drug, lako je meni podati, kad ima neko što hoče da trči gde treba. Cela akcija je bila odlična. Svi su odradili šta su trebali. Magiko vrhunski zaključio. 35 minutes ago, n4l1m said: pa taj risario, koji pri tom nije ni igrao godinu dana.. samo neke mucke, lopovluci, a napadace nidje.. 🤢 Ovo bi mogla biti jedna od onih kombinacija, gde ih uzgre usere i da je igrač ok. Ne kažem ja da je Rišario sad nešto neverovatno. Ali jeste klasu bolji od ovih što ih trenutno imamo. Ako pronađe neku motivaciju kod nas, biče ga zanimljivo gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 To je taj Ben koji pojma nema. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Katai iz poteza rešio utakmicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts