Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

On 5/28/2022 at 1:28 AM, UDresuKvinsiMilera said:

Deki me manje vise demantovao,mogu reci da nas je izvukao jer je on taj koji je izbunario par poena ni iz cega kada su vodili.I all arounnd dobra partija i sve smisleno a nista usiljeno,dobra odbrana..

Majstori su zaista odustali kad smo dosli do dvocifrene u drugom poluvremenu,onu kontru Holins-Vajt su mogli na toliko nacina da zaustave a zavrsilo se tako sto je Vajt imao 3m prednosti u odnosu na igrace partizana.

Situacija u prvom poluvremenu,imaju neki mismec koji svi u hali vide,Ledej protiv nekog naseg sitnog,mozda i Ivanovica,panter prangija za tri a zeljko vristi na njega-svakako se nije nista promenilo.Cak je povecao potrosnju u drugom i ucinio ovo sto sam boldovao gore.

Bese zelimir potencira extra pass kosarku?

Ne znam sta mogu vise uciniti,mozda da izbace Dejana opet, ali nije im ni to upalilo,morace da smisle nesto novo.

A pazi vise tu noge igraju ulogu ali poenta je tu.Dodao bih da ce Ledej proveravati ispod kreveta u potrazi za Lazarevicem,momak ga je cesto terao na brukanje samo ga je prva pomoc ala Pukl spasavala iste vrlo cesto.

Sve doslovno potpisujem ali nema nista od kuruca,njega su vadili i umakali u naftalin od pocetka sezone barem pet puta,luda kuca.

Izracunao sam ja,sa normalnim sudjenjem mi smo ovo dobili tacno 300 razlike.Da nije bilo onog pogona na gurku sudija u trecoj oni ne bi kos iz igre dali do kraja,i ovako su uglavno bila bacanja.

Treca-Prvih 3 minuta ovi nisu videli kos a mi pravimo seriju,situacija je krajnje ozbiljna pa sledi-prvo izmisljeni faulovi i to za bacanja van bonusa(ono kad se panter bacio u guzvu i pao SA LOPTOM a dobio bacanja),Panter se uvodi u igru mi optereceni faulovima,opet isto njemu izmisljena bacanja zatim se Panter vec zagreva i pogadja za tri,onda dva prodora jer Branko mora da mu se odalji,opet ce mu svirati faul.Do kraja serija penala,to je to sta su oni odigrali u trecoj.I bukvalno je tako,pogledajte snimak i situacije kada je Branko primoran da pusta pantera u prodoru.

 

Ko rece danas da je Pukl dobra opcija nek se samobanuje na neko vreme.

1)Covek izmislja situacije,2)ima dupli kriterijum,3)selektivno sudi...1 ne treba da objasnjavam,toliko je bezobrazan da za npr aut ceka ishod situacije tj nas igrac spasava loptu,gazi aut i on ga ne svira sve dok ne vidi ko ce doci do lopte,tek kada vidi da je to nas igrac sudi aut,razlika je jedno 3,4sek sto je ogromno.

2/3)verujte da je Ledej vrsio pritisak na sudije pri kraju ZAGREVANJA,posle nekih odluka cela petorka partizana prilazi sudiji,zeljko...dok je Pukl izbacio navijaca u prvoj cetvrtini,dao nam dve tehnicke bez sekund premisljanja...situacije za faul pri sutu...Ceo mec se njihovim bekovima dozvoljavaju koraci ali se nesretnom Vajtu sviraju iste sekunde,duple lesora i bekova itd...

 

Mi smo odigrali fantasticno,ne razumete koji je nivo dobiti ovom razlikom na ovakve okolnosti.

To je ono sto pricam,greske se desavaju ali tendenciozno sudjenje je nesto drugo.Odjednom se pusta prvi korak kao u NBA jer drugacije oni ne bi imali 15 izgubljenih nego 25,uzimaju nam direktan adut.Dakle nas tim je gradjen da igra odbranu a bekovi jure protivnike svuda a njihov opozit sa mekanim bekovima nam totalno odgovara,namerno se ovo cilja sudjenjem,inace ne bi pola presli.

Posto kazem da je bilo fantasticno isto mislim da i je jako tesko igrati pod ovakvim uslovima.oni su super sposoban tim,sekira ti je stalno nad glavom i ukoliko ne reagujes dobro lako ce se odlepiti.

Nama ce sut vrlo verovatno biti losiji,mada kako ovi igraju odbranu mozda i ne mnogo.S druge strane njihove povlastice bi morale biti smanjene,barem nekad da se dosudi prljavo vodjenje lopte njihovih igraca,promasice i koje bacanje valjda pa se nadam da ce ovim ishodima rezutat na kraju druge biti slican,eventualno manja razlika jer nece oni mnogo tih bacanja promasiti,sposoban su tim.

 

 

Bravo za tim.U drugoj isto zalaganje u odbrani,kao Segi-da trojka je postignuta ali trazi svog igraca da se prilepis uz njega a u napadu samo bezobrazno ovi su indijancina toj strani terena.Samo nek Dzoni igra kao u podgorici i celu karijeru generalno,Segi nek prangija a Nejt nek busi makar bio raniji napad,nema kod njih dobre pomoci u odbrani.Mada kakav je inace Nejt sa preskakanjem suteva danas je bio dobar.

 

Edit:da bolje opisem situaciju,mi smo veceras dobili u moraci,mozda za stepen blaze ali 14 razlike.Delom je blaze jer su nekada svoje darove Gordic a zatim Ivanovic mnogo pametnije koristili-prodorom,dok ovi ne mogu ni to da skapiraju bas.

Da su poente oko bekova tacne dokazuje to da je zeljko na startu drugog meca skoro iskljucivo prenosio loptu zagorcem zatim trifunovicem.Jer,opet ponavljam,oni u normalnim uslovima cesto ne bi preneli loptu a u toku napada ne bi mogli da se otarase iste jer ostali ne mogu da je prime.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Losmi17 said:

Samo jos dodatno pojacava momenat dripackog sudjenja.

Onaj koji smatra da je sudjenje ok samo pokusava da ostane u okvirima politicke korektnosti.

Pritisak je veliki i nije lako suditi, ali ti banditi sude ovakve meceve 10+ godina.

Bravo za post. Generalno katastrofa sudjenje, a i mnogo vide losih odluka na nasu stetu... bas se srozao Belosevic

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

On 5/28/2022 at 12:31 PM, drakon1 said:

Bold 1: Treba i zahvaljujem ako mozes. Za tvoju informaciju, onu situaciju sa autom izmedju Hollinsa i Puntera svirao je... Obrknezevic. Nisam jos gledao reprizu utakmice, ali Obrknezevic se u tom trenutku pogubio. Bio je preblizu situacije i morao je u glavi da "odmota" sta se desava. Specificna situacija za sudije. Gledas da li je Hollins pri dodiru lopte stao na liniju i gledas da li je Punter u autu. Sve na pola metra od tebe. Kako god, nije Pukl.

 

Bold 2: Prilazili su i nasi igraci da se pozdrave. Razgovarali su i oni, mada malo krace nego LeDay. Nema to veze. Zeljko je za razliku od besramnog pritiska na sudije u KRK vrlo malo vrsio pritisak na sudije. Pukl jeste izbacio navijaca. Nije u 1. cetvrtini nego mnogo kasnije, u 3. ili 4. Kad god, mogao je mnogo pre. Mogao je sve one koji su preko prvog i drugog reda pljuvali, bacali case sa vodom i primimitvno vredjali. Tehnicku Pefiju je svirao Radojkovic. Zasluzeno, jer su pre toga opomenuli Radonjica za diranje lopte posle datog kosa.

 

Bilo je sinoc sigurno par situacija kad sam pomislio da su se mogli svirati koraci KKP kao i da su ih slobodna bacanja drzala u zivotu jedno vreme u 2. poluvremenu. Ali, nije prvi put i sigurno nije samo Pukl. U 1. poluvremenu je bio jedan prodor kad su Davidovcu svirali diskutabilan faul na prodoru i posle promasenog polaganja svira....Obrknezevic! faul ispod kosa kojeg i na snimku nisam bas video.

 

Uglavnom, bilo je gresaka, ali sudjenje u redu. Pukl prosecan do ok, Radojkovic nesiguran ali korektan, Obrknezevic prolazna ocena.

 

 

 

Ilija Belošević, Igor Dragojević, Mario Majkić

Svaka tebi cast ako u ovo verujes,zaista.Danas ponovo igraci partizana incidentni na zagrevanju pa ti to smatraj normalnim.Pored svog neravnopravnog stava sudija prema trenerima danas je i karaicic dominirao,ponovo se iz njihovog tabora bune dok utakmica nije u toku,isto kao ledej proslu.Decko je vristao na Belosevica 5min nakon zavrsetka drugog poluvremena.Belosevic prvo iznerviran povisuje ton ali ne uspeva pa ga na kraju moli da stane.NIje stao,isao je par metara za Belosevicem kada se ovaj u bespomoci uputio kao svlacionici.

 

Ja sam stvarno gledao mnogo kosarke sto uzivo sto na tvu,ovakve stvari nikada nisam video,zato nema potrebe  da mi ista objasnjavas.Ovde imena sudija jasno nisu bitna,ako si zato napisao post,zbog Pukla.

 

EDIT:Osim pritiska na sudije Ledeja jos pred pocetak prvog meca takodje je imao iste gestikulacije kao i panter sada.S tim sto je panter vise puta to ponovio danas pa je zato i uspesno fotografisan .

Edited by UDresuKvinsiMilera
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Milos 3.14 said:

Jeste.

Da,to im je bila jedna od laksih odluka.Faul pre pocetka vremena za igru,jasna nesportska.

 

 

Za dalje nemojte gledati ko su sudije,nije bitno.Da mi je neko rekao da ce jednog Belosevica ovako poniziti ne bih mu verovao,covek ima najvise sudjenih utakmica u istoriji EL a na ovo su ga srozali pa ga jos jure stalno po terenu i dok utakmica nije u toku.

Ovo ide u 5 utakmica a tamo nek nam je sa srecom.Budemo li uzeli brejk treba nam dati olimpijsko zlato.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said:

Vajt bambi u ovim utakmicama moze samo u nesvest da padne na terenu.Jedini covek kome su svirali korake na prvom mecu.Svi jako u mesu ceo mec on udje i lopta iz ruku mu zavsi iznad glave a on se rotira oko svoje ose ne zna sta se desava...Moze da trci kontre u ovim derbijima i to je to,preveliku stetu bi napravio na terenu verovatno.

 

Drugu kontru sam protiv koša je na jedvite jade dao koš, ni zakucavanje ni polaganje, lopta zakačila obruč i ušla nekako.

 

Deluje kao Bambi na ledu, ne samo zbog klizavog parketa.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said:

Svaka tebi cast ako u ovo verujes,zaista.Danas ponovo igraci partizana incidentni na zagrevanju pa ti to smatraj normalnim.Pored svog neravnopravnog stava sudija prema trenerima danas je i karaicic dominirao,ponovo se iz njihovog tabora bune dok utakmica nije u toku,isto kao ledej proslu.Decko je vristao na Belosevica 5min nakon zavrsetka drugog poluvremena.Belosevic prvo iznerviran povisuje ton ali ne uspeva pa ga na kraju moli da stane.NIje stao,isao je par metara za Belosevicem kada se ovaj u bespomoci uputio kao svlacionici.

 

Ja sam stvarno gledao mnogo kosarke sto uzivo sto na tvu,ovakve stvari nikada nisam video,zato nema potrebe  da mi ista objasnjavas.Ovde imena sudija jasno nisu bitna,ako si zato napisao post,zbog Pukla.

Napisao sam na Live naknadno jer sam bio u Pioniru. Po meni je diskutabilna 2. cetvrtina gde se video uticaj prigovaranja Obradovica. Kako on i Karaicic nisu dobili ni opomenu, nije mi jasno pogotovo sto je Radonjic relativno brzo dobio opomenu pa i tehnicku. Sudije su se uplasile 3. faulova Punteru i Ledayu i onda su poceli da nivelisu. Faulovi u 1. cetvrtini ako se ne varam 5-9 u 2. cetvrtini KKP nije bio u bunusu mislim. U toj 2. cetvrtini je problem sto se iste stvari nisu svirale na obe strane. Punteru nisu takodje svirali kad je bial 3-1 situacija, Lessortu na ovom Kucanju Hollinsa. Bilo je u 3 cetvrtine gresaka manje-vise obostranih. 2. cetvrtina je odskakala nesviranjem faulova na isti nacin. KKP je verovatno misljenja da su oni u 1. cetvrtini osakaceni.

 

Da se ovakve utakmice retko vidjaju, ovaj cirkus i performans publike... u pravu si.

Edited by drakon1
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da nije Karaičić pizdeo na sudije nego Androić, Željkov kum i prvi pomoćnik. Karaičić jeste "stručnjak za skauting" ali ovako deluje kao fin momak, ne znam da je imao incidente, dok je ovaj Androić klasična ona njuška iz kafane.

Edited by Chaos Is Me
Link to comment
Share on other sites

Mnogo je Partizan imao srece da pogadja iz situacija kad su bili na ivici da pogrese, najcesce u koracima.

Kod nas je Kalinic opravdao u ovoj utakmici ono sto kod njih nisu Panter i Lidej tokom cele sezone.

Lesor i Avramovic su odigrali brutalno, odrzavali su ih u igru, bili uporni, dosadni...

Srecom, krava koja da mnogo mleka, pa ritne kofu i prospe ga nije dobra krava, tako su i oni prosuli sve ono sto su krvavo zaradili.

I pored njihovih odlicnih partija, najvise me nervirao Mur, bio je pravi davez i cini mi se u svakom derbiju nezgodan po nas.

Nismo bili pametni, treba biti posten, gresili smo mnogo kako odlukama igraca, tako i Radonjinim postavama.

Nedopustivo je da Lazic i Lazarevic budu na terenu u isto vreme!

Lazic je bio najgori akter ukupno, od onog nesretnog pokusaja da napravi fintu za sut pa krene u prodor i napravi faul nad Smajlijem, preko onog mizernog pokusaja da uputi flouter...na stranu masene trojke kad je bio sam.

Inace toliko je inferioran kad spusti loptu na parket, da izlazi krv na oci sve ove god gledajuci ga kako se koprca svaki put kad to pokusava.

 

Lazarevic je odlicno odigrao odbranu, steta sto je u napadu delovao sa loptom kao Carl Barkli u Space Jamu kad izgubi talenat.

 

Holins onom ishitrenom trojkom potpuno sjebo momentum, krenuse kola nizbrdo i niko ih vise nezaustavi, plus je sebe izbacio iz odlicnog ritma.

Neverovatno vazna pobeda, sto kaze nas premijer Brooootalno vazna, jebes sudije, necu o njima, pobediti pod ovakvim "uvjetima" nije mala stvar! Zato radujmo se pripadnici romske vecinske navijacke populacije.

I na kraju, ove divljake sto bacaju u teren kojesta, najiskrenije zalim!

To su izgubljene duse.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ja mislim da nije Karaičić pizdeo na sudije nego Androić, Željkov kum i prvi pomoćnik. Karaičić jeste "stručnjak za skauting" ali ovako deluje kao fin momak, ne znam da je imao incidente, dok je ovaj Androić klasična ona njuška iz kafane.

Ipak Karaicic...

 

https://www.google.com/search?q=bogdan karaicic&tbm=isch&tbs=qdr:w&client=firefox-b-d&hl=de&sa=X&ved=0CAMQpwVqFwoTCKjK3uTshfgCFQAAAAAdAAAAABAI&biw=1306&bih=681#imgrc=rLvgfU1lHMIcYM

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Šta je sporno sad bilo oko suđenja? Iščuđavate se majmunima na tribinama a stalno povici na sudije i nepotrebna tenzija. Koliki kreten treba da budeš da konstantno ubacuješ nešto na parket? Ogadiše mi utakmicu.

Kakve veze imaju majmuni na tribinama sa pravednim sudjenjem i ujednacenim kriterijumom?

 

Sudija mora suditi pravedno taman ga majmuni vredjali 40 minuta i 40 minuta gadjali.

 

Sta sad sto ga gadjaju on treba da se naljuti i da su u korist jednog, bilo kog tima?

 

Daj brate zdravog razuma, jel si bio u hali? Jel si brojao sudijske greske?

 

Majmuni koji ubacuju na teren su jedna tema, sudijske greske su druga tema. Nespojivo.

Link to comment
Share on other sites

Zelim da moja zena ima prag tolerancije prema meni kao Belosevic prema gospodinu Obradovicu. 

 

Shvatam da je sve za ljubav sve za partizan al morgen radim dzabe tu da nas casti prisustvom i sa vremena na vreme podseca kako nam cini uslugu svojom markantnom mamurnom pojavom na kosarkaskim terenima regiona ali da Radonjic ima vise tehnickih od njega u derbijima je vredjanje zdravog razuma. 

 

Pritom ono udaranje Smailagica na TO je bas degutantno. 

 

Radonja izvadio metlu iz podruma samo da vidimo jel jos cisti u sredu. 

 

Navijaci i 'navijaci'... lele boske kakvih sve spodoba ima na tribinama. Atmosfera linca u par navrata presla granicu...dokle god drzava to tolerise ni sto Radonjica nece smiriti situaciju. 

  • Like 19
  • Love 3
Link to comment
Share on other sites

@1945Od odluka na Zvezdinu štetu primetio sam samo par mekih faulova sviranih na Punteru (onaj jedan Lazićev potpuno nepostojeći) i standardno izdrkavanje na Radonjiću kad su mu dali lagano tehničku (1 bacanje za KKP, moš misliti nepravde). Dakle, ništa drastično. A tebe bih voleo da radiš svoj posao dok te ja gađam čokanjima u glavu.

 

Našim igračima i stručnom štabu svaka čast, zaslužena pobeda iako je bilo povuci potegni. A i ponašali su se gospodski kao i obično, za razliku od nekih sa druge strane.

Edited by Chaos Is Me
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Setite se 2011 said:

Ovo je bio horor.

Osudjujem svo nesportosko ponasanje svih nasih u hali da se razumemo odma, ali bilo je i gorih scena u eri sa Duletom(sa obe strane) i to u glavi barem nekoliko vecih "horora."

 

O Buducnosti da ne pricam poslednjih godina narocito u plej ofu. (sa obe strane)

 

Dakle treba osuditi ubacivanje predmeta u teren i svega ostalog sto treba da se osudi al horor je preteska rec jer je horor nesto najcrnje i najstrasnije a imali smo i gorih izdanja.

 

Tako je kako je, svi normalni bi voleli da bude normalnije, vise ocigledno ima nenormalnijih. Nismo u pozoristu i u tom smislu doci na utakmicu i prihvatiti to i ne davati paznju tome ili jednostavno ne gledati utakmicu, nemam drugo resenje.

 

2 hours ago, Setite se 2011 said:

Igračima svaka čast , i jednima i drugima.

Kome svaka cast od igraca Partizana?  Svaka cast Zeljku i par igraca.

 

Panter srednji prst, Lesor esktremno nesportski duh, Avramovic provocira maksimalno i pritom ne mislim na klimanje glavom i busanje, vrati film na sve derbije ove sezone. Eto ostalim igracima Partizana svaka cast.

 

Bila bi me veca sramota da neki sportista Zvezde(koji je uzor nasoj deci) pokaze srednji prst navijacima, nego sto me je sramota delica nasih navijaca koji niti su sportisti niti su ikome uzor niti im treba davati paznje vise. Najbolje da cemo da promenimo nesto sto ce sad jos nas 50 da napise nesto na tu temu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, СтелаРоса said:

Sporno je najvise prvo poluvreme gde je samo jedna ekipa igrala kvalitetnu odbranu i napad dok se druga raspadala, a razlika je bila svega 7 poena umesto 17. Utakmica u kojoj se kao pusti igra sa dosta kontakta, a onda Panter dobije 6 bacanja za minimalan kontakt. Isti igrac u par navrata pravi korake koji se ne sude, a takodje je i Smailagic imao svoj nastup sa koracima koji takodje nisu svirani. Lesor je iznudio nekoliko presmesnih faulova dok je igrao ledjima isto za minimalne kontakte. Tokom cele sezone, pa i danas, nasa klupa i Radonjic u derbijima dobijaju tehnicku cim se prvi put pobune, dok sa druge strane imamo Obradovica koji psuje sudije 40 minuta a da ne dobije ni upozorenje i njegove pomocnike koji se sudijama unose u facu takodje bez opomene. Ovo je onako samo na prvu koliko se secam, ali verujem da ce neko vec napraviti kompilaciju sudijskih gresaka (ako se uopste tako mogu nazvati) od veceras. 

 

Nemoj tako bila je opomena...

 

Ova nepravda me vise boli nego bilo koja kradja u Moraci.

 

Ovo je toliko nepravedno da je gore od svake sudijske "greske".

 

Kapa dole Zeljku za sve sto je uradio u karijeri i generalno je korektan prema nama ove sezone, covek se bori za svoj tim i ne zameram mu cak ni sto preti sudijama njegov licni izbor. Bitno mi je da je korektan prema nama manje vise i vecerasnjom izjavom je zasluzio postovanje svakog navijaca Zvezde. Necu zaboraviti konferenciju nakon Fenerbahcea ali sam mu oprostio to.

 

Problem je u tome sto sudije ne smeju to da sanckionisu a jos veci problem je licimerstvo i izivljavanje nad Radonjicem koji je manji autoritet. To je kao da neko dete siledzija ne sme da dira najjaceg nego dira najslabijeg. To su vam sudije u derbiju ove sezone. Tehnicke nasoj klupi, Radonjicu(bar 5-6 iz glave ove sezone) kao i najsramnije iskljucenje Radonjica ikada u Nisu gde je zapravo Zeljko najvise i psovao i pretio.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Znate koliko ljudi jutro zapocne sa 2 unuceta votke ili rakije?

Koliko njih krene u krevet osamuceno od alkohola, trave i cigareta?

Zivimo, a ne vidimo oko sebe nista, i onda se cudimo sto u zatvorenoj prostoriji izgledamo kao razjarena masa zeljna linca.

Frustracije...jedan krene i napravi lancanu reakciju, par m od mene zena sa detetom psuju oboje podstaknuti "atmosferom" dete od 8 god jebe majku mrtvu u p*

Necu time da se bavim vise, ja na kup u Nisu ne odem, jer gospoda pale baklje u sred hale...

Nemojmo da mukotrpan rad i velika borba nasih igraca pada u drugi plan.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Perkos2 said:

Ali bio sam vise puta u hali kad su bili komšije domaći i uvek je bilo užasno vređanje, gađanje i pretnje našim igračima. I kad su nas dobijali po 30 razlike ništa se nije menjalo.

Mislim da je razlika u tome sto si napisao. Ja se secam i gorih stvari od pre 15 godina no dobro.

 

Mi kad smo najvise bili bolji od Partizana u istoriji to je izmedju 2016 i 2019 recimo, nije bilo nikakvih atmosfera linca i ovoga od veceras i protiv Buducnosti. Mislim generalno ne ono sad da mi neko posalje snimak neceg izolovanog.

 

Nekako se kulirao Partizan manje vise mislim peva se protiv i sve to nego nekako kad smo ih gazili nismo bili u fazonu "kurva umire kurva gasi se" nismo vredjali porodice bilo kome tipa oni Gurovicu, Covicu(mislim na celu halu) nismo zeleli da se Partizan ugasi kad je bio u najvecem kanalu od osnovanja cak se nekako prizeljkivao jaci Partizan barem u mom okruzenju, da ih pobedimo uvek  naravno ali ono svakome je jaca prica kad osvajas titule preko Partizana nego preko Cedevite ili Buducnosti.

 

Ovo pricam za ljude nas 500 do 2000 koji smo gledali Zvezdu i neke 2009 ili 2010 recimo.

 

Kasniji period najbolji u istoriji kluba doneo je mnogo vise publike koji su se tu nastajali ali i doneli to nesto lose. Da se razumemo bilo je i pre i pojedinaca i svega i svacega ali nikada u ovolikoj meri.

 

Jednostavno korona, ratno stanje, licni problemi, poslovni ili pak nesto drugo ne znam sta je ali cinjenica je da deo ljudi dolazi tu da izbaci neke licne frustracije.

 

Ocigledno da se deo nasih ljudi pretvara u zivotinje kad je neizvestan rezultat i to je nazalost tako. Dzabe mi ovde pisemo o tome sad.

 

Teren i samo teren. Mnogo toga pozitivnog ima oko naseg tima, sjajnih momaka i sportista, karaktera, manira. Sto se i veceras pokazalo na kraju utakmice. Ne treba skrenuti paznju sa njih i pobede na negativne stvari veceras koje ce se za 5 dana zaboraviti ili se bar nece pricati vise o njima a pobede i titule se pamte zauvek.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da se ne pravimo mutavi, stoka je stoka zato sto joj je dozvoljeno to da radi. Kontrola na ulazu skoro nikakva, mozes da uneses sta hoces. Da se za prvi predmet ubacen daje opomena, za drugi ubaceni predmet prekida utakmica na par minuta a za 3. prazni cela hala, lako bi se svi organizovali u KK oko kontrole na ulazima.

 

Ili jos bolje da svako ko ubaci nesto popije kaznu od 30 dana drustveno korisnog rada ili 100k dinara, nista se ne bi ubacivalo. 

 

Ali jbg, ovo je Srbija, svi znamo gde zivimo, ovde mozes sa ubistvom da se izvuces ako imas veze, a kamoli za nesto ovakvo.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nije Srbija kriva, krivi su ljudi. Ja nikad nisam video da se na drzavnim medijima pozivaju ljudi da rade takvo seljastvo. Svako sa sobom ima neko kucno vaspitanje. Krivci su oni koji ubacuju ta sranja na teren. Kod nas je nazalost vrlo visok prag osecaja sramote. Tako se i ovde na forumu ponekad kaze da je ok vredjati igrace, trenere, upravu, politicare sa tribina "jer su oni javne licnosti, pa moraju da trepe". Pitanje je valjda zasto nekoga nije sramota da vredja, pogotovo tako iz gomile? 

 

Nema potrebe za toliko mrznje, bolje je fokusirati se na svoj privatni zivot i gledati sport kao zabavu sto realno i jeste.

Edited by duboko
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...