Miki28 Teoljub Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ni ovo nije zuti za Emersona, koja muva bez glave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Emerson je teški glupan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 2 minutes ago, Bugl Khan said: Emerson je teški glupan Jel.imaju oni nekog na klupi jos? Lik je ocajan, operisan od fudbala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Od svih Brazilaca na svijetu, Talijani baš Emersonu daju državljanstvo. [emoji849]Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Sta radis Emersone brate rodjeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Za tu poziciju ne ja mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ne vredi, ne moze kad samo Kijeza igra. Ostali su nevidljivi. Insinje nesto petlja i samo gresi, Verati se ne vidi, Imobile nema lopte. Gotovo je ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ok, Talijani jalovo, ali Englezi ništa nisu odigrali u 1. pol. Osim gola, jelte. Ako Englezi ovo uzmu, bit će mi to gore nego kad su osvojili Grci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Italijani ne vide gol jbg. Ni blizu nisu da naprave sansu. Englezi ne samo da su jaci fizicki, nego su i brzi i visi, gaze ih po terenu. Jos kad se njih desetorica nabiju pozadi pisi propalo. Naravno gol moze da padne na razne nacine, Chiesa je zamalo ni iz cega pogodio, ali rekao bih mrka kapa za Italijane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Just now, Cilemile said: Ok, Talijani jalovo, ali Englezi ništa nisu odigrali u 1. pol. Osim gola, jelte. Ako Englezi ovo uzmu, bit će mi to gore nego kad su osvojili Grci. Naravno da će biti gore. Grci su uzeli pošteno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 1 minute ago, Cilemile said: Ako Englezi ovo uzmu, bit će mi to gore nego kad su osvojili Grci. Nikako. Bio si mlađi pa ti se činilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Grcke placipicke su nivo iznad ovakvih Engleza. Ne mogu ocima da ih vidim. Mislim ogavni su u bilo kom sportu, manje uspesni Spanci/Italijani. Mediteran je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Nisu ovde problem bekovi. Problem je što nemaju duel igrača u napadu tako da centaršutevi nemaju prođu. Zato i mrse i traže pas po zemlji jer su im napadači metar i žilet. Naravno da su Spinacola i Florenci bolji od ove dvojice koji igraju ali definitivno oni trenutno nisu problem. Verovatno ćemo videt Belotija u nastavku ali nisam nešto ni sa njim oduševljen obzirom šta im trenutno fali. Preostaje da se sačeka da se Englezi malo umore pa da i neke greške krenu da prave. Samo do tada bi i Italija mogla da svisne od umora. Zato sam i rekao da će ovo biti porođajne muke. Ne pomaže ni to što su obe ekipe sa timovima koji pre svega treba da spreče protivnika da igra a sada Italija sa takvim timom treba da bude kreativna. Noćna mora za utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ja sam navijao za Grke, this is Sparta fazon, posralo ih je posteno ali su isto tako osvojili posteno, krvava kolena (grobari like it) fazon. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Kaže Ivković da će Shaw ovakav šut pogodit 3 puta u životu. Prvi put, zadnji put i nikad više 😂 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 3 minutes ago, Klotzen said: Nisu ovde problem bekovi. Problem je što nemaju duel igrača u napadu tako da centaršutevi nemaju prođu. Zato i mrse i traže pas po zemlji jer su im napadači metar i žilet. Naravno da su Spinacola i Florenci bolji od ove dvojice koji igraju ali definitivno oni trenutno nisu problem. Verovatno ćemo videt Belotija u nastavku ali nisam nešto ni sa njim oduševljen obzirom šta im trenutno fali. Preostaje da se sačeka da se Englezi malo umore pa da i neke greške krenu da prave. Samo do tada bi i Italija mogla da svisne od umora. Zato sam i rekao da će ovo biti porođajne muke. Ne pomaže ni to što su obe ekipe sa timovima koji pre svega treba da spreče protivnika da igra a sada Italija sa takvim timom treba da bude kreativna. Noćna mora za utakmicu. Kako im nisu problem kad nista ne mogu da urade? Kad god naprave visak, imaju bar 3 igraca na razlicitim djelovima u 16m i oni ne umiju centrirat, tu prvenstve o mislim na ovog Brazliskog Gobeljica. 3 minutes ago, Bugl Khan said: Kaže Ivković da će Shaw ovakav šut pogodit 3 puta u životu. Prvi put, zadnji put i nikad više 😂 Bas prati fudbal. Jel realno da toliko nipodostava lika? Malo vise pracenja Utd i PL nije na odmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Grci su savršeno dobro znali da su lošiji od svih tamo, nisu to ni sakrivali, i odlično su iskoristili to što su ih svi podcijenili. Ništa nisu ukrali, nisu ih gurali suci, navijači nisu radili sranja, jednostavno im se sve savršeno poklopilo, tad i nikad više. Naravno da su Englezi neusporedivo bolji od one Grčke, ali je baš odvratno kako su se potrudili da si sve naštimaju na ovom prvenstvu. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 (edited) @Miki28 Kome da centrira ? Ako obratiš pažnju oni probijaju i po levoj i po desnoj strani ali onda pošto nemaju kome da centriraju vraćaju loptu na sredinu i traže pas po zemlji. Insinje i Imobile jedino jedan drugom na leđa da se popnu pa da dobiju duel u vazduhu. A Englezi 5 igrača u odbrani i CB odlični skakači. Edited July 11, 2021 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Just now, Klotzen said: Kome da centrira ? Ako obratiš pažnju oni probijaju i po levoj i po desnoj strani ali onda pošto nemaju kome da centriraju vraćaju loptu na sredinu i traže pas po zemlji. Insinje i Imobile jedino jedan drugom na leđa da se popnu pa da dobiju duel u vazduhu. A Englezi 5 igrača u odbrani i CB odlični skakači. Jel moraji centarsutevi da idu u vazduh? Jel postoji jebena Barsa ili Siti? Jel oni centriraju u vazduh? Jel postoji jos neki centarsut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 9 minutes ago, Bugl Khan said: Kaže Ivković da će Shaw ovakav šut pogodit 3 puta u životu. Prvi put, zadnji put i nikad više 😂 Ne diraj Soberta Karlosa, gotov si sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Oce li neko dati zuti ovom simulantu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 11, 2021 Author Share Posted July 11, 2021 Sterling u fazonu: "Zasto da ne pokusam jos jedared?" 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Hoce li ovo malo dajversko govno dobiti nekada zuti karton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Nameran faul sa leđa i opet nema žutog ovog puta za Sterlinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2021 Share Posted July 11, 2021 Ja ne znam stvarno dokle vise, do sad je tri zuta oprostio Englezima. Mada se cini da drzi tekmu pod kontrolom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts