Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, djura.net said:

Ne znam kakva je situacija u njihovom Javnom tuzilastvu, ali bi bilo dobro da se Orbanu i Sijartu oduzmu pasosi na neko vreme. 

Svuda su Orbanove vedete

Posted

Ovo nisam znao (tačnije promaklo mi potpuno)

U februaru 2025:  Mađar položio cveće za žrtve pada nadstrešnice: Šta je poručio o protestima, Vučiću i korupciji

Pobednik izbora u Mađarskoj, Peter Mađar, došao je prošle godine u Novi Sad da položi cveće za žrtve pada nadstrešnice u ovom gradu.

Mađar je tom prilikom, u februaru 2025, kritikovao Aleksandra Vučića, za kojeg je napisao da je „Orbanov pajtos i poslovni partner“, uz ocenu da traju protesti protiv „koruumpiranog režima“, prenosi Nedeljnik.

On je tada napisao da je potrebna jaka i jedinstvena opozicija u Srbiji, kao i da on lično podržava „antikorupcijske težnje srpskog naroda“ i da se zalaže za „brži ulazak Srbije u EU“.

Pogledajte prevod njegovog FB posta:

"U Srbiji, u Novom Sadu, položio sam cveće u znak sećanja kod železničke stanice, čija se nadstrešnica srušila 1. novembra. U toj tragediji poginulo je 15 ljudi, a veliki broj je povređen.

...

Posted
10 minutes ago, djura.net said:

ccc, a pisali smo o tome na forumu tada :default_coffee:

Ne sumnjam. Al brate godinu dana u Srbiji je decenija negde drugde :classic_ohmy: