Valensija Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Od koga mi ispadamo…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 JBT kakva lopta na stranu Krstovića... Bože sačuvaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 2 minutes ago, Valensija said: Od koga mi ispadamo…. Od boljeg od nas. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 1 minute ago, Issey said: Sad će ovi da se valjaju po terenu posle svakog duela. Nama je realno LE prava mera sa ovakvim timom. Čak i to je premija. Boli samo što ćemo ispasti od tima koji nije ni za onu treću ligu... Kluz je daleko ozbiljnija ekipa od ovih pajsera. Ako ga ne umuljamo nekako sada idemo u Kup Bube Miranovic lagano. Ekipa u kojoj igra Krstovic ni ne zasluzuje vise 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 5 minutes ago, JohnnyDragon said: Ivanić je bukvalno degenerisan lik. Jbt kad se setim koliko ste ga hvalili ovde, a uvek je bio papak, kao i kod Miloja...Koja li veza njega gura da mi je znati. Baja sam , go 7m on gadja u golmana jbt leb 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Krsticic nema snage da gurne loptu u prostor… pade kao Bambi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 2 minutes ago, Valensija said: Od koga mi ispadamo…. Da da... Mister da sedne sa Terzom i Mitom da se dobro nadrogira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 5 minutes ago, JohnnyDragon said: Ivanić je bukvalno degenerisan lik. Jbt kad se setim koliko ste ga hvalili ovde, a uvek je bio papak, kao i kod Miloja...Koja li veza njega gura da mi je znati. Baja sam , go 7m on gadja u golmana jbt leb Ubjedljivo najbolje što Zvezda ima u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Dobro smo mi i prošli sa ovih 1:0 samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Traore >>>>>>>> bilo koji igrač Zvezde. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Raspali smo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Sramota sta su doveli u napadu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 2 minutes ago, threepwood said: Kluz je daleko ozbiljnija ekipa od ovih pajsera. Ako ga ne umuljamo nekako sada idemo u Kup Bube Miranovic lagano. Kakvi su mladi momci pošto Kluž trenutno vodi sa 1:0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Da da... Mister da sedne sa Terzom i Mitom da se dobro nadrogiraMister koliko večeras da odjebe iz Zvezde i povede sa sobom Krstovića - po mogućstvu što je moguće dalje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobos Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ne znam za Vas kolege forumasi, Al' mene je SRAMOTA 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 4 minutes ago, Don Juan said: Od boljeg od nas. Sto je jos tuznije… Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 brao terzicu, brao stankovicu jebao vas krstovic, srnic i ostala bolumenta posred supka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Kakva gomila preplacenih neznalica! Pritom je to ekipa od 30+ nagomilanih igraca koje niko nece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Sledi zestok raspad, losi rezultati, rasprodaja... to je ona prica o prvom losem rez u jevropi, to je prica o pravom kamen na kamenu scenariu. Al nije da nisam znao, samo se bzvz nerviram zbog bagre... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Do ujutro ne bi dali gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ben je naš najpismeniji igrač... I dalje, svaki prijem, svaki pas, svaka kretnja, sve ima smisla... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Nek su oni odlozili tekmu u Surdulici. Zasluzili su momci odmor posle ovoga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Nerad, javasluk, piksle i supacki odnos prema igracu sa zaslugama iz proslosti su morali doci na naplatu. Bozija je pravda da se ispadne veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ne bi mi ni Kairat prosli da nije branio onaj panj. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Zavarao me Mister baš lepo posle Milana. Mislio sam da je nemač pojma pre toga, ali posle te utakmice sam stvarno pomislio da će biti nešto od njega. A u stvari Milan se baš teško raspao, i opet prošao. Nije baš batađorista, ali je ipak nemač pojma. A i karakter je upitan, kad je pristao na ovakva pojačanja od ove mafijaške uprave, naročito u napadu... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts