alcesta Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Kako se to retko dešava, obično je obrnuto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 23 hours ago, n4l1m said: numeroloski gledano, nikako nam ne ide u prilog sto su talijani danas izgubili oba 1/4 finala sto su igrali(kosarka i odbojka m).. sta sam rekao ☕ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 15 hours ago, Don Juan said: Dečka su otpisali u Gruziji Mislim da ovo sve objašnjava: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Šta je bre ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Raspored za srpski D-Day : 05:49 Karate 06:00 Odbojkašice 06:40 Košarkašice 12:50 Vaterpolisti Znači ustajanje negde oko 7h pa da se isprati to sve. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 43 minutes ago, Klotzen said: Raspored za srpski D-Day : 05:49 Karate 06:00 Odbojkašice 06:40 Košarkašice 12:50 Vaterpolisti Znači ustajanje negde oko 7h pa da se isprati to sve. Oko 6..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Kontam da ne moram da gledam prve borbe ove karaktistikinje a ni prva dva seta u odbojci 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 11 hours ago, Klotzen said: Kontam da ne moram da gledam prve borbe ove karaktistikinje a ni prva dva seta u odbojci 🙂 Bolje sto nisi gledao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Fun Fact: Do sada smo uzeli medalje samo u sportovima gde se bije, vata za gusu i puca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 khm, khm, basket, khm, khm 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 Red je makar dva polufinala dobijemo.....teniseri, basketaši, košarkašice, odbojkašice..... Samo je dobila Milica. Ajde još samo karate i vaterpolo i ne tražim više 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 2 minutes ago, Klotzen said: khm, khm, basket, khm, khm 🙂 Ti ocigledno nisi bio odavno na basketu - onom ispred zgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ja sam bio "specijalista" za čuvanje fizički jačih od mene. Ja ga bukvalno udarim u leđa, čovek ne da ne traži faul nego mi ništa i ne kaže 🙂 Još me na kraju meča pohvali što sam igrao "jaku" odbranu. A ovo na OI je malo grublje od košarke. Jedina razlika je što se kontakti telom ne sviraju ali udarci se i dalje kažnjavaju faulovima. Za takvu igru bi kod mene dobili epitet "svileni". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 36 minutes ago, Klotzen said: Ja sam bio "specijalista" za čuvanje fizički jačih od mene. Ja ga bukvalno udarim u leđa, čovek ne da ne traži faul nego mi ništa i ne kaže 🙂 Još me na kraju meča pohvali što sam igrao "jaku" odbranu. A ovo na OI je malo grublje od košarke. Jedina razlika je što se kontakti telom ne sviraju ali udarci se i dalje kažnjavaju faulovima. Za takvu igru bi kod mene dobili epitet "svileni". Na basketu sam uglavnom obavljao odbrambene zadatke uz poneko pripucavanje sa trojke, a na fudbalu sam bio punokrvni defanzivac: lopta mozda i prodje, ali igrac nece, plus sto im sutem istetoviram "bubamaru" na onom delu tela gde ledja gube casno ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 10 4 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ka_LA šnjikov pmpm Brat 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 dobro kosarkasice nisu ni imale promil sanse, al odbojkasice bas debelo podbacile.. bas bode oci kako smo se u gotovo svim 1/2, bilo kolektivni bilo solo, bruka raspali, trebala bi tu neka dublja analiza.. ☕ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Jel može neko da napravi ažurirani spisak naših osvajača na ovim OI, tipa ime i prezime, disciplina i koja je medalja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 hour ago, n4l1m said: dobro kosarkasice nisu ni imale promil sanse, al odbojkasice bas debelo podbacile.. bas bode oci kako smo se u gotovo svim 1/2, bilo kolektivni bilo solo, bruka raspali, trebala bi tu neka dublja analiza.. ☕ Debelo bi podbacile da su ispale u grupama ili cetvrtfinalu...Polufinale i borba za bronzu ne spada u tu kategoriju, iako smo svi ocekivali finale. Mislim da je ovo ipak neka realnost u ovom trenutku. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Debelo bi podbacile da su ispale u grupama ili cetvrtfinalu...Polufinale i borba za bronzu ne spada u tu kategoriju, iako smo svi ocekivali finale. Mislim da je ovo ipak neka realnost u ovom trenutku. Plus im izgleda ne leze Amerikanke, dobile su ih poslednjih par puta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 40 minutes ago, Knipex said: Jel može neko da napravi ažurirani spisak naših osvajača na ovim OI, tipa ime i prezime, disciplina i koja je medalja? Imas na sajtu taj info https://olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/all-sports/noc-medalist-by-sport-serbia.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: Plus im izgleda ne leze Amerikanke, dobile su ih poslednjih par puta Problem je što naši ljudi teško prihvataju da je neko bolji i stalno se traži krivac. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 12 minutes ago, Don Juan said: Problem je što naši ljudi teško prihvataju da je neko bolji i stalno se traži krivac. Ma mislim da su sa Amerikankama sanse otprilike 50-50, mozda u poslednje vreme one cesce pobeduju ali tu smo negde. Brazilke su neprikosnovene, jbg. Uglavnom u odbojci (narocito zenskoj) imamo razloga za optimizam, sad dolazi generacija koju predvodi sjajna Hena Kurtagic i mislim da se kontinuitet osvajanja medalja nastavlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 4 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Ma mislim da su sa Amerikankama sanse otprilike 50-50, mozda u poslednje vreme one cesce pobeduju ali tu smo negde. Brazilke su neprikosnovene, jbg. Uglavnom u odbojci (narocito zenskoj) imamo razloga za optimizam, sad dolazi generacija koju predvodi sjajna Hena Kurtagic i mislim da se kontinuitet osvajanja medalja nastavlja. Pa dobro, i da smo bolji kakve to veze ima. Odigrali su bolji meč i tu se priča završava. Treba biti u koži tih devojaka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 6 minutes ago, Don Juan said: Pa dobro, i da smo bolji kakve to veze ima. Odigrali su bolji meč i tu se priča završava. Treba biti u koži tih devojaka. Apsolutno, to i kazem, realno smo tu negde, iduci put cemo ih mi dobiti u zavrsnici nekog takmicenja i to je to 🙂 Ja se licno nadao srebru, ali i bronza ce fino leci, daleko je to od loseg rezultata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts