neko me sabotira Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Del Piero said: Ispali Zverev i Strumpf, moze @bistru vodu mutimda odahne. Novak imao cist ritern za brejk. Odahnuo Izgleda ubila vrućina Zvereva. Mislim da je ona moja nedavna pritajena želja za hrvatski finale parova sada itekako blizu ostvarenja. Mektić i Pavić su veliki favoriti a Čilić i Dodig blagi ali vjerujem da će oni na kraju i osvojiti turnir. Odlično igraju skupa, imaju tu kemiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 3 minutes ago, Helena said: Koji majmun je to pitao? Pojma nemam. Zato i pitaju svašta što im se može, znaju da ih neće niko prozivati imenom i prezimenom, čak se ne spomene ni za koju kuću rade ako nisu frilenseri. To u tenisu odavno mora da se menja, ali mislila sam da su bar na OI kriterijumi viši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Neko rece da se Cicipas povredio na mecu u singlu, a vidim da je posle igrao i dobio mec u mixu, da li je zaboravio da se povredio ili je to Sakari dobila na misice 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Ninockin ritern 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Aleluja! Quote ili je to Sakari dobila na misice 💪 Njeni mišići su svakako impresivniji od njegovih Edited July 28, 2021 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Melo se žalio da je Nole provocirao njega i Brazilce na tribinama, kao i da ga pogodio lopticom u ledja.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 12 minutes ago, Žulj said: Brazilce na tribinama Kako bre 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) 38 minutes ago, Don Juan said: Kako bre 🤣 Ne znam, to je navodno izjavio, možda je mislio na brazilski box.. Evo teksta.. 🙂 Napad na Đokovića: Provocirao me je na terenu https://www.b92.net/sport/tokyo2020/tenis/vesti.php?nav_id=1897975 . Edited July 28, 2021 by Žulj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 4 hours ago, Helena said: Koji majmun je to pitao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Mela u stvari boli što se Đoković prijavio u miksu, jer da nije, imao bi mnogo bolje šanse da prođe i eventualno uzme neku medalju. Generalno njih boli kad im dođe profi singlaš i dobije ih. Paz' molim te...proslavljao osvojene poene, šta je trebao, litije da održi posle osvojenog poena. A što se tiče onog pogotka na mreži, to je nešto što se često događa u dublu, bar bi profi dublaš trebao to da zna. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 14 hours ago, Andrej said: Ode Gabi ... Ne potcenjujte Niškog ... Please Igra na domaćem trenu i minimum će namučiti Novaka. Biće zajeban Niški ko kratko ćebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 Nisikori je 2014. na US openu, nakon pobede nad Novakom izjavio da je nasao recept za njega i od tad su se 16 puta sreli ali ga nikada vise nije dobio. Dal je recept negde zaturio il mu Novak ne pruza neophodne "sastojke" za njega, uglavnom Nisikori od tad protiv Novaka ne moze da se sastavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Čestitke onom ko je rekao da će Čilić u finale! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 @svi pjevaju prerano si promenio nick, trebao je da bude CAREEEE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 1 minute ago, Boxy said: @svi pjevaju prerano si promenio nick, trebao je da bude CAREEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Rade žene za Novaka. Još jedan set igraju, a sunce zalazi za manje od 2 sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Nisikori je 2014. na US openu, nakon pobede nad Novakom izjavio da je nasao recept za njega i od tad su se 16 puta sreli ali ga nikada vise nije dobio. Dal je recept negde zaturio il mu Novak ne pruza neophodne "sastojke" za njega, uglavnom Nisikori od tad protiv Novaka ne moze da se sastavi. I Conga je tako nešto rekao u jednom trenutku kad je sastavio neke dve-tri pobede protiv Novaka, od tad više nije nikad pobedio [emoji38] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 51 minutes ago, kalistenika u rutini said: I Conga je tako nešto rekao u jednom trenutku kad je sastavio neke dve-tri pobede protiv Novaka, od tad više nije nikad pobedio 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Alal vera Hrvatima. Mislio sam da ce Cila po obicaju da proda u nekom.trenutku ali ovo je nestvaran rezultat. Dva dubla u finalu. Svaka cast jbt [emoji108] 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Zlato i srebro za Hrvatsku u parovima! Plitak potok danas. Bravo momci! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Finale muških parova: Čilić/Dodig - Pavić/Mektić!!! Ovo je prvi put od 1908. da u finalu muških parova igraju predstavnici iste zemlje. U mješovitim parovima 2016. igrala su dva američka para, a u Pekingu 2008. sve tri medalje u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji otišle su u Rusiju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts