Don Dusko Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ovaj iz Kairata kao Zidan. Jbt nije ni karton dobio za to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Sudija konj. Just now, Don Radonja said: Ovaj iz Kairata kao Zidan. Jbt nije ni karton dobio za to? Žuti. Junak udara dete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Svidja mi se Lazetić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Sudija debil, umesto crveni Alijevu on daje žuti i njemu i Lazetiću... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Moram da priznam da sam bila malo zabrinuta, posle 2:1 i onog traljavog pocetka u ligi. Jaoj, ali ova decica, predivno 🤗 Jos ja razmisljam, da li navijaci bojkotuju fk 😄 Verujem da je bilo i navijaca Partizana, kao onda kad su nasa deca isla na njihovu utakmicu. Al moram da priznam i ovo jos, u tom uzrastu, nema sanse da bi mene odveli na JNA, pa ne znam sta da mi nude 😄 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 krstovic bezveznjak, lazetic je vec igrac kojeg treba forsirati.. gobelja debil, i na ovakvoj utakmici pokazao koliko nema pameti.. protiv ovih to prolazi el smo 3 klase bolji, al ptoyiv iole ozbiljnijeg tima, skupo ce nas kostati njegovo prissutvo na terenu, kao i pankova jelte.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Svaka cast, treba dati pet golova ali realno njihov golman teska rupa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 borjanu oduzeti da vari pre utakmice ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Nadam se da je Grof Bozovic gledao ovaj mec, da vidi koliko su smesne one alibi price o velicini Kazahstana i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Predivna noć na Marakani. Fini golovi, dosta dobrih fudbalskih poteza, fenomenalan ambijent. Ne može se više se očekivati od jedne sportske predstave. Nadam se da su đeca uživala u ovoj noći. Lijepo je vidjeti kako dolaze nove generacije Zvezdaša. Ova utakmica će im sigurno još više učvrstiti ljubav prema crveno-bijelim bojama. Edited July 28, 2021 by Betolingar Misdongard 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ja sam kao dete gledao Piksija na Marakani i to mi se trajno urezalo u memoriju. To ce se veceras desiti i ovim klincima, naravno na njihov nacin. 12 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 20 minutes ago, Zvezdinho said: @maXa88 jel ti rekoh da se ne nerviras bezveze i da prolazimo. Nisam se ovome nadao iskreno. Napokon najjaci tim, cak je i albino serhio ramos imao pristojnih pola sata. Na stranu sto su oni igrali bez golmana, stvarno je lepo kad nekom metnes 5 komada. Lazetic mora da bude bonus igrac. Kakvo gradjenje i osecaj, dugo ne videh tako nesto iz nase omladinske skole 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Slazem se, velike su sanse da smo im nocas maznuli dosta navijaca 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 drago ❤️ 32 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaki Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Koliko smo godina proveli na ovim tribinama.I te nam godine ne daju pravo da nikada ali apsolutno nikada ne sumnjamo u nju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ali situacija kod drugog gola gde Dragovic lagano cist Vagnera i onda salje fantastican pas za Dionija koji je svojim prijemom i golom sve to ulepsao 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Deda Dragović ❤️ Kakav igrač nam dođe u klub... Ivanić - Katai, odavno ovakav tandem nismo imali... Ova ekipa je kompletna, imamo konačno i igrače sa klupe koji mogu da donesu ekstra kvalitet, šteta bi bila da se ove godine ozbiljno ne pošibamo u LŠ... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Zamolio bih komsije da i ekipi Serifa dozvole trening na JNA. Unaprijed zahvalan! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 44 minutes ago, suptil said: Koliko od njih ce kada dodju kuci traziti od roditelja da ih uclane u klub i kupe sezonsku? Pricace svojoj deci i svojim unucima o ovoj utakmici. I to je nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 za vecerasnje izdanje veliko bravo! kad se ubace pravi igrači i daju im se prave uloge mozemo da prikazemo odličan fudbal. samo manje šibicara oko kluba i ekipe i mozemo da igramo evropske utakmice i na proleće Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 steta sto bard nije tu da uziva svedočeći kako čistimo šerif verif i ostalu boraniju 9 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Večeras sam prvi put gledao Lazetića. Momak je očigledno neki ozbiljan fizički freak. Ogroman je, nevjerovatno fizički jak za svoje godine, izgleda da ima i dobru koordinaciju. Nekoliko puta se rutinski zagradio i okrenuo čuvara kao neki prekaljeni napadač. Ne može se nešto više reći za 15 minuta igre, ali glavu dajem da je mnogo talentovaniji igrač od Krstovića. Ja mislim da je obaveza da ovaj momak redovno dobija svoje minute. Za početak bi trebao da bude ispred Krstovića u hijerarhiji. Ako mogu u mnogo jačim ligama momci od 17-18 godina da igraju, onda je za očekivati da i mi možemo barem u domaćoj ligi da forsiramo našeg talenta. Nema smisla da se čeka bilo šta. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Sve je bilo kako treba veceras. Vrhunski je sto je ovakva partija legla bas danas, pred ovom decicom. Stvarno ce pamtiti ceo zivot. 5 prelepih golova, a moglo jos toliko. Nadam se da su Kanga - Sanogo zacementirani u Evropi posle ovoga. Nekako Degeneka da vratimo, i mozemo sa svima iz kvalifikacija. Edit: nadam se da je Bard gledao odozgo i uzivao. Edited July 28, 2021 by pantelia 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 12 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan 21 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ovo je prava Zvezda! Bravo majstori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts