40Wins Posted June 20 Share Posted June 20 12 hours ago, DameTime said: Dobar kompromis po ukusu pro-Izrael ekipice: 50% stanovnika Gaze raseljeno desetine hiljada pobijeno i ranjeno upotreba izgladnjivanja, prekida struje i interneta, nestašice vode i sprečavanja humanitarne pomoći kao oružja u "ratu" uništavanje kulturnih dobara dehumanizacija Palestinaca u Izraelu i na Zapadnoj Obali, učenje izraelske dece da su Palestinci = životinje te da su svi (potencijalni) teroristi obavezno uključiti priču kako je Izrael na braniku civilizacije, to mnogo moćno zvuči 2 hours ago, DameTime said: Ulogu večite žrtve ima samo Izrael, nije fer da im se oduzimaju godine truda i rada na PR-u. 15 dana sada, buduci prekrsaji bice strozije kaznjavani, pa i trajno. Forumasici je poslato pojasnjenje, ali napisacu ga i ovde. Na temi o Bliskom Istoku dopustili smo otvorenu diskusiju, do nivoa navijanja. I ja u formi clana foruma sam bio u diskusiji i pokusao sam da razumem stavove forumasice, koji kad se krene oko skakljivih tema uredno postanu ''nisam strucna, ne mogu da komentarisem". Sa druge strane, kad treba da se ucitava drugim forumasima, da se dizu tenzije, da se siri hamasovska propaganda, tu smo prvi. Takodje, gadjanje pojmom genocid po potrebi, kako bi se dodalo na snazi svojim recima, zabrinutost sto ni jedan mass medij nije preneo jedan gnusni video, koji je naravno ispostavice se fake AI generated. Ono sto sam tada skrenuo paznju je da na temi o Ukrajini, bilo da se radilo o pro-UKR, ili ''neutralnoj" ekipi, ko god je postavljao nesto, vrlo cesto su se forumasi vracali i sami sebe ispravljali da je odredjeni snimak fejk i slicno. Ocekujemo to od svih forumasa, na svih temama, da pre nego sto pritisnete ''reply'' budete spremni da stojite iza svojih reci. Napomenuo bih, mi ovde necemo braniti drugacije misljenje, ili kritikovanje Izraelskih vojnih operacija, sve dok to ne prelazi u propagandu teroristicke organizacije Hamas. Napomena za ekipu sa viskom vremena. Prvo procitajte ovo pojasnjenje. Ako i nakon toga imate potrebu da postavite pitanje na Zalbama: "A sto je banovana DameTime?", slede sankcije od 5 dana. Ukoliko imate konkretna pojasnjenja, zasto mislite da smo mi iz moderacije pogresili ovog puta, onda ih postavite na Zalbama, ali bez uobicajnih floskula, nego pokusajte da konkretizujete stvari koje nisu tacne. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 29 Share Posted July 29 @Kronostime 15 dana, relativizacija. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 22 Share Posted August 22 (edited) @Kronostime 10 dana, trolovanje i obesmišljavanje topika. + floodovanje i spamovanje više topika širom foruma. Edited August 22 by fancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 28 Share Posted August 28 @RatzenStadt7 dana, vređanje sagovornika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 29 Share Posted August 29 @HAMMER 7 dana, vređanje sagovornika. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 31 Share Posted August 31 On 8/29/2024 at 12:57 AM, wrach said: Svaka cast provalio si me, ja sam Rus a sve Ruse treba spaliti na lomaci : ) Tuzno je videti kako neko nece da cita nego vidi sta hoce da vidi. Lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti, odnosno na srpskom forumu kenjati o sukobu koji nas za sada ne ugrozava direktno. Pitao sam za HIMARS, video da postoji normalan covek koji hoce da odgovori ( @Klotzen) i cela grupa hijena na koje ne bih trosio svoje dragoceno vreme. 10 dana, vredjanje drugih sagovornika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 9 Share Posted September 9 @skarabudži 10 dana zabrane pisanja postova. Generalizacija, stalkovanje, provociranje su loš način da se započne "forumski život" na ovom forumu. 3 usmerena upozorenja nisu pomogla. Za ponovljeno ponašanje će slediti 30 dana bana. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 13 Share Posted September 13 @berti 15 dana Učitavanje, generalizacije, svega je bilo u kratkom roku i nekoliko postova zaredom. Quote Mnogi ovde bi se vise potresli da su dole ugrozena prava kerova i mačaka nego Srba. Da se pojavi snimak kako albanski policajci tuku nekog kera, digla bi se veca buka nego kada hapse Srbe. Quote pojedini u Beogradu osecaju i neko bolesno zadovoljstvo zbog ovog uzasa koji se desava Srbima na Kosovu jer su oni taj kamen oko vrata koji sprecava da njima bude bolje. Sutra bi isto zadovoljstvo osetili kada bi se Republici Srpskoj nesto lose desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 14 Share Posted September 14 @Kronostime 30 dana i poslednja opomena. Usputni napadi na moderaciju se neće tolerisati. Quote moderatorima odavde pogotovo - zasrali bi to ionako, ... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted October 20 Share Posted October 20 Sa malim zakasnjenjem @Kronostime 30 dana zbog njegovih postova na topiku o USA. Ovo je ujedno i poslednja opomena pred trajni ban. Njegovo sistemsko trolovanje se vise nece tolerisati, kao ni mizogeni ispadi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 21 Share Posted October 21 @Hamilton 15 dana. Preterao je na temi BI. Quote otkud onolika podrska retardniranih civila? Ovako se ne diskutuje na ovom forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 21 Share Posted October 21 @Tezej je promašio forum. Trajni. 13 hours ago, Tezej said: ... U Srebrenici je presudjen genocid, meni ovo sto Izrael radi u Gazi deluje gore od toga. 8 hours ago, Tezej said: A ne, to je drugo. Oni su se borili protiv sila zla, njima je sve (bilo) dozvoljeno. 7 hours ago, Tezej said: Zato sto su jedni civilizovani, a drugi "jel'te" nisu. ... 7 hours ago, Tezej said: I kao sto rekoh, Bosnjaci su: Srbi, Hrvati, Turci ili mozda ipak Bosnjaci? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 22 Share Posted October 22 @BattleBender 30 dana. Od islamofobije do antisemitizma i nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 28 Share Posted October 28 On 10/26/2024 at 4:39 PM, Maharaja said: MAGtardima (pa i ovima sa foruma) se konstantno sipa MAGA proliv u grlo, sa raznih strana. Ne dolazi to samo od Trampa, već iz barem 50 izvora. Magtardi posrču proliv, zamljackaju i uživaju. Što debilnije to bolje. A za svakog MAGtarda se nađe neka budalaština, pa svako srkne deo proliva koji mu se sviđa. Neko srkne MAGA proliv o ilegalnim imigrantima, neko o porezima, neko o demokratama ljudožderima i pedofilima, neko malo mrzi ovog, neko malo onog, neko srkne malo proliva o tome kako Haris hoće da legalizuje fentantil, neko posrče proliv o haićanima koji jedu kućne ljubimce, nego proguta MAGA proliv kako Haris hoće da natera doktore da kastriraju decu, neko se nasladi MAGA prolivom kako je Tramp već pokraden na izborima, neko zamljacka MAGA proliv kako se registruju stranci da glasaju... i tako u krug. Na kraju, od toliko srkanja MAGA proliva, dobiješ ovo: Sta je ovo, zasto ovako, cemu tolika opsesija fecesom. 15 dana zbog neprimerenog recnika i vredjanja drugih forumasa. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts