JPM Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Mater ti jebem Terzicu!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Dakle, Krstovic je okosnica buduceg tima, oko njega cemo formirati tim. Barem da znamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 2 hours ago, suptil said: Ovo samo govori da je pocelo sa ciscenjem nezadovoljnih. Ja se ipak nadam da cemo nekako pregrmeti Kluz. Zbog cega bi prodavali Ivanica? Mora da se presece i neke stvari dovedu u red. Nego kad prodajemo Krstovica, zna li se? Pa pre ćemo prodati Ivanića nego Krstovića. Jerbo Mirku se ide i sigurno bi imao ko da ga uzme, a za Rajovo june teško da ima zainteresovanih a i kud bi jado 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Kakvi su to ljudi...Ako hoces das ostavku, onda das. Kakve gluposti da ponudis, pa ovi kao odbiju i ajmo dalje. Hajde onaj Drkela verovatno dekintirao, ali Deki... Brate, čoveče... Pa sta ce to ovo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Gavric predstavljen u Madjarakoj.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Na kraju Gavirc ostade upamcen skoro isto kao i njegov prezimenjak od onomad... Cija je to greska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Kod komsija Jovic povredjen, udje Terzic i vrhunski centrira za izjednacujuci gol. Kod nas je otisao najbolji bonus, koji inace nije bio ni blizu prvih 11. Ali Krstovica voli grupa. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Mrkela reaguj, uzmi ovog golmana Socija🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 (edited) Saras tako po portalima, citas vijesti iz sporta, i onda BUM, covjek konta, osvojena liga sampiona. Trener, igraci, sve prsti od emocija i dragosti.... na penale pobjedjen Soci. Vjerujem da ni u Rusijji pola stanovnika nije ni znalo da taj tim postoji, a van granica Rusije, mozda po neko samo iz UEFE. Da, sve bi to bilo lijepo da nije u pitanju trecerazredno UEFA takmicenje. Jos Rusi izgubise dobijenu utakmicu. Za nijansu mozda bolja slika sa nase strane brda jer eto u pitanju su bile kvalifikacije za ipak najjace EUFA takmicenje. Da, prejak je to izgovor iako smo samo za 50M. skuplji tim od kauboja ili serifa...kako im vec bjese-bijase ime. Naravno da jeste najava iz tabora da nas ne zanima trecerazredno takmicenje ali da li imamo znanja za drugorazredno ili ipak treba da se mucimo na domacem terenu protiv nekih Socia i igramo penale s istim i naravno budemo odusevljeni ako ih dobijemo poslije lutrije. Vojvodina, Cukaricki... klubovi koji vaze za ekstra teske utakmice protiv blizanaca, a izadjose van granica nama lijepe Srbije i dobise po p.... da se nece brzo oporaviti. Eh tugo fudbalska u Srbiji. Edited August 12, 2021 by Abizolirni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Objavio je niko, nikad. 🍻 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Imao si me do ovog "talentovan". Čak mi je i odlazak u PSŽ manje neverovatan. Otkud znam, možda im treba domar, baštovan ili klovn. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Randjelovic, Krneta, Djordjevic, Tutoric, Martinovic, Srnic, Gobeljic, Babalj, Causic, Jovancic, Vukanovic...sve sam to nekako podneo, ali Krstovic ce me kostati zivota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 (edited) Poenta je u tome što je tada klub bio u užasnim finansijskim uslovima, tada smo nekako lakše prihvatali sve te Krnete, Bogdanoviće, Kaluđeroviće, Slavka Perovića iz Liberala, i ostale fudbalske duduke. Bilo je teško sigurno gledati sve to, ali vjerovatno da nije moglo nešto bolje da se nađe. Ovo je mnogo veći problem. Mi nakon 2 ulaska u LŠ, nakon dva prolaska grupne faze LE, nakon nekih finih rezultata i nekoliko velikih mečeva koje smo odigrali, mi se i dalje nijesmo odmakli od klošarskih kombinatorika i muljanja. Ne možeš u tim da imaš Borjana, Dragovića, Kangu, Kataia i Bena sa jedne strane, a sa druge strane da vučeš Gobeljića i Krstovića. Ja razumijem da ne možemo da imamo baš 11 jednako dobrih igrača, ali mora da postoji neki kriterijum. Zbog toga je igranje Krstovića danas jedan od ključnih problema, Krstović reflektuje sve one loše strane našeg fudbala i društva. Mi na svakom koraku vidimo neke ljude koji se nalaze na nekim mjestima na kojima nikako ne bi smjeli biti, bez kvalifikacija, bez obrazovanja, bez kvaliteta. Neke je postavila partija, neke je bogati otac progurao, a neke menadžeri guraju. U ovom našem slučaju se izvjesno radi o ovoj trećoj opciji. Taj momak je nažalost samo igračka u rukama jednog ozbiljnog kriminalca, lika koji ponižava igrače, upada sudijama u svlačionice. Za ovo prvo znam provjereno da tretira igrače kao robove, a za ovo drugo ga je Kaluđerović suspendovao iz fudbala doživotno. U suštini me boli briga šta radi u svoj prćiji u Golubovcima, veći je problem za mene ovo guranje krša u timu koji želi da igra Evropu. Da je trenutno 2008 godina vjerovatno se ne bih previše potresao oko toga da li igra Psiholjub Đorđević, Krneta, Savio ili Krstović, svi su ozbiljne neznalice, ali u klubu koji ima neke dobre igrače u svojim redovima, klubu koji je uspio da napravi neki evropski kontinuitet, onda je moralna i etička odgovornost da se borimo konstantno protiv jedne klasične muljatorske kombinacije. Edited August 13, 2021 by Betolingar Misdongard 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 13, 2021 Author Share Posted August 13, 2021 I dalje je misterija kako mi ovoj Vojvodini nismo gol dali. Iako su ovde neki hvalili Setoljuba do je bio u omladinskoj skoli, pokazuje se da je on gori trener nego sto je bio igrac. Danas u 15 minutu zatvara utakmicu i ceka kraj. Teska prevara 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Pred mec sa Kluzom, gde ulazim bez Kataia, jedino levo krilo koje imas sem njega je Gavric, ti istog tog prodas. Jajarski potez jajarske uprave, ne mozes ti da stvoris igraca iz omladinske skole kad isti ne dobijaju sansu u velikim mecevima, ti mecevi prave igrace. Srecno Gavricu i pokazi sav svoj talenat. A gde ce Velja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Prodaj sto se moze prodati, nije uopste bitno da li ti taj igrac treba ili ne, to je logika. Ispušila ekipa za lovu od LŠ pa mora da se namiri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Ovo sto mi radimo ne rade ni provincijski klubovi iz Norveske, Danske... Svoje talente ne prodaju za bedne pare, razvlace se i pogadjaju. Uvek prodaju za vece pare od prve ponude... Samo kod nas talente prodas dzabe, odbijas jace ponude, ako ih je i bilo uopste, i na kraju ih poklanjas. Drzis vucibatine u ekipi, nijh nekoliko te kostaju pare koje dobijas od Gavre. Prodas top talenta u jebeni Ferencvaros. Ovo je nevidjena sramota i mega pljacka. Terza, Sinisa Mali, Slina... Tu nema nikakve razlike, Terza je kalibar da ih vec sutra zameni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Sa drugog foruma, ne znam koliko su tacni podaci. Гаврић - 250.000 Мбођ - 100.000 Плавшић - 350.000 Матос - 120.000 Јововић - 50.000 Сикимић - 12.000 Стефан Милошевић - 300.000! Фримпонг - 100.000 Милан Сенић - 90.000 Стефан Илић - 50.000 Хајдин - 100.000 Боаћи - 2.500.000 Чаушић - 1.000.000 Бабић - 800.000 Јирка - 750.000 Кафу - 700.000 Ебисилио - 600.000 Крстовић - 300.000 Мелег - 300.000 Сумаила - 260.000 Вулић - 200.000 Стојиљковић - 200.000 Симић - 200.000 Гарсија - 2.200.000 Ван Ла Пара - 1.200.000! Томане - 750.000 Оусман Маронг (ко је ово?) - 250.000 Жандер - 200.000 Никола Василијевић - 100.000 Ово су људи који смо плаћали у директном трансферу. Неки су оставили некакав траг, али нико од њих није испунио оно за колико је плаћен - ово је само цена трансфера, без плате коју су добијали (или нису). Када смо код плата, на платном списку смо имали и: Кањаса, Чупића, Рикардиња, Вујаклију, Моучеа, Руиза, Полетановића, Мичела, Фибела, Вереда, Силву Едсона, Деспотовића, Паркера, Стојановића... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 (edited) 6 hours ago, Betolingar Misdongard said: Poenta je u tome što je tada klub bio u užasnim finansijskim uslovima, tada smo nekako lakše prihvatali sve te Krnete, Bogdanoviće, Kaluđeroviće, Slavka Perovića iz Liberala, i ostale fudbalske duduke. Bilo je teško sigurno gledati sve to, ali vjerovatno da nije moglo nešto bolje da se nađe. Ovo je mnogo veći problem. Mi nakon 2 ulaska u LŠ, nakon dva prolaska grupne faze LE, nakon nekih finih rezultata i nekoliko velikih mečeva koje smo odigrali, mi se i dalje nijesmo odmakli od klošarskih kombinatorika i muljanja. Ne možeš u tim da imaš Borjana, Dragovića, Kangu, Kataia i Bena sa jedne strane, a sa druge strane da vučeš Gobeljića i Krstovića. Ja razumijem da ne možemo da imamo baš 11 jednako dobrih igrača, ali mora da postoji neki kriterijum. Zbog toga je igranje Krstovića danas jedan od ključnih problema, Krstović reflektuje sve one loše strane našeg fudbala i društva. Mi na svakom koraku vidimo neke ljude koji se nalaze na nekim mjestima na kojima nikako ne bi smjeli biti, bez kvalifikacija, bez obrazovanja, bez kvaliteta. Neke je postavila partija, neke je bogati otac progurao, a neke menadžeri guraju. U ovom našem slučaju se izvjesno radi o ovoj trećoj opciji. Taj momak je nažalost samo igračka u rukama jednog ozbiljnog kriminalca, lika koji ponižava igrače, upada sudijama u svlačionice. Za ovo prvo znam provjereno da tretira igrače kao robove, a za ovo drugo ga je Kaluđerović suspendovao iz fudbala doživotno. U suštini me boli briga šta radi u svoj prćiji u Golubovcima, veći je problem za mene ovo guranje krša u timu koji želi da igra Evropu. Da je trenutno 2008 godina vjerovatno se ne bih previše potresao oko toga da li igra Psiholjub Đorđević, Krneta, Savio ili Krstović, svi su ozbiljne neznalice, ali u klubu koji ima neke dobre igrače u svojim redovima, klubu koji je uspio da napravi neki evropski kontinuitet, onda je moralna i etička odgovornost da se borimo konstantno protiv jedne klasične muljatorske kombinacije. То је већ класика. Оне сезоне када се почео смијешити нападачки фудбал са квалитетним играчима, оно када је Марин дошао сам (као и Драговић) имаш Кафуа и Ебисилија за које знаш да знају фудбала али који су они странци којима каријера важе (да је стабилна не би били доступни нама), значи треба рада и стрпљења са њима, али ипак готово преко ноћи се одлучује да ће ипак предност имати Чаушић (са све својим криминалним трансфером) и Симић (једно од наше деце на којему се директно уграђују преко надуваних плата) и још неки разни полуиграчи. 100х се помињало да ако је домаћица и за шта добра пустиш заиста талентоване клинце(тада је то био Терзић) са онима који знају, тако се најбоље развијају али они не могу издржати да сачекају здрав континуитет резултата уз здраву омладинску школу гдје ће увијек бити пара за све, ово им је лакше а нико ни за шта не одговара. Успут до дана данашњег од највернијих стиже подршка што је са разним ликовима са разних навијачких форума довољно да све то заташкају на оној превари од скупштине клуба. 5 hours ago, tsva said: I dalje je misterija kako mi ovoj Vojvodini nismo gol dali. Iako su ovde neki hvalili Setoljuba do je bio u omladinskoj skoli, pokazuje se da je on gori trener nego sto je bio igrac. Danas u 15 minutu zatvara utakmicu i ceka kraj. Teska prevara И не само на овом форуму. Мени је заиста тужно да неко и помисли да најгори капитен у историји какав је Психољу који је успут заиста и једна комплетна будала, може да води и едукује некога у било чему... Edited August 13, 2021 by Константин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Jedina pozitivna stvar u ovom mrklom mraku je što su ljudi na zvaničnom klupskom FB nalogu na vest o prodaji Gavrića mahom ispoljavali ogorčenost, prozivali tvorzu, drkelu i telećeg kupca parcela na Slaviji. Tamo se uglavnom bezuslovno podržavaju svi potezi kluba ali izgleda da je "običnim" navijačima konačno sve jasno i nadam se da će to pokrenuti lavinu. Nisam optimista, u ovoj državi zlo uvek pobeđuje al ne bi bilo loše da kriminalci makar malo počnu da se preznojavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Izvor B92. Milojević smatra da se Stankoviću poraz od Šerifa ne može uzeti za zlo. "Sad viču ’Deki, Deki, Deki’, pa Deki je doktor fudbala. Ja vam to kažem ne zato što je moj drug, da nije - ja bih ga zvao i rekao mu da nije. Bili su mu treneri najbolji ljudi na svetu. Ima taktiku u malom prstu. Nije to samo to, mi smo prepotentni u svemu, a onda kada treba nešto da uradimo, prebacujemo krivicu i odgovornost. Isto Čukarički, mislim da je su na dobrom putu, da je ovo korak napred u pravom smeru, da imaju dobru strategiju, organizaciju stručnog štaba. I Zvezda isto - od pet godina, peti put će igrati Evropu, barem Konferenciju. To nije loše", rekao je Milojević. Da ne bude zabune reč je o Milojevicu treneru Hamarbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Ja tebi serdaru ti meni vojvoda 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 28 minutes ago, Misterija Organizma said: Izvor B92. Milojević smatra da se Stankoviću poraz od Šerifa ne može uzeti za zlo. "Sad viču ’Deki, Deki, Deki’, pa Deki je doktor fudbala. Ja vam to kažem ne zato što je moj drug, da nije - ja bih ga zvao i rekao mu da nije. Bili su mu treneri najbolji ljudi na svetu. Ima taktiku u malom prstu. Nije to samo to, mi smo prepotentni u svemu, a onda kada treba nešto da uradimo, prebacujemo krivicu i odgovornost. Isto Čukarički, mislim da je su na dobrom putu, da je ovo korak napred u pravom smeru, da imaju dobru strategiju, organizaciju stručnog štaba. I Zvezda isto - od pet godina, peti put će igrati Evropu, barem Konferenciju. To nije loše", rekao je Milojević. Da ne bude zabune reč je o Milojevicu treneru Hamarbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Od sad Dekija ne zovemo mister, samo doktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts