Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

1 hour ago, Princeton said:

Uostalom, kad se kaze fizicki dominantni, odnosi se na fizicke predispozicije za odredjenu poziciju (atleticizam, eksplozivnost, snaga, visina itd).

 

Zapravo se u slučaju naših mlađih kategorija to često odnosi samo na snagu (povremeno u kombinaciji sa visinom). Tako dobiješ klince koji su ranije fizički sazreli u odnosu na vršnjake, pa ako su spoljni igrači onda pravolinijskim prodorima krče put ka košu, a ako su unutrašnji igrači onda opet na gurku i pozicioniranje kupe skokove i pospremaju zicere. Kada se taktički obuče, utreniraju i defanzivno disciplinuju, to itekako može da funkcioniše na juniorskom nivou, problem naravno nastane na prelazu u seniorsku košarku kada izgube tu jedinu prednost na koju su do tada igrali, a na videlo isplivaju brojni tehnički nedostaci.

 

Znači duplo golo: niti ove predispozicije koje si naveo, niti adekvatan skillset za modernu košarku. Ne znam doduše da li je takva i ova generacija, jer sam prestao da pratim naše mlađe kategorije pre par godina... Al' čisto sumnjam da se tu nešto značajnije promenilo.

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Dobijamo i PAO i Fener i Makabi i Baskoniju,derbi ne verujem ali smo bolji pa me mozda  iznenade, i dobijamo Real i na kraju zavrsavamo na pobedu od top8.🙂

Ili pravimo iznenadjenja tipa Real a gubimo ovo veceras.

Sve u svemu neki tragican scenario i scenario gde mi navijaci imamo debelo povoda za ono nase ~"e da smo onda iskoristili sansu..."Klasika reklo bi se.

 

Sad bez sale,ovo je najbolji deo naseg rasporeda u EL,zna se da je u ovom kalendaru(mislim na broj utakmica)+korona najvazniji odmor kojeg cemo imati valjda zbog vezanih domacinstava.Pogotovo je "pogodno" kad se uzme u obzir stanje PAO,forma Makabija pa i Reala.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...