Darth Steva Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Samo da sprecim Milicu da opet otvori temu za GS inace najebasmo skroz ove godine. 4 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 preduhitrio si me 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 4 minutes ago, Darth Steva said: Samo da sprecim Milicu da opet otvori temu za GS inace najebasmo skroz ove godine. Najabećate u svakom slučaju, ako ništa bar zbog sujeverja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 14 minutes ago, Darth Steva said: Samo da sprecim Milicu da opet otvori temu za GS inace najebasmo skroz ove godine. 13 minutes ago, Boxy said: preduhitrio si me 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Nismo se dogovorili ko ce da otvori temu, ovo ono...sta je bre ovo nema ni reda ni poretka...tuki palac kriminalac i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Samo ds ne otvori najveci maler na forumu, za ostale ne brinem [emoji23]Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Bas lepo sto ste se potrudili da je otvorite, meni ostaje samo da je okadim 12 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Iskreno se nadam da ce Djokovic da preskoci ove OI, nema tu nista normalno, samo ce da se zamara po karantinima i sl. Ja bih se lepo odmorio i poceo na vreme operaciju UO.Evo npr Nadal,.on je automatsli posle RG poceo bukvalno da se sprema za sledeci RG, uzeo je veliki odmor bukvalno se max stedi u pokusaju da se domogne narednog RG-a. Ovo sto ova trojica prikazuju je mozda najvece rivalstvo u istoriji sporta, obicno postoje dueli dva takmicara i sl, ali njih trojica su bukvalno za klasu podigli tenis na lestvici najpopularnijih sportova. Ja iskremo mislim da Nadal nije povredjen vec je resio da se pregrupise i mozda nesto proba na UO koji mu najbolje ide od ostalih GSRecite mi sta je potrebno da uradi Djokovic kako bi ostao broj 1 do AO. On sada brani manje poena, ne secam se da li je osvojio nwsto prosle godine pre UO? . Ja bih na njegovom mestu mozda i odustao od jednog turnira pre UO, mislim da mu jw svaka nedelja odmora bitna u njegovim godinama i da nema potrebe da se napreze, neki turnircic tipa Majorke i odmor sa.porodicom je sasvim OK.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Zar da potencijalno najvažniju tenisku temu ikada otvara netko tko ne prati ovaj nebitan sport? No, no Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Pohod na 21. GS i vezana sva četiri GS u godini je krenuo 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 2 minutes ago, bistru vodu mutim said: Zar da potencijalno najvažniju tenisku temu ikada otvara netko tko ne prati ovaj nebitan sport? No, no Ja ću zauzvrat da otvorim temu za sledeći Tour ili Giro...videću već. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Očekujem da se organizatori pobrinu da se desi potencijalno RN-NĐ finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Ja navijam za finale RF-NĐ 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Ja bih više voleo Pabla Anduhara u finalu, a zli jezici bi rekli da je podjedn..... never mind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 1 minute ago, de Havilland Mosquito said: Ja bih više voleo Pabla Anduhara u finalu, a zli jezici bi rekli da je podjedn..... never mind. Koliko Djokovica sere zreb, nije nemoguce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endimion Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Milice, molim te otvori topic "USO iz mog ugla", pa cemo pisati tamo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Hahahahhahaha niste normalni , skoro dva meseca pre turnira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 1 hour ago, Helmet said: Iskreno se nadam da ce Djokovic da preskoci ove OI, nema tu nista normalno, samo ce da se zamara po karantinima i sl. Ja bih se lepo odmorio i poceo na vreme operaciju UO. Evo npr Nadal,.on je automatsli posle RG poceo bukvalno da se sprema za sledeci RG, uzeo je veliki odmor bukvalno se max stedi u pokusaju da se domogne narednog RG-a. Ovo sto ova trojica prikazuju je mozda najvece rivalstvo u istoriji sporta, obicno postoje dueli dva takmicara i sl, ali njih trojica su bukvalno za klasu podigli tenis na lestvici najpopularnijih sportova. Ja iskremo mislim da Nadal nije povredjen vec je resio da se pregrupise i mozda nesto proba na UO koji mu najbolje ide od ostalih GS Recite mi sta je potrebno da uradi Djokovic kako bi ostao broj 1 do AO. On sada brani manje poena, ne secam se da li je osvojio nwsto prosle godine pre UO? . Ja bih na njegovom mestu mozda i odustao od jednog turnira pre UO, mislim da mu jw svaka nedelja odmora bitna u njegovim godinama i da nema potrebe da se napreze, neki turnircic tipa Majorke i odmor sa.porodicom je sasvim OK. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Da si ti Novak - da li bi ti sebi dopustio da se ispostavi da neki random Medvedev ili Zverev osvoji Olimpijsko zlato a da ga ti nemaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 4 minutes ago, Petar 91 said: Hahahahhahaha niste normalni , skoro dva meseca pre turnira. Ključ svakog velikog sportskog uspjeha su dobre pripreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Moze li da se trazi izuzece (linijskog) sudije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Moze li da se trazi izuzece (linijskog) sudije?Imam odlične vesti :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 4 minutes ago, Hugo Punch said: Moze li da se trazi izuzece (linijskog) sudije? Treba da se raspita kod Serene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 3 minutes ago, alcesta said: Treba da se raspita kod Serene Pih...ta samo preti. Nole je odmah delao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 Zar nije electronic line calling na USO od ove sezone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2021 Share Posted July 12, 2021 9 minutes ago, Petar 91 said: Zar nije electronic line calling na USO od ove sezone ? Djokovic VS electronic line calling 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts