Darko Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Pošto niko ne otvara ... Moja prognoza: Švajcarska - Španija Belgija - Italija Češka - Danska Engleska - Ukrajina Edited June 30, 2021 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 3 minutes ago, Darko said: Pošto niko ne otvara ... Švajcarska - Španija Belgija - Italija Češka - Danska Engleska - Ukrajina Da ovo deluje logično, ali obzirom da meni deluje logično, verovatno će doći suprotno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 1 minute ago, Don Juan said: Da ovo deluje logično, ali obzirom da meni deluje logično, verovatno će doći suprotno 🙂 Nisam još stigao do McLeod-ovog nivoa, mada nisam loše počeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) 2 minutes ago, Darko said: Nisam još stigao do McLeod-ovog nivoa, mada nisam loše počeo. Tu sam i ja negde, Na zadnjih 6 mečeva na predictoru sam uzeo samo 2 boda i to samo zato što sam pogodio da će Hrvati i Englezi da postignu prvi gol. Edited June 30, 2021 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Čekam Mek-a pa da se kladim. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Švajcarska - Španija 2 Belgija - Italija X Češka - Danska 2 Engleska - Ukrajina 1 Ja jedino što mislim da će doći je Španija. Mislim da se ŠVA ispraznila sa ovom pobedom i da će nasesti na ŠPA sistem igre. BEL - ITA je troznak tu će jako teško da padne gol. Danska bi trebalo ovo da dobije ali videćemo, oni igraju baš onako kako Česi vole da se igra protiv njih tako da je ovo dvojka zbog Eriksena 🙂 . Engleska - Ukrajina mislim da bi trebao da je kec ali ne bih se iznenadio da se i oni ispuvaju posle pobede nad Nemcima i da odigraju loše no opet ne vidim kako će Ukrajina njima da da gol. Jedino ako Jarmolenko uradi neki ekstra potez kao protiv Švešana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Pošto niko ne otvara ... Moja prognoza: Švajcarska - Španija Belgija - Italija Češka - Danska Engleska - Ukrajina Popravio sam ti ovo. [emoji4]Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Voleo bih da prodju Španija, Italija, Češka i Ukrajina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Engleska - Ukrajina bice 4:1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Prvi meč moze da bude zanimljiv,Švajcarci nisu divlja ekipa, tačno se zna šta igraju ali videćemo moze li Xhaka pritiv sjajnih veznjaka iz Španije da ponovi sjajnu partiju. Italija - Belgija je super derbi i tu priznajem navijam za Italiju iako pojedinačno Belgija deluje jača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 hours ago, Perkos2 said: Prvi meč moze da bude zanimljiv,Švajcarci nisu divlja ekipa, tačno se zna šta igraju ali videćemo moze li Xhaka pritiv sjajnih veznjaka iz Španije da ponovi sjajnu partiju. Italija - Belgija je super derbi i tu priznajem navijam za Italiju iako pojedinačno Belgija deluje jača. Džaka ne igra zbog kartona. To je i problem jer skoro svi napadi Švice su produkt njegovih dugih paseva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Al ste mi prognozeri, igrate samo na prolaz. Svajcarska - Spanija 0-1 Belgija - Italija 0-2 Ceska - Danska 1-1 (Danci na penale) Engleska - Ukrajina 1-1 (2-1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Cestitke Svajcarskoj, Belgiji, Ceskoj i Ukrajni na prolazu dalje. :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Malo statistike o dosadašnjim međusobnim mečevima parova četvrt-finala SUI - ESP 1 2 4 6-13 Zadnje utakmice: Liga nacija 2020/21: 1-0 za ESP i 1-1 Na SP 2010 u grupi jedina pobjeda SUI 1-0. Od današnjih igrača, na toj je utakmici igrao Sergio Busquets, a na klupi je sjedio tada 18-godišnji Xherdan Shaqiri. Strijelac jedinog gola je bio Gelson Fernandes, čiji je bratić Edimilson Fernandes član današnje reprezentacije Švicarske. BEL - ITA 1 2 3 3-9 Zadnji put su se susreli na Euru 2016 u grupi, pobjeda ITA 2-0, strijelci Giaccherini i Pelle. BEL je jedinu pobjedu (2-1) ostvarila u kvalifikacijama za EP 1972 CZE - DEN 2 2 2 6-5 Zadnji put su igrali u kvalifikacijama za SP 2014: 0-0 i 3-0 za DEN (u gostima). To su one kvalifikacije u kojima su jedni i drugi kod kuće gubili od Armenije, DEN završila 2. u grupi (iza Italije), ali kao najgora drugoplasirana nije ušla u play-off. Na Eurima su igrali dvaput, oba puta pobjede CZE: 2-0 (2000, grupa) i 3-0 (2004, četvrt-finale) UKR - ENG 1 2 2 3-4 Zadnji put su igrali u kvalifikacijama za SP 2014: oba puta neriješeno (1-1 u ENG, 0-0 u UKR). Jedinu pobjedu (1-0) UKR je imala u kvalifikacijama za SP 2010, zahvaljujući čemu je osvojila 2. mjesto u grupi ispred Hrvatske, i onda u play-offu ispala od Grčke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 hours ago, Klotzen said: Džaka ne igra zbog kartona. To je i problem jer skoro svi napadi Švice su produkt njegovih dugih paseva. onda 2:0 za Špance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Španjolska, Belgija, Češka, Engleska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Što volim ovakve mečeve kada se ništa ne dešava na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Takozvani anestezija meč. Mogu da ti operišu slepo crevo dok gledaš ovo, nećeš ništa da osetiš. Maltene uvek kad Španci ili Italijani povedu. Više mislim koliko još imam piva u frižideru nego što pratim šta se zbiva na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Takođe, molim moderaciju da mi oprosti, nabijem na tvrd kurac ovo zakasnelo sviranje ofsajda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Užasno je glupa ova praksa da se ne maše očiti ofsajd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Najgori scenario za utakmicu. Španci više zadržavaju vreme nego što hoće da daju drugi gol. Zbog toga nisam voleo ni onu njihovu generaciju što je uzela SP i EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 minute ago, Cilemile said: Užasno je glupa ova praksa da se ne maše očiti ofsajd. E kad su se u nečem složili Srbin i Hrvat, to mora da se poštuje ko sveto 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Najgori scenario za utakmicu. Španci više zadržavaju vreme nego što hoće da daju drugi gol. Zbog toga nisam voleo ni onu njihovu generaciju što je uzela SP i EP.Ono 2010. je bilo stravično 1/8 f Portugal 1-01/4 f Paragvaj 1-01/2 f Njemačka 1-0Finale Nizozemska 1-0 Euro 2008. tek nešto podnošljiviji 1/4 f Italija 0-0, penali1/2 f Rusija 3-0Finale Njemačka 1-0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Reklo bi se da Španija kontroliše sigurno dešavanja na terenu. Samo što nikad nije sigurno dok je jedan gol razlike. Ako daju drugi to je kraj za Švajcarsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts