Cilemile Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Pa jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Kulusevski izvuko Svedsku ovde. Sa njim i Forsbergom zajedno i mogu da se nadaju necemu zavisi sa kim igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Otišao Zlatan ali izgleda da će najbolji igrač Švedske ponovo biti sa ovih prostora. Ovaj Kulaševski igra ko metak a tek mu je 21. godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Isto kao što nas je netko u zadnjoj minuti poslao na Portugal 2016. Španjolcima krenule ulaziti šanse. Ovako su mogle proć i Švedska i Poljska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Eto zašto kalkulisanje nije baš pametna stvar. Ne kažem da su Hrvati kalkulisali, ali ovo je odgovor zašto su Englezi išli na pobedu protiv Češke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 (edited) Odlicno, imamo dva zanimljiva para osmine-finala. A taman mi je bilo krivo sto je gol Poljaka pomerio ukrstanja koja su mi se svidela. Svedska-Ukrajina Spanija-Hrvatska Sem ako se ne desi cudo, Belgija igra sa trecim iz grupe F. Holandjani sa Cesima Upisah greskom Francuzima prvo mesto u grupi. 😄 Na prvoplasiranog iz grupe F idu Svajcarci. Cak i da su poveli Poljaci, nista to ne bi promenilo. Grupa F je sigurna, trebaju Nemci ili Portugalci da izgubi sa cetiri gola razlike da bi Finci upali. Edited June 23, 2021 by Ta'veren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ma ne ide Ukrajina nigdje ja mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 4 minutes ago, Bugl Khan said: Ma ne ide Ukrajina nigdje ja mislim. Kako to misliš ? Sad su Finci i Slovaci najgori na 3. mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 3 minutes ago, Klotzen said: Kako to misliš ? Sad su Finci i Slovaci najgori na 3. mestu. Ozbiljno? Moja greška onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ukrajina 100% sigurna. Finska ima još tanku teoretsku šansu - trebao bi izgubiti Portugal od Francuske ili Njemačka od Mađarske 4 ili više razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 2 hours ago, Don Juan said: Ne kažem da su Hrvati kalkulisali Mi nismo ni mogli kalkulirati, osim ako misliš na tekmu s Englezima. Da smo kalkulirali, primili bi ga u 94. od Škotske i išli u lakši dio kostura. Znači nismo kalkulirali 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 (edited) 13 minutes ago, bistru vodu mutim said: Mi nismo ni mogli kalkulirati, osim ako misliš na tekmu s Englezima. Da smo kalkulirali, primili bi ga u 94. od Škotske i išli u lakši dio kostura. Znači nismo kalkulirali 😄 Ne,ne. Nego je bilo pre meča teorija da će Englezi prepustiti Česima prvo mesto, da bi izbegli protivnike iz F grupe. Edited June 23, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 2 minutes ago, Don Juan said: Ne,ne. Nego je bilo pre meča teorija da će Englezi prepustiti Česima prvo mesto, da bi izbegli protivnike iz F grupe. Da, i mislio sam da si tako mislio, samo sam quoteao višak u tvom (prethodnom) postu 😁 Razumijemo se, ne trebaš odgovarati 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts