Jump to content

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

• Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Wingwalker said:

...Pefi bekčina ima preko 100 kila a stigo i centar...ali Maik-faker.

Bolje da se je budim...

Posted
6 hours ago, pavijan2 said:

Sad kad se Liske vratio, da pitam, da li je fereira registrovan na forumu?

I on je imao odličnih priča!

Jeste, pisao je povremeno, ali je činjenica da ga nema u poslednje vreme 

Posted
4 hours ago, Crni said:

Sta bih dao da de probudim udjem na forum a ono hot na sekciji kk, okaceni linkovi, cuda, muda, dosla bekcina i centar madafaker...

• Ha-ha 2
Posted

Bio i prosao blek frajdej nista od centra i sutera, jedino nesto posle Bozica na popustima da se nadje, problem sto i kod svih popusta ostalo nesto sto niko nije hteo da uzme po redovnoj ceni:default_coffee:

Posted
Bio i prosao blek frajdej nista od centra i sutera, jedino nesto posle Bozica na popustima da se nadje, problem sto i kod svih popusta ostalo nesto sto niko nije hteo da uzme po redovnoj ceni:default_coffee:
Dobar ovaj dečko.Svašta radi...koševi ,skokovi ,asistencije

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

• Tuzno 1
Posted
40 minutes ago, Setite se 2011 said:

Dobar ovaj dečko.Svašta radi...koševi ,skokovi ,asistencije

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

get-out-leave.gif

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, Predragdjape said:

Zvucalo je surovo. 😄 Inace, Stimac pogadjao trojke, sa distance, iz okreta na postu.. Ono sto nismo vidjali do sad na primer.. 

Moze mu se kod Kineza. :))

Edited by Don Radonja
Posted

Moraću da revidiram stav o ovom Izunduu, Cirbes ga rutinirao sa 50%. Mislio sam da je ovaj bolji igrač no što jeste.

• Like 1
Posted

Dobra utakmica za nas, lepo rasporedjena minutaza i ono sto najvise raduje je - Lazarevicevih 23 minuta naspram Simonovicevih 6!

Odlicni procenti se i dalje nastavljaju, 4 tekme u nizu u kojima sutiramo minimalno 40% za tri. Jedva cekam cetvrtak!

Posted
Moraću da revidiram stav o ovom Izunduu, Cirbes ga rutinirao sa 50%. Mislio sam da je ovaj bolji igrač no što jeste.
Ne greši dušu...bile mu vezane ruke...praznikovao sinoć do sobajle...Cirbonja mu prvim faulom objasnio zašto kad zasedne naruči 3 and 1 biftek...
Posted

Naivno sam verovao u brata Holinsa i na prvi pogled premalu granicu od 8.5 poena za tako prekaljenog sutera... Ako cita ovo da spremi 1000 dinara na sledecoj tekmi da mi refundira.

• Ha-ha 8
  • Tuzno 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...