Jump to content

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, Zvezdinho said:

Ja, kad neko ovde dodje da predlaze mistere na ovom topiku :classic_tongue:

Koliko se plašiš da ne vidiš slučajno nekog zgodnog dasu neko bi mogao da pomisli da nisi najsigurniji u svoju seksualnu orijentaciju :smiley24:

• Ha-ha 2
Posted
23 hours ago, ciao said:

sem njega za zgodnog vazi Cicipas ali on mi je vrlo nesimpatican pa radije ne bih ni fotku stavila,

Ako će dugokosi da vam bude kandidat onda bar uzmite pravog muža - rukometaša :classic_biggrin:

Posted

Mogle bi forumasice da se potrude malo, a ne da stavljaju random bajate penzionerske olimpijske misicne mase od pre sto godina:classic_tongue:

Tara Davis skok u dalj USA

E71fEUtXsBYdUUV?format=jpg&name=large

E71dSZqVEAAE-WL?format=jpg&name=medium

E7QE3kXVcBcdRWt?format=jpg&name=large

• Like 3
  • Thanks 2
Posted (edited)

Mogle bi forumasice da se potrude malo, a ne da stavljaju random bajate penzionerske olimpijske misicne mase od pre sto godina

koji bre novi misteri ?? vidis da ovi sad strikaju po tribinama :classic_laugh:

E7sO2HlWQAIFmg4?format=jpg&name=small

Edited by vanjabarsa
  • Ha-ha 7
Posted (edited)
2 hours ago, vanjabarsa said:

koji bre novi misteri ?? vidis da ovi sad strikaju po tribinama :classic_laugh:

Nego sta nego novi. Da se potrudite malo. Mislis mi znamo napamet sve ove misice. Gledamo OI, pratimo  i postavimo slike posle. Neki put pokupimo nesto i sa neta.

Na primer da si pratila postove @oubrevo. znala bi ko je mister OI. Evo ja da ispostujem brata @oubrevo. , ako se neko razume u musku lepotu to je on. Ja njemu verujem.

Frank Ntilikina FRA , kosarka , ili kako ga uini zove francuski lepotan :classic_tongue: Sad uini ima bolje slike od njega, postavljao je na NBA topiku, evo ja cu neke random.

view?q==EWO3YmN40DZpN3Xj52XmU0N1QkRwEjN9

view?q=hlzNmZDO9QWaz91Yu9lJ3QjR5ATMxYTPl

view?q===QY5cjZ2gTPkl2cfNmbfZiNBFUMwETM2

view?q=hlzNmZDO9QWaz91Yu9lJ5UjQyATMxYTPl

Edited by Zvezdinho
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Ima par ovih krupnih rvača za žene ako neka hoće kroz slike da prođe i okači ovde 😄 Evo ja predlažem ovog Mohamed Mettwally. Kao neki Chad iz turske serije neke

Posted

Kad već okači grupnu sliku, ova Spencer je prelepa.

Nego jesmo mi rekli da kandidature idu do ove nedelje ili se mislilo na sledeću nedelju ?

Posted
26 minutes ago, Klotzen said:

Kad već okači grupnu sliku, ova Spencer je prelepa.

Nego jesmo mi rekli da kandidature idu do ove nedelje ili se mislilo na sledeću nedelju ?

Produžio sam do petka, odnosno di četvrta u ponoć. Zvezdinjo je uložio prigovor koji je prihvaćen.