Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Issey said:

Sad će ovi da se valjaju po terenu posle svakog duela.

Nama je realno LE prava mera sa ovakvim timom. Čak i to je premija. Boli samo što ćemo ispasti od tima koji nije ni za onu treću ligu...

Kluz je daleko ozbiljnija ekipa od ovih pajsera. Ako ga ne umuljamo nekako sada idemo u Kup Bube Miranovic lagano. 

Ekipa u kojoj igra Krstovic ni ne zasluzuje vise

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, JohnnyDragon said:

Ivanić je bukvalno degenerisan lik.

Jbt kad se setim koliko ste ga hvalili ovde, a uvek je bio papak, kao i kod Miloja...Koja li veza njega gura da mi je znati.

Baja sam , go 7m on gadja u golmana jbt leb

:ajme:

• Like 2
Posted
5 minutes ago, JohnnyDragon said:

Ivanić je bukvalno degenerisan lik.

Jbt kad se setim koliko ste ga hvalili ovde, a uvek je bio papak, kao i kod Miloja...Koja li veza njega gura da mi je znati.

Baja sam , go 7m on gadja u golmana jbt leb

Ubjedljivo najbolje što Zvezda ima u ovom trenutku. 

Posted
2 minutes ago, threepwood said:

Kluz je daleko ozbiljnija ekipa od ovih pajsera. Ako ga ne umuljamo nekako sada idemo u Kup Bube Miranovic lagano. 

Kakvi su mladi momci pošto Kluž trenutno vodi sa 1:0?

Posted

Sledi zestok raspad, losi rezultati, rasprodaja... to je ona prica o prvom losem rez u jevropi, to je prica o pravom kamen na kamenu scenariu.

Al nije da nisam znao, samo se bzvz nerviram zbog bagre...

• Like 2
Posted

Zavarao me Mister baš lepo posle Milana. Mislio sam da je nemač pojma pre toga, ali posle te utakmice sam stvarno pomislio da će biti nešto od njega. A u stvari Milan se baš teško raspao, i opet prošao. Nije baš batađorista, ali je ipak nemač pojma. A i karakter je upitan, kad je pristao na ovakva pojačanja od ove mafijaške uprave, naročito u napadu...

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...