Old 666 Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Samo se ti slikaj zagrljen sa svakim ko naiđe usput Novače! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Sad kad krene da radi britanska kontraobavestajna sluzba na cuvanju goatstva... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 7 minutes ago, de Havilland Mosquito said: Samo se ti slikaj zagrljen sa svakim ko naiđe usput Novače! Ja sam sigurna da će ga već nešto sprečiti da osvoji kalendarski slem, ali se stvarno nadam da neće biti nešto ovako glupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ali mogu samo da zamislim te teorije zavere kad bi se to zaista desilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 27, 2021 Author Share Posted June 27, 2021 Ja se vise brinem za Nika. Toliko se covek cuvao i sad krenuo na dalek put s namerom da u prvom kolu pokaze svetu kako se dobija Novak, a oni ga stavili u drugu polovinu zreba i sad mu samo fali da pokupi koronu negde 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Wimbldon jos nije ni poceo, a vec haos s coronom Jos jednom: fascinantno kako je RG protekao bez (prakticno) bilo kakvih problema (osim hrvatskog dubla), uz svu tradicionalnu francusku "leprsavost" sto se ticce organizacije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ne vidim da je haos, isto je kao i RG, tamo je prvi dubl sveta izbacen Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 I dalje mi nije jasno jesu li u Parizu imali odvojene hotele i imaju li ih u Londonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 znam da su u Parizu bili smesteni u 2 hotela kod Ajfelovog tornja, a u Londonu su svi u jednom (preko puta Parlamenta). Sad, da li tu ima u drugih gostiju - to vec ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Počinje borba za broj 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 27, 2021 Author Share Posted June 27, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 (edited) Edited June 27, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 12 hours ago, Boxy said: Ali mogu samo da zamislim te teorije zavere kad bi se to zaista desilo Uf, mene prvog smaraju ova dugotrajna mačevanja fanova oko igrača, ali zaista ne mogu da zamislim da bi mogli da izbace Federera (kao zlatnu koku za turnir, ne kao Novakovog konkurenta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Losa vremenska prognoza za danas, a i narednih dana ne obecava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Sad gledam SK studio i ne znam sto ga gledam Govedarica pola sata prica, nista konkretno ne kaze, a ova Marija i posle svih ovih godina i dalje pojma nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Meni je tragedija sto, generalno, gotovo niko to ne gleda, svakako ne siroke narodne mase, pa ne moras ni da pravis emisiju na taj nacin, vec mozes da je uradis tako da se obracas publici koja o tenisu zna mnogo i generalno gleda dosta meceva godisnje. Mada rekao bih da nije ni u tome problem, jednostavno pojma nemaju. I bas ih briga odozgo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Viško je u Londonu, a i inače su svi resursi dati na EP u fudbalu i to je to. Mada, daleko od toga da emisija i inače odiše bilo kakvim kvalitetom od kako je otišla Kosjerina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 I da nema EP, ista kombinacija bi vodila ovaj studio, nista se bitno ne bi promenilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Nit odise, nit iko uzdise s druge strane ekrana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Eto zadatka za Engleze da naprave jos jedan pokretan krov na nekom od vecih terena ..................... inace ce ova prva nedelja liciti na kisnu agoniju i ove i skoro svake sledece godine ........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Imaju krov na C1 i CC, to je sasvim dovoljno. Meni se inace uopste ne svidja ta tedencija da se svuda stavlja krov, jer se skroz ponistavaju vremenski uslovi/neuslovi i ko ce tu bolje da sae snadje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 tenis ima ogroman problem sto ne moze da se planira tv program, jer nikad ne znas koliko dugo ce trajati mec (za razliku od svih ostalih sportova), a ako ne mozes da planiras tv program losije ces da prodas tv prava, bice manja vidljivost sporta i manje ces da zaradis. pa jos kad se na to doda odlaganje meceva zbog kise kad bukvalno tv program ostane prazan... tako da krovovi moraju da se prave na elitnim turnirima u delovima sveta gde vreme to nalaze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Sumnjam da ce W ikad imati problem da proda TV prava, a imaju 2 krova sto je vise nego dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2021 Share Posted June 28, 2021 Krovovi štite glavne igrače i stavljaju ih u istu poziciju, što veoma puno znači. Imam jako ružna sećanja na RG15. Više od 2-3 krova nije neophodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts