Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Darth Steva said:

Samo da sprecim Milicu da opet otvori temu za GS inace najebasmo skroz ove godine.

Najabećate u svakom slučaju, ako ništa bar zbog sujeverja.

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
14 minutes ago, Darth Steva said:

Samo da sprecim Milicu da opet otvori temu za GS inace najebasmo skroz ove godine.

13 minutes ago, Boxy said:

preduhitrio si me 

tenor.gif

mqdefault.jpg

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Nismo se dogovorili ko ce da otvori temu, ovo ono...sta je bre ovo nema ni reda ni poretka...tuki palac kriminalac i to.

Posted

Iskreno se nadam da ce Djokovic da preskoci ove OI, nema tu nista normalno, samo ce da se zamara po karantinima i sl. Ja bih se lepo odmorio i poceo na vreme operaciju UO.
Evo npr Nadal,.on je automatsli posle RG poceo bukvalno da se sprema za sledeci RG, uzeo je veliki odmor bukvalno se max stedi u pokusaju da se domogne narednog RG-a.
Ovo sto ova trojica prikazuju je mozda najvece rivalstvo u istoriji sporta, obicno postoje dueli dva takmicara i sl, ali njih trojica su bukvalno za klasu podigli tenis na lestvici najpopularnijih sportova. Ja iskremo mislim da Nadal nije povredjen vec je resio da se pregrupise i mozda nesto proba na UO koji mu najbolje ide od ostalih GS

Recite mi sta je potrebno da uradi Djokovic kako bi ostao broj 1 do AO. On sada brani manje poena, ne secam se da li je osvojio nwsto prosle godine pre UO?

. Ja bih na njegovom mestu mozda i odustao od jednog turnira pre UO, mislim da mu jw svaka nedelja odmora bitna u njegovim godinama i da nema potrebe da se napreze, neki turnircic tipa Majorke i odmor sa.porodicom je sasvim OK.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Posted
2 minutes ago, bistru vodu mutim said:

Zar da potencijalno najvažniju tenisku temu ikada otvara netko tko ne prati ovaj nebitan sport? No, no :thumbdown: :classic_biggrin:

Ja ću zauzvrat da otvorim temu za sledeći Tour ili Giro...videću već. 

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, de Havilland Mosquito said:

Ja bih više voleo Pabla Anduhara u finalu, a zli jezici bi rekli da je podjedn..... never mind. :default_coffee:

Koliko Djokovica sere zreb, nije nemoguce 

Posted
1 hour ago, Helmet said:

Iskreno se nadam da ce Djokovic da preskoci ove OI, nema tu nista normalno, samo ce da se zamara po karantinima i sl. Ja bih se lepo odmorio i poceo na vreme operaciju UO.
Evo npr Nadal,.on je automatsli posle RG poceo bukvalno da se sprema za sledeci RG, uzeo je veliki odmor bukvalno se max stedi u pokusaju da se domogne narednog RG-a.
Ovo sto ova trojica prikazuju je mozda najvece rivalstvo u istoriji sporta, obicno postoje dueli dva takmicara i sl, ali njih trojica su bukvalno za klasu podigli tenis na lestvici najpopularnijih sportova. Ja iskremo mislim da Nadal nije povredjen vec je resio da se pregrupise i mozda nesto proba na UO koji mu najbolje ide od ostalih GS

Recite mi sta je potrebno da uradi Djokovic kako bi ostao broj 1 do AO. On sada brani manje poena, ne secam se da li je osvojio nwsto prosle godine pre UO?

. Ja bih na njegovom mestu mozda i odustao od jednog turnira pre UO, mislim da mu jw svaka nedelja odmora bitna u njegovim godinama i da nema potrebe da se napreze, neki turnircic tipa Majorke i odmor sa.porodicom je sasvim OK.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Da si ti Novak - da li bi ti sebi dopustio da se ispostavi da neki random Medvedev ili Zverev osvoji Olimpijsko zlato a da ga ti nemaš?

Posted
9 minutes ago, Petar 91 said:

Zar nije electronic line calling na USO od ove sezone ?

Djokovic VS electronic line calling

spacer.png

• Ha-ha 2