Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prosuo je sve sto je mogao i to je to.

Stvarno steta, izgledao je odlicno na ovom turniru, bas je delovalo da ce osvojiti lagano.

Jedini turnir gde ja navijam za njega i on ne moze da ga osvoji.

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Od cetiri brejk lopte, drugu i trecu je morao da realizuje ............. onaj izlazak na mrezu i plasirana lopta, a Zverev mu je iz trka odigrao forhend dijagonalu ......................... vrlo verovatno i kljucni trenutak ovog meca ......................

Edited by jevrem69
Posted

Koliko sam odlepio....

Jeste Zverev podigao igru ali ovakav Novakov raspad, evo ima ljudi sa teniskog pdfa ovde, kada je bio poslednji put?

I vreme i vrucina i sve...katastrofa.

Posted
Just now, McLeod said:

Prosuo je sve sto je mogao i to je to.

Stvarno steta, izgledao je odlicno na ovom turniru, bas je delovalo da ce osvojiti lagano.

Jedini turnir gde ja navijam za njega i on ne moze da ga osvoji.

Eto.

Jbg.

• Like 1
Posted

On i OI, uvek drama. A ni sudbina mu nije naklonjena. 

Ono sto mene plasi je slom koji sledi ako izgubi ovo, do njega mora neminovono doci i nece biti dovoljno vremena da se oporavi do USO. 

A Nadal je naostren i odomoran. Doveo je sebe u gadnu situaciju jer ce emocionalno biti prazan. Kakav zajeb. 

Posted

невјероватно... 7:0 серија, очигледно га је притисак појео. Много ово може утицати и на наставак сезоне. Преблизу је био да не остави трага

• Like 1
Posted
1 minute ago, Big Ticket said:

невјероватно... 7:0 серија, очигледно га је притисак појео. Много ово може утицати и на наставак сезоне. Преблизу је био да не остави трага

Slazem se