Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ma smešno zvuči, ali ispadne da nam ništa nije pomoglo isključenje Motlija. Nije bio u nekom ritmu, a trošio je lopte. Sa druge strane, kada je isključen, Mekalum je uzeo loptu i nagrdio nas.

Upravo.

Preuzeli igru bekovi i krenuli da šutiraju.

A tu nekad ulaze frižideri, nekad ne. Sinoć jesu.

Mi nismo bili spremani za taj scenario a još uvek nedovoljno iskusni da se prilagodimo u trenutku.

• Like 1
Posted

Ja nisam nezadovoljan jucerasnjom utakmicom.

Da je samo malo vise koncentracije bilo u poslednja 2-3 minuta mogli smo i da dobijemo, ili bar da izgubimo sa 5 ili manje.

Kao sto rece Realni, Yam i Balsa se resetovali na juniore, ostali korektno. Da, losi smo defanzivno ali isto tako nema svaka ekipa Ferela i Mekaluma.

I dalje se nadam povratku u zivot Rodija, treba nam ta defanziva i energija.

Sad uigravanje pa za mesec dana krece ozbiljno.

• Like 1
Posted
On 12/23/2021 at 10:45 AM, Barkley#34 said:

Uz ogradu da nisam gledao ceo meč, a i ono što sam gledao je delom bilo uz podeljenu pažnju.

Чув'о децу, пребацили му на Патролне шапе.

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
On 12/21/2021 at 4:10 PM, Alek The Great said:

Ne znam cemu ovo "robija"?!
Zar je tesko nazvati coveka funkcijom, imenom, prezimenom ili opste poznatim nadimkom?!

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

pa to i radim.. nisam mu ja dao taj nidamak, koji je verovatno stariji i od tebe..

Posted

Stvarno je lepo gledati Glasa, jednog dana sigurno top EL igrac, generalno Slovenci su postali talentovaniji za kosarku. Luka im je doneo jos veci vetar u ledja. Bas mala zemlja,a toliko kvalitetnih sportista.

Mur nema ulogu,on je u svim klubovima do sad bi vodja, ovde prosto nema prostora i dovoljno suteva da pokaze sta moze. Mislim da je on taj koji ce fasovati otkaz ako budete dovodili pleja..

Posted
59 minutes ago, Devil In My Pants said:

Stvarno je lepo gledati Glasa, jednog dana sigurno top EL igrac, generalno Slovenci su postali talentovaniji za kosarku. Luka im je doneo jos veci vetar u ledja. Bas mala zemlja,a toliko kvalitetnih sportista.

Sinoc u Realu neki plej Slovenac, 2004to godiste. Ne jebe zivu silu decko, nadigrava se sa Svedjom

• Like 1
Posted
4 hours ago, Alex_Serbia said:

Zagorac je bio jako dobar, osim one jedne airball frljoke. Ako bi naucio da odoli pripaljivanju za 3 iz dotrcavanja po boku, moglo bi od njega biti nesto. 

spacer.png

• Like 1
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...