pavijan2 Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 9 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 U skupštini bi sa ovom masterclass retorikom '' iz šupljeg u prazno" bio za samo par nedelja ustoličen kao Bog Sunca...DEJAN RA. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 5 minuta ljudi nisu rekli ama bas nista vredno pomena 😀 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 3 minutes ago, Storm said: 5 minuta ljudi nisu rekli ama bas nista vredno pomena 😀 A šta bi da ti kažu. Rekao je Radonja da čekamo centra, da Dobrić i Lazarević još ne treniraju zbog sitnih povreda, Volters dolazi prvoga, skraćene pripreme zbog sindikata igrača EL, a ostalo kakva pitanja takvi odgovori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 4 hours ago, Kankkunen said: Eto šta je ostalo, probralo se ... nema ni za EC. Kako eurohoops nije obavesten da je Jovic potpisao za Zvezdu, samo su radovi na autoputu Nis-Beograd usporili zvanicno predstavljanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Očigledno se dosta nade polaže u Kuzmića pa je doveden igrač relativno kompatibilan njemu, pretpostavljam da stručni štab zna bolje od nas u kakvom je stanju, ipak je to nedavno bio igrač za Real. Ma šta bio igrač za Real?...uzo prsten sa njima...a ,,nedavno'' pre toga i NBA čemp...a mi se ovde izvoljevamo. Tačnije...postoji li još jedan reprezentativac sa oba prstena koji je u karijeri imao jednu uspešnu sezonu a igra EL zadnjih 5-6 godina...i zašto i drugi klubovi ne mogu da ga priušte...nego samo mi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 2 hours ago, Betolingar Misdongard said: Ja mislim da Kalina mora da bude više od elitnog prašinara u ovoj ekipi. Nijesmo mi Fener, bliža nam je Valensija, a tamo je Kalina ipak bio neko na koga se gura lopta, 10ppg je imao u EL prošle sezone. Odlicna opservacija kolega Betolingarde Misdongardže🙏 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 2 hours ago, Delija96 said: Za Pavicevic nije,ali zato Vasic jeste. Moja greška, u pitanju je Ivan Pavićević (205 2002). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Mećite šlemove!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Sta znam, ako racunam Lesora i Jovica u timu, nismo lose poslozeni. Ima materijala za obradu, nije da ce da se cedi drenovina. Za Aba mislim da je dobro a u EL ce biti mucenja s vremena na vreme i utakmica sa 60 poena ali jbg to nam ne gine kako obrnes. Jedini koji mi se ovde ne uklapa je Volters, sa onim njegovim flegmaticnim nastupima a la Teodosic. Imam takav neki utisak da ce pruzati taman toliko da ne bude pedala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 6 minutes ago, Hugo Punch said: Mećite šlemove!!! 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Alo ljudi, pa imamo Kalinu, zar da se bojimo nekoga... Ko god da dodje na centra dovesce ga on u red ne sumnjam. Jovke bi tu lego ko budali šamar, kao produzena ruka na terenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 11 minutes ago, Hugo Punch said: Mećite šlemove!!! Pokvario kum priredbu, rasturio vašar ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Neka bude da je Nnoko > Lessort (a nije, ili barem nije puno bolji). Ja bih ipak pre uzeo Lessort-a koji hoce da dodje, nego Nnoko-a koji ne zeli da ostane. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) 38 minutes ago, Hugo Punch said: Mećite šlemove!!! Edited August 28, 2021 by Rajon Rondo 3 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Ispod slema, mozga nema, Miiir! Mir, brate, miiiiiir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: Otišao je taj u Bajern 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 1 minute ago, Knipex said: Otišao je taj u Bajern volden, simon i pik prve runde '23(top 7 protected) za monroa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Mozda nemamo igraca sa 20+ poena po utakmici ali imamo nekoliko koji mogu da isporucuju 10+ po utakmicama. Kalina moze da preuzme ulogu, verujem da se racuna na Dobrica, Holinsa, Ivanovica, Vajta. Ima tu materijala za poene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 5 hours ago, Haggard said: koga ce radonja da trenira u zvezdi 2028. godine kada svi ovi koje poznaje odu u penziju? 😄 8 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts