Crni Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Da sacekamo prognoze strucnjaka, sreca da se ipak desilo u pripremama, ima vremena da ga sacekamo, to je sport, sranja se desavaju, idemo jako, ljudi ja sam 7 puta bio u gipsu, pa sam ziv, nemojte dramiti, nekad izgleda gore nego sto jeste, bice sve u redu sa Vajtom, a i sa Zvezdom. Raduje ovakava odbrana, i pristup, ne sumnjam u Radonjica, lepa ekipa, super je ovo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 (edited) Simon uleće ni kriv ni dužan. Baš bedak za Vajta, odmah se videlo da nije dobro. Krv je samo pogoršala sliku. Edited September 11, 2021 by Issey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Barem nije suterska ruka... E jebem ti zivot, ne mogu ni da se radujem odlicnoj partiji tima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ma sta ljudi ovo poprilicno menja ionako smanjene ambicije, startna cetvorka, stranac, igrac sa 10 plus poena. Ako je lom to je duža pauza uz fizikalnu i terapije a sezona pred vratima. Da ne mracim ali stvari nazovimo pravim imenom, ovo se uglavnom nama desava, a uz nedostatak centra ovo produbljuje problem. Mozda sad pozure sa tim centrom pa videcemo ali sezona u kojoj Mitar guli na 4 25 minuta nije dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Mnogo mi je zao momka jbt... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ako izuzmemo ovu horor povredu, Nikola Ivanović deluje kao top pojačanje. Što napisa neko, nervirao me je uvek, jer je dobro igrao protiv nas. E sad da igra dobro kod nas. Vajtu želim što brži oporavak. Zdravlje pre svega, pa onda košarka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 11 minutes ago, Čvarkov said: Ono što možemo uraditi u ovakvoj nesrećnoj situaciji. Opraviti Jovića i svi da se spuste za po jednu poziciju. 2 Ivanovic 3 Dobric 4 Kalina Misliš podignu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 150 kvota da uzimamo el. bukvalno samo petruseva da smo nekako uzeli. dobri smo, imamo sirinu, imamo vise hasl igraca (dzoni, kalina, dobric). lazarevic sa pravom prikljucen prvom timu, bukvalno preslikani kalina. eto bice koristi od fmp-a. daj centra za sve novce! dzoni, kalina, dobric. pa to je poezija za oci. 😍 jos kad se simon vrati... pa polize prste i zagladi celu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kako se uvek dobrim momcima ovo desi? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ova situacija sa Vajtom je zasenila to da se izgleda i DeDa povredio. Nije se vraćao u igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 11 minutes ago, Crni said: Da sacekamo prognoze strucnjaka, sreca da se ipak desilo u pripremama, ima vremena da ga sacekamo, to je sport, sranja se desavaju, idemo jako, ljudi ja sam 7 puta bio u gipsu, pa sam ziv, nemojte dramiti, nekad izgleda gore nego sto jeste, bice sve u redu sa Vajtom, a i sa Zvezdom. Raduje ovakava odbrana, i pristup, ne sumnjam u Radonjica, lepa ekipa, super je ovo. nista ne menja sto se desilo na pripremama, mi ni peticu nismo nasli za 3 meseca, a svakako da se nece dovoditi zamena na 4 za vajta, krpice sa sa ovim sto ima.. a to skroz menja situaciju, nema tu vise onda sirine za 3 i poena iz drugog plana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ko nas je kleo nije dangubio. Ogromna steta…bas sam se iznervirao. Mnogo mi je zao Vajta! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 (edited) Gurnuo ga je skot sa ledja. Ne radi se ovo na pripremama. Edited September 11, 2021 by VISOKOLETAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Nikad se ovo ne radi, jebo ga djoka sto ga je pravio! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Jbt kreten. Najmanji kontakt je tu opasan da mu jebem misa,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 11, 2021 Author Share Posted September 11, 2021 Pre će biti da ga je malo zadržao (povukao) zbog čega je ostao kratak ... samo da se nije hvatao za obruč sve bi bilo mnogo bolje. Dešava se jbg. Bajern - Virtus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Odusevljen partijom, i onda ovo sa White-om, zivot mi se smucio...smdrljivi Pao uvek sam mrzeo tu ogavnu ekipu...mada ruku na srce, vise izgleda kao da je White izgubio kontrolu u letu...ma svejedno, tesko sranje😒 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Svesni su u klubu da je centar neophodan i siguran sam da se radi na tome(hvala maiku i srecno), ali se nadam da niko ne misli da mozemo izneti sezonu sa ova 3 igraca na 1 i 2. Hitno nam je potreban plej ili kombo bek. Bice Vajt ok. Ne znam kakav ugovor ima ali vec bih mu sad produzio. Kao i Mitrovicu koji je odlican peti igrac u reketu i bice prijatno iznenadjenje(samo da nauci da sutira). Kalina ce sad morati iskljucivo na 4, a evo prilike da Lazarevic pokaze od cega je satkan. Ivanovic mi se bas svidja i on i Zvezda su savrsen spoj. Imam osecaj da Volters nece dugo ostati kod nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ovo je prava mala katastrofa, prvo zbog samog Vajta koji se cini kao sportista u pravom smislu te reci, pa onda i za nas. Nadprosecan atleticizam, igra iznad obruca, skok, fajt, sut. Sve to on donosi. Prototip moderne cetvorke. Cak bih se usudio reci da uz Kalinu i Dzonija, nas treci udarni igrac. Bas losa sreca. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Ako traze novu cetvorku, nadam se da necemo ispasti cigani i skloniti White-a iz tima (ukoliko postoji ta opcija u ugovoru). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Izgleda dvostruki prelom podlaktice... Sta reci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Prelom jebiga, e stvarno kad neće, neće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 12 minutes ago, Igor_ said: Ako traze novu cetvorku, nadam se da necemo ispasti cigani i skloniti White-a iz tima (ukoliko postoji ta opcija u ugovoru). Nikako. Sa njim treba odmah produziti ugovor za narednu sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Jbg to je nba. Kod nas se u juniorima za hvatanje obruca prilikom zakucavanja dobija vaspitna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Oporavice se White, momcina je to! Bar je na pripremnim utakmicama, ako je za neku utehu. Ne mogu ni da zamislim sa kakvim ce driftom tek da krene kad se bude vratio. Sto se igre tice, WOW, +30 protiv Panate covece. Sa Jovicem i centrom, bice ovo jedna kidalica sto bi tinejdzi rekli. Bas bas jedva cekam da pocne ❤ 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts