Drug Crni Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Fantasy Vox92 Sifra: 91FT9SSL08 Predictor Vox92 Sifra: 1NPLUQMCHX 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Da se upisem i pozovem sve raspolozene za igru i nadmetanje u fantaziju da naprave timove i da ucinimo pracenje EP zanimljivijim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Na kom sajtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 1 hour ago, Drakaris said: Na kom sajtu? https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/leagues/91FT9SSL08/005A00760065007A0064006100200073007400720069006B006500200061006700610069006E/Sejn - Fantasy https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020matchpredictor/groupjoin/1NPLUQMCHX - Prediction 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) 22 hours ago, Drakaris said: Na kom sajtu? Draki ovde si siguran, ovde se ne draftuju igraci, tako da sa 6.pika ne mozes da izaberes Arnautovica Edited June 8, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Draki ovde si siguran, ovde se ne draftuju igraci, tako da sa 6.pika ne mozes da izaberes Arnautovica Vala ne moras ni ti da brines da li cete zadesiti da ugase igraca na pola prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 I ako ga ugase, nakon 1 kola mogu da ga zamenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Daj neke savete Zveki, ne pratim mnogo fudbal, pa ne mogu da ti delim savete kao u NBA. Ne znam koje igrace da uzmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Ne mogu da ti kazem, ocu da budem 4. na tabeli u Evropi i uzmem XBOX S. A nisam ni sastavio tim, stavio sam auto, poslecu da se zamajavam. Sta je ovo samo 9 likova u ligi, a u petak pocinje prvenstvo. Edited June 8, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 29 minutes ago, Zvezdinho said: Sta je ovo samo 9 likova u ligi, a u petak pocinje prvenstvo. Ja u mojoj Prediction ligi imam samo tri. Počeću da dajem 3.000 dinara 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 'Ajde evo i mene u obe lige, neko mora da bude poslednji 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 57 minutes ago, Stiletto said: 'Ajde evo i mene u obe lige, neko mora da bude poslednji 😀 Ne vidim te u "mojoj" ligi 😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 23 minutes ago, Don Juan said: Ne vidim te u "mojoj" ligi 😔 Pa kad se zove "Zvezda iznad svega" 🤔 Ajde kad dođem do kompa ubaciću se, ali samo zbog tebe 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) 8 minutes ago, Stiletto said: Pa kad se zove "Zvezda iznad svega" 🤔 Ajde kad dođem do kompa ubaciću se, ali samo zbog tebe 😀 Ne zove se tako 🤔 Zove se Vox92. https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020matchpredictor/groupjoin/1NPLUQMCHX Edited June 8, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 2 hours ago, Don Juan said: Ne zove se tako 🤔 Zove se Vox92. https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020matchpredictor/groupjoin/1NPLUQMCHX Pa već sam unutra, sad nas ima 5. A ona koja mi se pojavila kad sam prošli put kliknuo na link, dragi Bog zna šta je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 10 minutes ago, Stiletto said: Pa već sam unutra, sad nas ima 5. A ona koja mi se pojavila kad sam prošli put kliknuo na link, dragi Bog zna šta je... Da sada vidim 🤣. Ja sam kao admin te lige, a nemam pojma kako se vidi koliko ima članova u ligi, ne baš dobar start 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Imace nas izmedju 10 i 160 izgleda. Čija ekipa su nezavisni trgovci iz Pekama?😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
davornb Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Moji su Troteri😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Bolje da ste otvorili ligu za tournament predictor to je ljudima lakse, nego mozda da pogadjaju tacan rezulatat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Bolje da ste otvorili ligu za tournament predictor to je ljudima lakse, nego mozda da pogadjaju tacan rezulatat. Koliko sam ja video nema ta opcija. Možda sam ja nešto prevideo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 1 hour ago, Don Juan said: Koliko sam ja video nema ta opcija. Možda sam ja nešto prevideo. https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020tournamentpredictor/main Ja bih ovdje sudjelovao da ne traži registraciju, ne da mi se cimati s time. Finale Italija-Portugal. Hot take - Hrvatska bez ijedne pobjede na turniru i/ili ne prolazi grupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 9 minutes ago, bistru vodu mutim said: https://gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020tournamentpredictor/main Ja bih ovdje sudjelovao da ne traži registraciju, ne da mi se cimati s time. Finale Italija-Portugal. Hot take - Hrvatska bez ijedne pobjede na turniru i/ili ne prolazi grupu. Jeste, ali nema lige. Kod mene je finale Belgija-Španija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Ja odradio predikcije za Matchday1. Bolje mi ovo od fantazija. U ligi sam pod nadimkom KoleVox92. Dobijam ovu ligu. 🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 24 minutes ago, Kooineeperk said: Ja odradio predikcije za Matchday1. Bolje mi ovo od fantazija. U ligi sam pod nadimkom KoleVox92. Dobijam ovu ligu. 🍻 E da, to sam hteo da pitam. Da li sada moramo da unesemo za sva kola, ili samo za prvo kolo? Sudeći po tvom postu, možemo kasnije za ostala kola 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Evo ovde pise: Quote You can change your predictions at any time until the match in question kicks off. Once the match kicks off, your predictions will be locked – and your points will be updated as match events happen. Ali 2x booster definises samo jednom po "kolu" tj matchday-u. Ja sam za svaki slucaj ceo matchday tipovao 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts