djura.net Posted Monday at 03:26 PM Posted Monday at 03:26 PM Ne znam kakva je situacija u njihovom Javnom tuzilastvu, ali bi bilo dobro da se Orbanu i Sijartu oduzmu pasosi na neko vreme. 1
Tex_Willer Posted Monday at 04:29 PM Posted Monday at 04:29 PM 1 hour ago, djura.net said: Ne znam kakva je situacija u njihovom Javnom tuzilastvu, ali bi bilo dobro da se Orbanu i Sijartu oduzmu pasosi na neko vreme. Svuda su Orbanove vedete
Stiletto Posted Monday at 05:41 PM Posted Monday at 05:41 PM Mađarska je Evropska unija, ima li Laura Koveši neke ingerencije?
Klotzen Posted Monday at 05:56 PM Posted Monday at 05:56 PM 14 minutes ago, Stiletto said: Mađarska je Evropska unija, ima li Laura Koveši neke ingerencije? Avanzovala je Laura, sada je Prvi tužioc EU.
fancy Posted Monday at 06:07 PM Posted Monday at 06:07 PM 9 minutes ago, Klotzen said: sada je Prvi tužilac EU. Znači ona će da sudi ovom našem? Ako uopšte i stigne do nje...
Klotzen Posted Monday at 06:21 PM Posted Monday at 06:21 PM Naš neće biti sigurno u EU kada padne sa vlasti. Ne znam da li može retroaktivno da uzima slučajeve. Tusk čestitao Mađaru :
fancy Posted Tuesday at 11:35 AM Posted Tuesday at 11:35 AM Ovo nisam znao (tačnije promaklo mi potpuno) U februaru 2025: Mađar položio cveće za žrtve pada nadstrešnice: Šta je poručio o protestima, Vučiću i korupciji Quote Pobednik izbora u Mađarskoj, Peter Mađar, došao je prošle godine u Novi Sad da položi cveće za žrtve pada nadstrešnice u ovom gradu. Mađar je tom prilikom, u februaru 2025, kritikovao Aleksandra Vučića, za kojeg je napisao da je „Orbanov pajtos i poslovni partner“, uz ocenu da traju protesti protiv „koruumpiranog režima“, prenosi Nedeljnik. On je tada napisao da je potrebna jaka i jedinstvena opozicija u Srbiji, kao i da on lično podržava „antikorupcijske težnje srpskog naroda“ i da se zalaže za „brži ulazak Srbije u EU“. Pogledajte prevod njegovog FB posta: "U Srbiji, u Novom Sadu, položio sam cveće u znak sećanja kod železničke stanice, čija se nadstrešnica srušila 1. novembra. U toj tragediji poginulo je 15 ljudi, a veliki broj je povređen. ...
fancy Posted Tuesday at 03:05 PM Posted Tuesday at 03:05 PM Pali se mašina Meanwhile, Vučić: Hold my beer... https://www.blic.rs/vesti/drustvo/video-zasto-su-rusi-pred-vucicem-ugurali-psa-u-cev/nrhx5c3
djura.net Posted Tuesday at 03:17 PM Posted Tuesday at 03:17 PM 3 hours ago, fancy said: Ovo nisam znao (tačnije promaklo mi potpuno) U februaru 2025: Mađar položio cveće za žrtve pada nadstrešnice: Šta je poručio o protestima, Vučiću i korupciji ccc, a pisali smo o tome na forumu tada 1
fancy Posted Tuesday at 03:32 PM Posted Tuesday at 03:32 PM 10 minutes ago, djura.net said: ccc, a pisali smo o tome na forumu tada Ne sumnjam. Al brate godinu dana u Srbiji je decenija negde drugde
Drug Crni Posted Tuesday at 04:06 PM Posted Tuesday at 04:06 PM Hoću da ovo bude i moj izabrani lekar i ministar zdravlja 1 1 4
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 22 hours ago, fancy said: Pali se mašina Mogli su biti malo inovativniji od 'haicani jedu pse i macke' Postalo otrcano 1 1
Drug Crni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Misliš na "Dejan BuLJatović: Đilas tukao psa i ćurana" nivo inovativnosti? 1 2
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 12 minutes ago, Drug Crni said: Misliš na "Dejan BuLJatović: Đilas tukao psa i ćurana" nivo inovativnosti? Ne znam za to, ali ocito da igraju po principu ljudi vole domace zivotinje pa probaju propagandu cak i na tome 1
fancy Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Đilas tukao psa i ćurana" nivo inovativnosti? Aprevaziđeno: 3 1
Mina D. Harker Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Moja pet (hehe) teorija je da je majmun izvršio samoubistvo. Popio je jadan tečnost za akumulatore. (kunem se da volim životinje) 1
Smrtokapa Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago On 4/14/2026 at 5:27 PM, Marko said: Hide contents Morao sam 😁 Ako postoji sintagma u srpskom jeziku koja zvuči mađarski, to je "Mađar vaga zaokret". 2
Recommended Posts