Boxy Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Ide Marej po jos jedno zlato Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Taro Daniel objavio da takodje ucestvuje, on je #106, znaci da je bilo jos otkaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Serena ne ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 I Halep ne ide, zbog povrede 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Ovo je manje vise ocekivano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ala mu je informacija, as I heard it. Može da bude a ne mora da znači Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 ja nisam sigurna da ova cetvorica ispunjavaju uslov da igraju na OI (da su igrali DC koliko treba), verovatno samo Tjafo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) Mislim da je su već napravili neki izuzetak tu zbog pandemije, ali sam zaboravila ko je bio u pitanju. Ne isplati im se da previše zatežu kad otkazi ionako pljušte na sve strane. Edit: i Kenin je otkazala. Edited June 30, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 (edited) . Edited June 30, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaSRB93 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Kako je krenulo sa otkazima, mogao bi i Milojević sa 146. mesta da dodje do kvote. 😆 Trenutno je presek na 110. mestu sudeći po Wikipediji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Siner odustao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Ne mogu da zaključim da l' je dobro što mnogo njih otkazuje (jer je manja konkurencija) ili loše (jer ko dođe, taj je motivisan da igra i bez para). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Po pitanju trke za rekord po broju gren slemova da li se tu računaju OI ili ne ? Znam da bodovno imaju istu težinu ali ne znam da li ih računaju na listi osvajača GS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 4 minutes ago, Klotzen said: Po pitanju trke za rekord po broju gren slemova da li se tu računaju OI ili ne ? Znam da bodovno imaju istu težinu ali ne znam da li ih računaju na listi osvajača GS ? GS donosi 2000 bodova. Ko osvoji OI dobija 0 (rečima nula) bodova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Sad pogledah, ukinuto je 2016. Do tada je OI nosio 750 bodova. Zato verovatno i ima ovoliko otkazivanja jer se svi čuvaju za US open. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 6 hours ago, Klotzen said: Po pitanju trke za rekord po broju gren slemova da li se tu računaju OI ili ne ? Znam da bodovno imaju istu težinu ali ne znam da li ih računaju na listi osvajača GS ? OI nemaju veze s GS-ovima. U tenisu dugo vremena nisu imale gotovo nikakvu "težinu" (a još duže tenis nije ni bio olimpijski sport). To se donekle promijenilo u ovom stoljeću ali je i dalje generalno teško naći sport gdje OI nisu na cijeni u toj mjeri kao u tenisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Moja greška. To je bila priča u javnosti posle ukidanja bodovanja OI da bi to trebalo izjednačiti sa GS da bi nastupali svi najbolji, pa je to meni ostalo u glavi kao gotova stvar. Sećam se da su i igrači to tražili ali mislim da se nikad nisu dogovorili da upute taj zahtev preko udruženja nego onako svako za sebe. A ove godine vidimo i zašto je to bilo pogrešno, no pošto nama odgovara da ne kukamo mnogo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Malo i jeste glupo dati toliku gomilu bodova za takmičenje koje se održava svake 4 godine i niko ne može da brani osvojene bodove. Inače ATP od skora računa zlato na OI u "velike" titule, zajedno sa slemovima i mastersima, iako nema bodova. Da ne ulazimo sad u teorije zavere zašto je to tako a pre nije bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Jesu oni te bodove zadržavali sve 4 godine ili samo jednu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Samo jednu, bodovi se skidaju posle 52 nedelje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Mislim da bodovi nisu toliko bitni, kada bi uveli novčane nagrade, e onda bi bila druga priča.... Čast izuzecima kao što su Federer. Đoković i Marej, ali zato oni jesu veličine od igrača, zato što znaju da bez Olimpijskih igara nisi kompletan sportista. Ovi što da odbijaju da igraju, za njih ne znam šta da kažem, neka skupljau poene na nekim drugim mestima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts