Prijatelj Mitar Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Nema veze, ja sam za to da svaki nas gol ide na VAR procenu, pa kad se dokaze da su regularni vise nece biti osnova za pricu o nekakvom namestanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Nema veze, ja sam za to da svaki nas gol ide na VAR procenu, pa kad se dokaze da su regularni vise nece biti osnova za pricu o nekakvom namestanju. Pa namešten VAR... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Just now, Piksi said: Pa namešten VAR... Ah, da, "Lakovic i Ceferin", u pravu si, zaboravio sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 A stvarno, gde su one linije, da lepo vidimo kao u Engleskoj npr? Ovako, oni nešto tamo pričaju, gledaju, pokazuju, a na TV-u nema ničega bukvalno, čak ni neka ofsajd kamera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 31, 2021 Author Share Posted July 31, 2021 Just now, Dropkick Murphys said: A stvarno, gde su one linije, da lepo vidimo kao u Engleskoj npr? Ovako, oni nešto tamo pričaju, gledaju, pokazuju, a na TV-u nema ničega bukvalno, čak ni neka ofsajd kamera. Kakve crne linije. Nije bilo na TVu kamere da to isprati, kako ce biti u VAR sobi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 1 minute ago, tsva said: Kakve crne linije. Nije bilo na TVu kamere da to isprati, kako ce biti u VAR sobi? To ti je ono da se uvede a sto nemamo tehniku za to koga briga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Sramotne izmjene Stankovića. Srnić je potpuno nebitan igrač za Zvezdu, ne znam koji đavo zauzima tu mjesto. Krstović igra samo za sebe, on je ubacio jednu loptu u prazan gol i ispunio je svoju misiju, boli njega briga. Nema momak baš nikakvog smisla za fudbal. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Al stvarno, jel ima neko..?Evo ga 13 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Ocigledno cemo biti u prilici da gledamo onu neznalicu Krstovica, uz Srnu, Gobeljica i sl. Sve u svemu mec nije bio los, odigrali smo ok u vecem delu, uz akcije napred i dosta suteva ka golu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Kaze Deki da je pobeda pencilin za sve.E pa nije Deki moj. Pobeda te ne abolira sa guranjem Krstovica. Pobeda te ne abolira od tretmana Degeneka. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Ja mislim da ću prestati da gledam ove domaće utakmice. Prošle godine sam ih isto malo pogledao. U Evropi barem ne moram da gledam pojedine diletante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Dejan Stanković je upao u istu kriminalnu grupu sa terzom i mrkelom. Da li voljno ili na silu pokazaće vreme! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Ovo je jadno sta se radi sa ovim deckom u napadu (ruzno mu je pominjati ime i prezime). Daj da ispadnemo u drugu ligu, nemoj da se ovo radi. Jadno, al bas jadno. Pankovo, delijo, brate, srbine, kako god hoces...daj ti odustani kad vec oni nece... Budi svjestan da nisi za startne postave ove ekipe...tvoj realne mogucnosti su trenutno klupza ove ekipe i po potrebi da udjes... Vracam se opet na špica, bonusa, kako god da nazoves...jadno...al jadno...cemu sluzi onda skola fudbala nasa...jadno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Љуба Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Мали Лазетић је већ сада Ван Бастен за Крстовића. Али јбг, пуковник и даље јаше. Ово са Дегенеком је стварно брука. Да имамо праве навијаче, тачно би требало отићи у билатералну посету господину Мркели а затим и Терзићу и Станковићу. Панков је пао испод нивоа Лазића и Крнете. Ту је негде са формом као Омега.Sent from my SM-G975U using Tapatalk 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 14 hours ago, mister-no said: Evo ga Thanx. Pravda za Mudrinskog. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Deki, Deki.... pičkice jedna. Odi u Inter pa tako jebavaj nekog njihovog Degeneka. Jaja bi ti odsekli... A ovde duhovi lebde, izlozba portreta vožda, fotke sa rošavima, Pankov... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 (edited) Nije mi samo jasno, da toliko drže Degeneka van ekipe, pa nije to bezazleno šiljenje patke.. pa vrlo lako ćemo direktno zbog toga ostati bez relevantnog rezultata u Europi, čitaj, i bez para.. pa nisu bre ovi sve od Terze pa nadalje baš toliko ludi da ne znaju to. Pa odakle će da kradu. A ovaj Panjkov je dosad verovatno postavio neki rekord, barem u svom uzrastu 🙂 koliko puta nas je bilo direktno ili indirektno ukanalio. Aman bre, šta je puno, puno je. Edited August 1, 2021 by Piksi slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Da je barem pošteno izneo na kzš da klub ne računa na Degeneka mogao bih da ga razumem. Ovako Dejan Stankovic se udruzio sa kriminalnim tandemom i zasluzuje svaku kritiku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Da je ovo normalna zemlja, normalni mediji... Rascerecili bi ih temom o Degeneku, ne bi se izvukli. Umesto toga ljigavi novinari zarad mesta na nekom gostovanju po Evropi uvlacice se u guzice. Koliko sam voleo Dekija.... Sada se zgadio, makar usao u LŠ. Toboze uzor igracima, garant vlastitom karijerom da se radom moze sve... A ovamo zarad nekog sitnog interesa, sitnog naspram onoga sto je vec stekao, sluzi prljavstini koja se natalozila u nekad velikom klubu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 23 hours ago, Perkos2 said: Dejan Stanković je upao u istu kriminalnu grupu sa terzom i mrkelom. Da li voljno ili na silu pokazaće vreme! Са становишта Звезде потпуно је свеједно да ли слуша лопове, не схвата шта се око њега дешава или стварно мисли да је балване неопходно ротирати. Ако то не превазиђе коштаће га резултата, а на крају и тренерске каријере. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Možda sam ja lud, ali nemam toliki problem sa Pankovim kao sa Krstovićem, Srnićem, Gobeljićem i Vukanovićem. Dečko je doveden kao rezerva, bez pogovora je to radio/igrao dve sezone, nije on kriv što je Stankela došao na ideju da ga gura kao startera kao osveta Degeneku. Stankeli ne verujem niti jednu reč, svaka izjava mu je floskula i odmerena baljezgarija. Delima verujem više nego rečima, a njegova dela i usta ne pričaju istu priču. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 1 hour ago, Liska Manjina said: Možda sam ja lud, ali nemam toliki problem sa Pankovim kao sa Krstovićem, Srnićem, Gobeljićem i Vukanovićem. Dečko je doveden kao rezerva, bez pogovora je to radio/igrao dve sezone, nije on kriv što je Stankela došao na ideju da ga gura kao startera kao osveta Degeneku. Stankeli ne verujem niti jednu reč, svaka izjava mu je floskula i odmerena baljezgarija. Delima verujem više nego rečima, a njegova dela i usta ne pričaju istu priču. Slazem se donekle, s tim da je Pankov upravo i doveden da bude zamena kako si napisao, a "ni kriv ni duzan" igra startera na tako osetljivoj poziciji i to pred meceve koji odredjuju tok sezone i najavljuju mogucnosti ekipe u jevropi. To je vrlo opasna zajebancija i ni jedna laz koju Deki izrekne, braneci tako one koji daju naloge i ocigledno mu kroje sastave pred meceve, nece doneti bolje rezultate u vaznim tekmama, vec ce nas upravo gurnuti u blatiste. Ovo sa poluigracima i idiotima tipa Gobeljica je nesto sa cim ocigledno mora da se mirimo, makar je to praksa koja nikad nije promenjena u Zvezdi, koliko god odvratno i pogresno to bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Prijatelji, zdrebence pocinje za par minutesa. Koje su vase zelje, cestitke i pozdravi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ja bih Ludogorec-Olimpijakos. Imam fobar osecaj u vezi tog paraSent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Zvezda - Dinamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts