Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Cooper said:

Precednik Mijailo O Stojic potvrdio da se ceka jos centar i to je to od pojacanja.

Izvor?

• Like 1
Posted
Ko vas placa da toliko mrzite naseg presednika

U anketi da li smo da se Ostoyah kandiduje za još jedan mandat, 81% se izjasnilo pozitivno a samo 19% bilo protiv.

Nek se očituju ovdje ti nesretnici sudiće im pošteno sud Partije! [emoji14][emoji23]
  • Like 2
Posted
22 minutes ago, Cooper said:

Jedini u regionu ulazimo u pripremne utakmice bez prvog centra.

Jako mi je drago sto si odbacio novonastala ubedjenja da vam je Zvezda kao Beogradski klub ikakav komsija,sused.

Sve u sveku u pravu si,Zadar i Split su popunili centarsku poziciju dok vi eto niste,sta da se radi cekate mrvice koje preostanu.

• Like 1
  • Love 1
Posted
1 hour ago, goofy said:

Deluje mi da KKP i KKCZ čekaju da onaj drugi pazari centra pa da onda kupe bolje/jače/brže/skuplje

Pre ce biti da je malo kvalitetnih centara ostalo na trzistu i da im je cena previsoka.

Sad kad je najverovatnije otpao i Reed, ostali su jos Monroe (koji ne igra za ispod milion evra po sezoni), Black, O'Quinn, Lessort od poznatih imena. Onaj Osetkowski je bio interesantan, ali ode u Asvel.

Posted (edited)

O'Quinn mi se djasvi. Nije se pokazao u Feneru ali mislim da za ovaj nivo moze da bude dobar

Edited by Marvin
  • Like 1
  • WOW 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...