MarkoKep Posted yesterday at 06:38 PM Posted yesterday at 06:38 PM 128 mandata Tisa, 62 Fides i 8 ovi. Na 21% uzorka. 1
Klotzen Posted yesterday at 06:38 PM Posted yesterday at 06:38 PM Kada uzorak pređe 30% tek onda možemo govoriti o nekim realnijim ciframa. Ako je Fides uzeo 71 mandat onda nema ništa od 2/3 za Tisu, no dobro kada ga skinu i otvore afere na sledećim izborima neće imati ni 10%. trenutno 128-62-8 na 21% prebrojanih. 1
Tex_Willer Posted yesterday at 06:41 PM Posted yesterday at 06:41 PM A nije za nas u Srb to krucijalno, bitna je pobeda i ajde barem 110 mandata
40Wins Posted yesterday at 06:45 PM Posted yesterday at 06:45 PM Izgleda da ne mogu da preteraju preko 130. 😞
Dzo23 Posted yesterday at 06:45 PM Posted yesterday at 06:45 PM Da li će Orban po uzoru na svog prijatelja izači prije svih sa rezultatima i proglasiti pobjedu? 🤔
Čvarkov Posted yesterday at 06:50 PM Posted yesterday at 06:50 PM Gde god da držite Meka, ne puštajte ga još. 1 1 13
Drug Crni Posted yesterday at 06:50 PM Posted yesterday at 06:50 PM (edited) Da bi mogao da izmeni niz zakona koje je Orban skrojio po svojoj meri u poseldnjih deset godina. Da bi mogli da naprave neke kadrovske promene gde je neophodna kvalifikovana vecina itd.@dali_man Edited yesterday at 06:51 PM by Drug Crni 2 2
Tex_Willer Posted yesterday at 06:51 PM Posted yesterday at 06:51 PM Just now, Smrtokapa said: Otvorite live temu! 1 minute ago, dali_man said: A sto je bitno da imaju 2/3? Za nas i ne mnogo, sem da kažemo da totalna pobeda Tise prati trend u Srb, odnosno da mi pratimo njihov. Za njih je krucijalno, jer se menjaju mnoge stvari i jer zatvor je mnogo bliži za Orbana i njegove uz promenu izbornog sistema 2 1
Dropkick Murphys Posted yesterday at 06:51 PM Posted yesterday at 06:51 PM Dajte neki dirty talk. Koliko smo mi ovde procenata jači za imaginarne izbore, ako ovaj zglajzne? To me večeras pali. 1
NMX Posted yesterday at 06:51 PM Posted yesterday at 06:51 PM Just now, Čvarkov said: Gde god da držite Meka, ne puštajte ga još. U Londonu je, trazi Artetu, pusti ga. Valjda nece da dodje da proglasi pobedu Magyara 1 2
Tex_Willer Posted yesterday at 06:54 PM Posted yesterday at 06:54 PM (edited) 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Dajte neki dirty talk. Koliko smo mi ovde procenata jači za imaginarne izbore, ako ovaj zglajzne? To me večeras pali. https://vtr.valasztas.hu/ogy2026?filter=orszagos Kad predje 50% mek možeš da pišeš slobodno I dalje je na 132 poslanika posle 37% Edited yesterday at 06:57 PM by Tex_Willer
Dzo23 Posted yesterday at 06:59 PM Posted yesterday at 06:59 PM 37.04% obrađeno. I dalje su na 132 mandata. Ubio ga je Madzar. Ajde još jedan 🙏
suptil Posted yesterday at 07:00 PM Posted yesterday at 07:00 PM Zadnji talas Orbanovih verovatrno ce biti dijaspora. Kad nju objavljuju tj. kad je integrisu u procente?
Don Dusko Posted yesterday at 07:00 PM Posted yesterday at 07:00 PM 10 minutes ago, Smrtokapa said: Otvorite live temu! Pa da vredjate Orbana ima da moze!
ras kass Posted yesterday at 07:01 PM Posted yesterday at 07:01 PM Zavisice da li ce ovi treci preci census. Ako ne predju idu 2/3.
Tex_Willer Posted yesterday at 07:02 PM Posted yesterday at 07:02 PM 1 minute ago, suptil said: Zadnji talas Orbanovih verovatrno ce biti dijaspora. Kad nju objavljuju tj. kad je integrisu u procente? Oni su nebitni, ne ulaze u direktne mandate, a i širom Evrope van trijanonske Madjarske dobiće Tizsa dosta glasova
suptil Posted yesterday at 07:05 PM Posted yesterday at 07:05 PM 2 minutes ago, Tex_Willer said: Oni su nebitni, ne ulaze u direktne mandate, a i širom Evrope van trijanonske Madjarske dobiće Tizsa dosta glasova Na osnovu svega sto vidis, koja ti je finalna procena? Tisza je u jedan na jedan razbila Fides to je jasno. Ali finalna matematika iz tvog ugla kako glasi? Trenutna
Tex_Willer Posted yesterday at 07:07 PM Posted yesterday at 07:07 PM Just now, suptil said: Na osnovu svega sto vidis, koja ti je finalna procena? Tisza je u jedan na jedan razbila Fides to je jasno. Ali finalna matematika iz tvog ugla kako glasi? Tesko ce uzeti 133 mandata, sem ako veliki gradovi još nisu prebrojani a deo jeste sigurno. Jedino da Mi Hazlink padne ispod cenzusa, ili barem na 6 mandata
Recommended Posts