alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Gle, pokazali par zadovoljnih lica u publici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Stvarno zali Boze sto Shapo nema malo vise u glavi, kakvo samoubistvo na kraju svakog seta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Beretini me podseća na onog Brazilca čijeg imena sada ne mogu da se setim [emoji3]. Jak servis i forhend, bio je jedno vreme u završnicama turnira, posebno na šljaci.Beluci 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Da je Novak igrao makar kao u QF ovaj ne bi došao do više u 3 gema po setu... Ovako je rešio da prespava meč i čuva snagu za finale. Šapo je sve sam odradio za njega... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Kakav je Noksa šampion... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Stvarno zali Boze sto Shapo nema malo vise u glavi, kakvo samoubistvo na kraju svakog seta Ali maltene smo svi to i pricali da igra nekontrolisano i da mu je servis ponekad nepouzdan. Bukvalno je samo potvrdio to.Da je djokovic bio bolji jos vise bi razotkrio te mane ,ali je on danas odigrao prelose i prepasivno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 weak era, da weakije ne moze biti 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 3 minutes ago, Petar 91 said: 4 minutes ago, implant said: Beretini me podseća na onog Brazilca čijeg imena sada ne mogu da se setim . Jak servis i forhend, bio je jedno vreme u završnicama turnira, posebno na šljaci. Beluci E taj, bio je naporan kao proliv, klasičan siledžija - samo servis i forhend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Jao, rasplakao se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Bravo, bravo, bravo! Mnogo težak meč. Igrački, ovo je bio potpuni egal, ali glava. Glave ove dvojice su u različitim stratosferama.Ajmo još jedna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Kako beše, je l' pre dve godine isto ovako loše igrao, kol'ko se sećam do 5 seta nije mog'o ni da brejkne protivnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Neverovatan je uspeh da covek u 35.godini igra finale treceg grend slema, a vec je uzeo dva. A deluje kao nesto sasvim realno da uzme i sva cetiri 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 4 minutes ago, Boxy said: weak era, da weakije ne moze biti Da znaš da jeste, skoro kao 03 - 07 . 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Murinjo sanja da pobedjuje kao Djoković. Koliko on zna da pobedjuje, kao neki džedaj, koristi force da na kraju meča on bude taj sa 3 osvojena seta. Mislim da ne postoji bolji kompetitor, u celom sportu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Kakva šansa za klub 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Just now, implant said: Da znaš da jeste, skoro kao 03 - 07 . Ne, to je bila ultra strong era u odnosu na ove nesretnike. A inace, Fed kad je imao 34 igrao sa Nadalom i Djokovicem koji su imali 28,29, ovaj igra sa Shapom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Just now, BattleBender said: Murinjo sanja da pobedjuje kao Djoković. Koliko on zna da pobedjuje, kao neki džedaj, koristi force da na kraju meča on bude taj sa 3 osvojena seta. Mislim da ne postoji bolji kompetitor, u celom sportu. Ma da, ko neka zmija davio jadnog Denisa i pojačao stisak baš kad treba, na kraju setova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 1 minute ago, Boxy said: Ne, to je bila ultra strong era u odnosu na ove nesretnike. A inace, Fed kad je imao 34 igrao sa Nadalom i Djokovicem koji su imali 28,29, ovaj igra sa Shapom Redaljka na Fedu je pocela pre njegove 34te 😉 6 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 pih, ladno uz najgore izdanje ode covek u finale. pa genije je za ovaj sport mogu stvarno svi teniseri sa sve neartikulisanom i histericnom publikom samo da mu se poklone. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Jao, nemojte opet o erama, ili ako baš morate pređite na drugu temu. Ja sam stvarno mislila da je Denis preležao te dečje bolesti, na ovom turniru mi je izgledalo da uspeva da kontroliše i temperament i jačinu udaraca kad treba. Ali očigledno ga je veličina prilike vratila unazad, baš nije mogao da se izbori sa sobom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Čuvaj se dobrog igrača koji igra loše i pobeđuje, jer neće stalno igrati loše. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Jao, nemojte opet o erama, ili ako baš morate pređite na drugu temu. Ja sam stvarno mislila da je Denis preležao te dečje bolesti, na ovom turniru mi je izgledalo da uspeva da kontroliše i temperament i jačinu udaraca kad treba. Ali očigledno ga je veličina prilike vratila unazad, baš nije mogao da se izbori sa sobom. Onaj fh na 30:30 kad je servirao za 1.set je bio kljucan, to sam tad pomislila i to i sad mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 denis - autodestruktivac valjda ce ga neko nauciti samokontroli .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Čuvaj se dobrog igrača koji igra loše i pobeđuje, jer neće stalno igrati loše. Ja mrzim da ga gledam u ovakvim izdanjima ,al kad lik iscacka pobedu na svojih 30% dobijajuci najvaznije poene ne razumem kako je to mana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Ovaj meč je bukvalno pokazni primer da je glava najvažnija u tenisu. Šapovalov je u svemu bio bolji tokom većeg dela meča...osim glave. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts