Don Dusko Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Pa Ognjen se proslavio bas zbog njegove odbrane,,,, 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Belacka ekipa skroz. Dakle, nazire se iza ćoška... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 2 minutes ago, berti said: Belacka ekipa skroz. Dakle, nazire se iza ćoška... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Štimara je uvek spreman da pomogne😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 38 minutes ago, Maverick88 said: Ako imas 850k pisi ga odmah,toliko nam je trazio pre nekih mesec dana Koliko je tražio Noko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Vreme je za VladuPoslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 @Sector da casti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Stimara ce sad morati bar da trenira s nama dok ne dovedemo centra. Mada tako je jednom isto trenirao sa Fenerom pa ostao. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 1 minute ago, Storm said: Stimara ce sad morati bar da trenira s nama dok ne dovedemo centra. Mada tako je jednom isto trenirao sa Fenerom pa ostao. 😀 Тад је Фенер водио Обрадовић. А и Партизан тражи центра...тако да... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 5 minutes ago, Гио94 said: Тад је Фенер водио Обрадовић. А и Партизан тражи центра...тако да... 😄 Stimara ce se pre penzionirati nego preci tamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 6 minutes ago, Гио94 said: Тад је Фенер водио Обрадовић. А и Партизан тражи центра...тако да... 😄 Stimac ne bi nikad otisao u Partizan. Pa gde su sta rade Gagic, Musli i ostala ekipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 (edited) Nejt-Ivanovic-Uskokovic ?- Dobric Davidovac, Lazarevic, Simonovic, Lazic Kalinic, Vajt ?, Kuzmic, Mitrovic Mozda se na kraju dogovore sa Jovicem ali im sad nije u planu, to da je potpisao je glupost teska..posebno predugovor :))) Trazi se jos bek i centar i zatvara se radnja. Nek ova dva budu na renomeu Kalinica,ili bar plate i bice to supersonican tim.. Edited August 15, 2021 by Devil In My Pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Ostajem pri ranije napisanom da bi nepotpisivanje Nnoka bio najveci gubitak u prelaznom roku...i, nazalost, vrv nenadoknadiv. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 1 hour ago, Nate said: Ako znamo da radonja voli igrace sa kojima je radio, jedno ime se samo pise! Zna se... Bobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 4 minutes ago, Devil In My Pants said: Nek ova dva budu na renomeu Kalinica,ili bar plate i bice to supersonican tim.. kako to mislis da nema za noka, a ima za centra i beka renomea kaline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 1 minute ago, Takeshi_Kovacs said: kako to mislis da nema za noka, a ima za centra i beka renomea kaline? Noko ne vredi te pare...Ako se secas i pratis kosarkasku igru i trenerski rad Dejana Radonjica...onda znas da njemu ne treba centar i to prvi koji ne zna da igra ledjima, povratni pas nikakav itd....To nije TM Dejana Radonjica...jer ako od tog novog centra ne dobijemo poene dole i prostor za ostale, necemo se bas nadavati koseva od ostalih ispod kosa. Resio sam ti misteriju univerzuma..hvala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 zaboravi da sam bilo sta pitao 3 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Zna se... Bobi.7y ago… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 13 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: zaboravi da sam bilo sta pitao Pa lepo sam ti objasnio ili mislis da Noko vredi pare koje smo dali Kalini a to su mozda najvece pare u Covic eri. Moje licno misljenje da on ne vredi te pare, niti je kompatibilan ovom sastavu...koliko god to nekom zvucalo cudno, Radonjic uopste nije zagrizao za njega. Ako ima neko da misli da Noko vredi para Kalinica nek slobodno navede zasto. Sta ce tacno Radonjic naci i koga zeli to niko ne zna budi siguran...sem par ljudi u klubu i ovi insajderi veze nemaju. Pricao sam danas sa jednim nasim kosarkasem i dolaze bek i centar i to se trenutno trazi..Jovic mozda,ali sad nikakvih pregovora ili gledanja njegovog zdravstvenog kartona nema...sto ne znaci da nece biti...al trenutno su ove dve pozicije prioritet..eto..ako mi sad oprostis..Johny.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 41 minutes ago, Storm said: Stimara ce sad morati bar da trenira s nama dok ne dovedemo centra. Mada tako je jednom isto trenirao sa Fenerom pa ostao. 😀 Laughs in Srnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 3 minutes ago, Devil In My Pants said: Pa lepo sam ti objasnio ili mislis da Noko vredi pare koje smo dali Kalini a to su mozda najvece pare u Covic eri. Moje licno misljenje da on ne vredi te pare, niti je kompatibilan ovom sastavu...koliko god to nekom zvucalo cudno, Radonjic uopste nije zagrizao za njega. Ako ima neko da misli da Noko vredi para Kalinica nek slobodno navede zasto. Sta ce tacno Radonjic naci i koga zeli to niko ne zna budi siguran...sem par ljudi u klubu i ovi insajderi veze nemaju. Pricao sam danas sa jednim nasim kosarkasem i dolaze bek i centar i to se trenutno trazi..Jovic mozda,ali sad nikakvih pregovora ili gledanja njegovog zdravstvenog kartona nema...sto ne znaci da nece biti...al trenutno su ove dve pozicije prioritet..eto..ako mi sad oprostis..Johny.. Radonjič nije zagrizao za njega, a čekali smo ga par meseci i dobio od nas bar 10 ponuda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 3 minutes ago, Čvarkov said: Radonjič nije zagrizao za njega, a čekali smo ga par meseci i dobio od nas bar 10 ponuda? Gde to pise da smo ga cekali i poslali deset ponuda.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 20 hours ago, Betolingar Misdongard said: Ivanović ponovo najefikasniji za CG. 18 ponata je ponio. Super je to, ali sa asistencijama slabo na obe utakmice, ako ne laze statistika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 (edited) 41 minutes ago, Devil In My Pants said: ? - Dobric Davidovac, Lazarevic, Simonovic, Lazic Kalinic, Opet gomilanje na poziciji 3, cak i ako sklonimo Simona. Edited August 15, 2021 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts