djura.net Posted Monday at 03:26 PM Posted Monday at 03:26 PM Ne znam kakva je situacija u njihovom Javnom tuzilastvu, ali bi bilo dobro da se Orbanu i Sijartu oduzmu pasosi na neko vreme. 1
Tex_Willer Posted Monday at 04:29 PM Posted Monday at 04:29 PM 1 hour ago, djura.net said: Ne znam kakva je situacija u njihovom Javnom tuzilastvu, ali bi bilo dobro da se Orbanu i Sijartu oduzmu pasosi na neko vreme. Svuda su Orbanove vedete
Stiletto Posted Monday at 05:41 PM Posted Monday at 05:41 PM Mađarska je Evropska unija, ima li Laura Koveši neke ingerencije?
Klotzen Posted Monday at 05:56 PM Posted Monday at 05:56 PM 14 minutes ago, Stiletto said: Mađarska je Evropska unija, ima li Laura Koveši neke ingerencije? Avanzovala je Laura, sada je Prvi tužioc EU.
fancy Posted Monday at 06:07 PM Posted Monday at 06:07 PM 9 minutes ago, Klotzen said: sada je Prvi tužilac EU. Znači ona će da sudi ovom našem? Ako uopšte i stigne do nje...
Klotzen Posted Monday at 06:21 PM Posted Monday at 06:21 PM Naš neće biti sigurno u EU kada padne sa vlasti. Ne znam da li može retroaktivno da uzima slučajeve. Tusk čestitao Mađaru :
fancy Posted yesterday at 11:35 AM Posted yesterday at 11:35 AM Ovo nisam znao (tačnije promaklo mi potpuno) U februaru 2025: Mađar položio cveće za žrtve pada nadstrešnice: Šta je poručio o protestima, Vučiću i korupciji Quote Pobednik izbora u Mađarskoj, Peter Mađar, došao je prošle godine u Novi Sad da položi cveće za žrtve pada nadstrešnice u ovom gradu. Mađar je tom prilikom, u februaru 2025, kritikovao Aleksandra Vučića, za kojeg je napisao da je „Orbanov pajtos i poslovni partner“, uz ocenu da traju protesti protiv „koruumpiranog režima“, prenosi Nedeljnik. On je tada napisao da je potrebna jaka i jedinstvena opozicija u Srbiji, kao i da on lično podržava „antikorupcijske težnje srpskog naroda“ i da se zalaže za „brži ulazak Srbije u EU“. Pogledajte prevod njegovog FB posta: "U Srbiji, u Novom Sadu, položio sam cveće u znak sećanja kod železničke stanice, čija se nadstrešnica srušila 1. novembra. U toj tragediji poginulo je 15 ljudi, a veliki broj je povređen. ...
fancy Posted yesterday at 03:05 PM Posted yesterday at 03:05 PM Pali se mašina Meanwhile, Vučić: Hold my beer... https://www.blic.rs/vesti/drustvo/video-zasto-su-rusi-pred-vucicem-ugurali-psa-u-cev/nrhx5c3
djura.net Posted yesterday at 03:17 PM Posted yesterday at 03:17 PM 3 hours ago, fancy said: Ovo nisam znao (tačnije promaklo mi potpuno) U februaru 2025: Mađar položio cveće za žrtve pada nadstrešnice: Šta je poručio o protestima, Vučiću i korupciji ccc, a pisali smo o tome na forumu tada 1
fancy Posted yesterday at 03:32 PM Posted yesterday at 03:32 PM 10 minutes ago, djura.net said: ccc, a pisali smo o tome na forumu tada Ne sumnjam. Al brate godinu dana u Srbiji je decenija negde drugde
Drug Crni Posted yesterday at 04:06 PM Posted yesterday at 04:06 PM Hoću da ovo bude i moj izabrani lekar i ministar zdravlja 1 1 4
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 22 hours ago, fancy said: Pali se mašina Mogli su biti malo inovativniji od 'haicani jedu pse i macke' Postalo otrcano 1 1
Drug Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Misliš na "Dejan BuLJatović: Đilas tukao psa i ćurana" nivo inovativnosti? 2
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Drug Crni said: Misliš na "Dejan BuLJatović: Đilas tukao psa i ćurana" nivo inovativnosti? Ne znam za to, ali ocito da igraju po principu ljudi vole domace zivotinje pa probaju propagandu cak i na tome 1
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Đilas tukao psa i ćurana" nivo inovativnosti? Aprevaziđeno: 2 1
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Moja pet (hehe) teorija je da je majmun izvršio samoubistvo. Popio je jadan tečnost za akumulatore. (kunem se da volim životinje) 1
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 4/14/2026 at 5:27 PM, Marko said: Hide contents Morao sam 😁 Ako postoji sintagma u srpskom jeziku koja zvuči mađarski, to je "Mađar vaga zaokret". 2
Recommended Posts