Ханибалија Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Jebiga, zato postoje izmjene. Ne znam šta čeka sa Benom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Jeste nervoza, i ja kipim ali realno gledano da je stavio Bena u 11 a Falka na klupu, pljuvali bi ga svi. Falko je uz Kangu jedini poslao neki krsten centarsut, plus covek igra po strani sa Gobeljicem koji je u napadu igrac manje. Iz moje perspektive Falko sasvim solidan. Kad neko sem Kataia bude imao tehniku 40% kao on, mozemo tad da pricamo da je lom... Sa druge strane za Pankova se slazem totalno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Raša Pankov - tempirana bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 4 minutes ago, Igor028 said: Cemu ovo? Ili ne gledamo isti mec. Mnogo zuji malo meda daje, sto bi rekao jedan nas intelektualac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Koliko je kritičan Pankov... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Pavkova barem kenja i ume da igra u kost, koji je tacno kvalitet ovog Krstovica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Just now, Cavani said: Pavkova barem kenja i ume da igra u kost, koji je tacno kvalitet ovog Krstovica Rajov pulen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 minute ago, Cavani said: Pavkova barem kenja i ume da igra u kost, koji je tacno kvalitet ovog Krstovica Borac i voli Zvezdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ne vredi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 lepo sudi moldavac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Ako je ono kangino bilo za zuti ovo je za crveni al jbg... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 5 minutes ago, Igor028 said: Jeste nervoza, i ja kipim ali realno gledano da je stavio Bena u 11 a Falka na klupu, pljuvali bi ga svi. Falko je uz Kangu jedini poslao neki krsten centarsut, plus covek igra po strani sa Gobeljicem koji je u napadu igrac manje. Iz moje perspektive Falko sasvim solidan. Kad neko sem Kataia bude imao tehniku 40% kao on, mozemo tad da pricamo da je lom... Sa druge strane za Pankova se slazem totalno. Kakva tehnika kada nijednom nije uspeo da napravi visak protiv jebenog serif verifa, prelose za jednog mesija makar bio i kineski. Sutevi potpuno metiljavi, kao i duel igra. Ben za 5 minuta opasniji nego Falko za 80 minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Fascinantno kako je Stanković uspeo da razjebe najjači adut iz prošle sezone. Igru iz prekida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 1 minute ago, pavijan2 said: Fascinantno kako je Stanković uspeo da razjebe najjači adut iz prošle sezone. Igru iz prekida. Milunović je bio 70% prekida, na obe strane terena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Kad vidim ovog Krstovica, Gobelja mi ponovo liči na fudbalera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 krstovic :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 3 minutes ago, SunZero said: Kakva tehnika kada nijednom nije uspeo da napravi visak protiv jebenog serif verifa, prelose za jednog mesija makar bio i kineski. Sutevi potpuno metiljavi, kao i duel igra. Ben za 5 minuta opasniji nego Falko za 80 minuta. Neka bude da je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Stvarno jbt neverovatno da se gura Krstović... Čovek veze nema... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 mister najslabija karikanego, kolika je povrsina moldavije u odnosu na kazahstan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Mi sa Krstovicem, Pankovim, Gobeljom, jedva da mozemo i LingLong da igramo a kamoli u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Krstovic je toliko neartikulisan da ne moze da skonta da je izbacio loptu u gol aut. Dragovic mora i Pankova da cuva pozadi. Deki pizdurino jedna. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Treba da se provjeri da neko od crnogorske ekipe podzemlja nije kidnapovao Dekiju zenu i djecu pa mora da gura ovo govedo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 (edited) Krstovic je bas panj. A Deki nece mi biti zao kad te ovi otpuste kad im vise ne budes podoban. Edited August 3, 2021 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Svaka cast momcima, pa i Kangi. Nismo zasluzili vise kad govna guraju Krstovica i Pankova. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Svi su podbacili od struke do igraca. Igrali smo bez spica, bez halfa i bez beka plus Kanginoniskljucenje. Gosti su imali domacinsko sudjenje. Kako se radi tako se prodje. Jedan je Degenek Milos. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts